Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Peste 2 zile o sa vad ce ii mai bag ca azi i-am dat dovlacel. Ceapa sau cartof ... cred ca totusi va fi cartof. Sau sa vad ce imi face cu ochiul la piata.

SIMIS linkul cu muzica e la pag 3 in capitolul asta - pus de GABRIELAROMT

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata!
am avut si noi prima aventura cu diersificarea; dupa prima masa cu cereale de orez brun sophic s-a umplut de bube si a facut diaree;
ma uit mai atent pe cutie, si scria, cu niste caractere minuscule, pe cantul ambalajului (si nu sub ingrediente) ca pot contine lapte si soia;
imi venea sa ma iau la palme ca nu m-am uitat mai bine pe cutie

o zi nu i-am mai dat nimic, apoi am cumparat alte cereale; de data asta am verificat bine ambalajul si a fost ok; dupa 4 zile de orez a trecut la cereale din orz; si astea sunt ok; am gasit o marca de cereale care pare "safe" si de asta ma tin acum;

GABIV - f faine retetele tale; mi=a placut si mie reteta de icre de dovleac; eu am facut ieri o supa crema de dovleac

ne-am luat si noi steamer; modelul cel mai simplu si mai ieftin de l-am gasit si sunt f multumita de el; aseara i-am facut lui tati cartofi noi, din aia f mici la steamer; apoi i-am pus niste branza rasa peste si un sos de usturoi; i-au placut mult

ma duc sa adorm sophicul si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

ZIKI, esti sigura ca miscarea capului stinga-dreapta e semn de da?

stiam eu ca e ceva in neregula

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DEDICUT! MULTA SANATATE

Tocmai am aflat din ziare ca tot azi e si ziua printului William Deci ai companie de soi la aniversare

DOLORESS - si tu gatesti quinoa? mie imi place la nebunie; dar marius nu serveste "salbaticiuni" din astea; oricum acum tre sa fac 2 feluri de mancare, ca nu-l bag si pe el la regimul meu, asa ca fiecare cu mancarea lui in urmatoarele luni;

cu musca neagra am patit-o si noi; marius arata ca ciuruit dupa o drumetie prin padure; si s-a umflat f tare locul piscaturii; abia in vreo 4 zile a cedat inflamatia...urate lighioane;

sophic a avut si ea prima piscatura de tantar ieri; am fost la plimbare pe malul apei si la intoarcere am vazut piscatura pe antebrat; isi tot freaca manuta de lenjerie acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetele, cerealele din orez integral or fi mai ok decat cele din orez normal? Ma refer mai ales pentru fii-miu care e mai ... pufos.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

madalina - orezul brun e mai nutritiv decat cel alb; prin procesare, orezul alb pierde multe vitamine si minerale; plus ca orezul brun are si mai multe fibre;
ca si continut caloric sunt aproape asemanatoare;
uite mai multe despre orezul brun:

http://wholesomebabyfood.momtastic.com/ricebabyfoodrecipes.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

si noi am inceput sa papam zeama de la legume:morcov,pastarnac,codite patrunjel,praz,arde gras:inmultim cu 2lingurite in fiecare zi,pana ajungem la 30ml,apoi bagam si telina,si putem papa si piureul din legume.
azi cand papa bibe,am tras o sperietura groaznica,ilinca era aproape adormita si in timp ce halea,au inceput sa-i tremure manutele,ca la spasme(nu mai stiu daca si capul).cert este ca am tipat si s-a trezit si nu a ma avut nimic!dr.ei spune ca daca nu dureaza mult sunt descarcari ale neuronilor!

Mergi la inceput

eu raspund pe masura ce citesc din urma; si uite asa am sa termin eu de una singura capitolul asta

roxx- fain articolul;

ralukara - cum mai esti?

mamutz - acusi iti tii racusorul in brate; sarcina usoara in continuare;

despre calire eu am aceeasi parere ca si gabiv - depinde de copil; toti avem anumite preferinte din nastere relativ la cald-rece, dulce sarat, etc;
ayurvedicii folosesc preferintele astea ca indicii pt a-ti determina profilul; acupuncturistii si homeopatii la fel; preferintele astea spun ceva despre tine, despre profilul tau energetic; despre mediul tau natural (=mediul in care organismul se simte bine fara a face vreun efort de adaptare)

a cali fortat copilul doar pt ca "asa se face" inseamna a-i supune organismul la un stres de adaptare; si orice efort prelungit de adaptare la un mediu care e diferit de cel "natural" iti afecteaza profilul energetic si implicit sist imunitar;

stiu ca cele spuse mai sus pot suna a "omidisme" pt multa lume; dar v-am mai spus ca eu cred in acupunctura, ayurveda si alte "ocultisme" din astea;

astea fiind spuse eu nu zic sa infofolim copiii de numa, ci sa ii urmarim si sa incercam sa le intelegem preferintele "naturale" si sa le respectam;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Fetele cu cartea de bucate, puneti retetele si pe blog, ca luna viitoare iar intrebam

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

hola cikas!

La multi ani Dedicut si tuturor bebeilor de azi!

Raspund scurt si la obiect ca nu prea am citit tot...nah ca v-am zis tot:)

Dam papa pe perne cu un cearsaf deasupra deocamdata ca scoica e fixata in masina si nu o mai iau de acolo decat definitiv.

Azi am gatit http://bebster.ro/retete-copii-bebelusi-alimentatie-sanatoasa/dovlecei-umpluti-cu-pui-si- nuca
(Dubla pauza inainte de "nuca" - Nu ma pricep la ascuns linkuri sper sa apara) dar fara nuca...a iesit ...wowwwwwwwwwwww....mai fac...si ciupercute cu pui....mai am la frigi ciorba de vacuta si cam atat...

Azi noapte am fost ceva mai bine cu somnnul in sensul ca nu s-a trezit decat de 2 ori, papat si dormit...asa ca ma declar multumita.

Va pupez ca iesim afara cu tati. O seara buna sa aveti!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput