Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Dedicut!!!
Sa ai parte numai de impliniri

Roxx what's up? Cine te-a suparat? Un milion de treburi?
Si eu sicer am stari cam nasoale in ultima vreme. Ma gandesc ca imi lipseste ceva. Poate sa ma intorc la munca...dar stiu cat de tare mi-ar fi dor de mandra mea. Si ar fi mult mai greu decat mi se pare acum. Mai astept.

Simis mie mi se pare ca a luat ok in greutate. De acum inainte daca ia 400g-500 g pe luna eu sunt multumita. Daca simti tu ca ar trebui sa incepi dive, fa asta.

Gabi, ce de retete gustoase de post. Si cea mai tare cartofi prajiti cu ardei copti...yami.

Ziki, cum e noua imagine? Arata-te....poate ne inspiri. Bafta cu actele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LAURA_LUIZA_ imi pare bine ca dormit piticul peste noapte! Ti-am zis eu ca se regleaza el, are si el nopti si nopti.

ZIKI- sunt curioasa cum arati! Spor cu stransul actelor. Da, sunt multi Felicsi pe la noi. Kevin trebuia sa se numeasca Felix daca era numai dupa maica-sa. Baietelul prietenei mele care sta aici langa mine si mi-e colega de servici, nascut in ianuarie, pe 16, il cheama tot Felix. Asa si sora-mea, ambele casatorii le-a facut in cel mai restrans cerc posibil.

MADALINA- exista curent, normal, dar lumea nu e deranjata de asta. Nu cred ca au notiune care sa denumeasca chestia asta de exemplu. Daca incerci sa le explici nu inteleg ce vrei sa zici. O fi si pentru faptul ca de exemplu in Canada mai tot timpul bate vantul, cateodata niste vantoase de te iau pe sus. Si deci ei se simt prea putin deranjati de curentul care se formeaza intre doua geamuri / usi deschise.

Bune idei de mancaruri, iau si eu aminte. Si eu fac supe creme din legume si tot felul de combinatii la cuptor ca SHINES. Mai fac si tot felul de legume, putin calite in ulei cu paste sau cous-cous, quinoa, orez peste care torn putin sos soya. Foarte bun iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

GABIV ce de retete yummi. O sa ma duc la piata dupa dovlacei ca icrele alea de dovlacel m-au facut sa balesc rau.

GABIR i-am pus aseara lui Razvan melodiile de pe link-ul dat de tine - tot playlistul. Nu imi venea sa cred: se uita tinta la toate imaginile alea care se derulau si din cand in cand tragea cate un chiot sau radea in hohote. I-a placut la maxim.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Multumesc de urari, fetelor! chiar am nevoie de nitel spor sa trec cu bine peste toate si sa stau linistita o saptamana la Moldo drept recompensa...

Roxx si Gabiv, tocmai am trecut in partea celor care au simtit si alte gusturi decat laptic, a mancat Felix cam 10 lingurite de-ale lui de mar cu piersica (din borcanel, inca nu ma apuc serios de (pre)gatit). acum astept doua zile sa vad cum sta treaba. a rotit mancarea in gura, s-a strambat in toate felurile, s-a gandit nitel si apoi a inceput sa batzaie capul din stanga in dreapta ca puiutii in cuib, semn ca mai vrea.
Nu stiu daca e bine ca i-am dat atata din prima, dar m-am pus la mintea lui...

In legatura cu cum arat... va pun o poza in seara asta, il rog pe tati sa ma pozeze din profilul ala mai avantajos...

Doloress, ce tare cu felicsii, inseamna ca o sa ii numeroteze la scoala...

apropo de nume la scoala, va las un banc si fug la ale mele.

Inceput de scoala, septembrie, in Franta. Profesorul striga catalogul:
- Salim AlHaddaad
-Prezent!
- Mohamed BenAshraf
- Prezent!
- Hassan AbuBaker
- Prezent!
- Al Ain Ben Oit!
-....
-Al Ain Ben Oit!!
-...
- Al ain nu este?
se aude o voce:
- Eu sunt, domnule, dar ati citit gresit, se pronunta Alain Benoit..

si cu asta, va pup si va urmaresc din umbra

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Nu-l diversific inca! Ii dau pace in voia lui.
Ce link de muzica de rade bb?Si io vreau da n-am fost pe faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ZIKI tare rau bancul.

Tocmai i-am dat supa. I-am inlocuit telina cu dovlacel si a fost mai buna DECAT CEA DE IERI. Ma gandeam maine sa ii bag si ceapa, o fi ok? Oricum, ii plac mai mult fructele.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

madalina poti pune si ceapa, dar o fiebi si apoi o arunci
cica nu se da ceapa acum
eu nici la fiert nu pun, daca tot nu se da......
azi au halit morcov cu cartof la borcanel, am unele luate din DM de la babylove, le a placut, au mai ramas cateva lingurite dintr un borcanel de 190 g
acum dorm tura 2

greu cu legumele astea

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Misto bancul!

ZIKI, felicitari pt diversificare! A, esti sigura ca miscarea capului stinga-dreapta e semn de da?

Madalina, eu voi aplica regula celor trei zile: o leguma noua are trei zile pt ea... apoi vine alta leguma noua... si tot asa. Citeva fire de ceapa merg sigur, doar la fiert, nu si la pasat din prima. Plus ca schimba gustul.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mada mie pediatra mi-a spus ca la 0.5 l apa si 3-4 morcovi se pune un cubulet MIC-mic de telina tocmai ca nu-i tare buna la gust ..

mai! voi gasiti radacina de patrunjel ? astia in piata la mine nu au adus niciodata asa ceva

astazi mandra amancat bolul tot de morcovior (adica 2 buc)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Eu personal nu am fost nicio data afectata de curent, dar notiunea asta exista foarte bine si in Olanda (poate o fi doar in Europa haha)
Nu sunt oamenii atat de speriati de curent ca in Ro dar exista si pe aici... Oricum vantul e vant, e in aer liber si tot corpul este(relativ) expus. Curentul e in spatii partial inchise si corpul e supus la o 'racire' locala...ceva in genul asta

In engleza ii spune draft/draught...

Multumesc cui a spus despre Sophie-girafa. E un adevarat succes !!!
Adeline se mai joaca si cu Sophie-printesa de la Lamaze (asta e micuta si usurica asa ca o tine dupa ea usor) si inca o jucarie de la ei SUPER : www.google.nl/search?hl=nl&q=Lamaze Soft Chime Garden&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1600&bih=738&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi" target="_blank">Lamaze Soft Chime Garden si www.google.nl/search?hl=nl&q=Lamaze Soft Chime Garden&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1600&bih=738&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi#um=1&hl=nl&tbm=isch&sa=1&q=Lamaze Eddie&oq=Lamaze Eddie&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=8912l11108l0l7l7l0l6l6l0l193l193l0.1l1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=8f350b79d62a25a6&biw=1600&bih=738" target="_blank">elefantul Eddie care o tine ocupata/asculta cu atentie

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput