Inseminare artificiala [IAS] 2
Raspunsuri - Pagina 7
Marina spune:
madalina,
de scor nu am auzit, nu stiu ce sa zic...
Inseminarea in sine e o procedura simpla, insa mie mi se parea cumplita in momentul ala..asa am simtit eu. Prin a doua inseminare sansele cresteau cu vreo 5%. Mie una mi s-a parut putin. Poate ca merita sa incerci.Sotul meu inca mai are cosmaruri cu sistemul de recoltare al Giulestilui...de cele mai multe ori in Wc-ul insalubru. Si am facut analize si tratamente vreo 4 ani...de obisnuit nu s-a obisnuit niciodata.
dureri de ovare am avut dar foarte usoare...si in rest toate simptomele de ciclu doar ca nu a mai aparut....
Corina G spune:
Anis, esti o dulce ca ti-ai amintit de mine (scuza-ma ca nu ti-am raspuns prima data, dar cu rusine recunosc ca nu am vazut intrebarea ta decit azi ).
Ma duc la inseminare chiar acum peste o ora. Sint cam necajita, ca ieri dimineata mi-a iesit nivelul de LH f. inalt (testul de ovulatie) si normal ar fi sa ovulezi la 24-36 ore dupa LH surge. Am dat tel la clinica si mi-a spus ca azi (a doua zi) e cel mai propice sa ma duc la inseminare. In schimb, eu am ovulat aseara pe la 7-8. :o( Am avut dureri de ovulatie f. puternice, mai ales pe stinga. Deci acum sint la 12 ore DUPA ovulatie!!! Mi-e tare ciuda ca am scapat trenul. Bineinteles ca aseara nu am facut , fiindca barbatelul meu a trebuit sa se abtina ca sa aiba un depozit bun azi....
In sfirsit!! Dumnezeu cu mila!!!
crinuta spune:
Corina, cum stii tu ora la care ai ovulatie? Eu stiam ca ai dureri mari la ovulatie. Pot fi usoare, sau chiar deloc. Alte fete simt usoare intepaturi. Te admir pt ca stii si ora la care ovulezi. Nu mi s-a intamplat sa imi dau seama de ora.
Bafta la inseminare
Crinuta
Gabela spune:
Madalina, si pe mine m-au intepat ovarele dupa inseminare, destul de tare, cand unul cand altul, dar banuiesc ca a fost de la faptul ca luasem clomiphene. Iti doresc sa fie cu succes! La fel si tie Corina!
Corina G spune:
Crinuta, ai dreptate, e ciudat. Dar in ultimul an ma doare chiar rau ovulatia, si deobicei durerea e pe stinga (mi-a confirmat si dr., la eco, ca deobicei ovulez pe stinga). Aseara m-a durut chiar rau de tot pt. citeva ore. Deci a fost clar ovulatie. Plus, ca de dimineata avusesem nivelul f. ridicat de LH, care se stie ca declanseaza ovulatia. In orice caz, deobicei ar trebui sa ovulezi cam la 24-36 ore dupa nivelul de LH ridicat, la mine a fost mai rapid de data asta... Am citit mult pe internet despre asta si se pare ca in jur de 20% din femei au dureri in timpul ovulatie (termenul medical este Mittelschmertz).
anis spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
Marina,
de la inseminare(7 nov) si pina acum, continuu ma inteapa ovarul sting, cel pe care a fost foliculul...ca e de la frig sau nu, nu stiu ce sa mai zic, dar poate imi spuneti cum a fost la voi, va rooog!
Referitor la intrebarea ta, eu am patit-o tot asa, si cand m-am dus la eco in ziua 21-a ,mi s-a spus ca folicul era tot acolo pe ovar si ca regresase in loc sa se sparga si sa se produca ovulatia.
E o idee, poate la tine nu e vb de asta.
Eu zic sa mai faci o eco, ca sa ti se confirme ca s-a produs ovulatia!
Dar fiindca la tine, au trecut doar cateva zile, eu cred ca e normal sa mai simti dureri.Vorba cuiva e posibil sa fie de la tratament!
AniS
anis spune:
Corina, sa dea Dumnezeu sa fi prins trenul si sa ai bafta!
Cu durerile si eu le am, dar am avut surpriza ca, cu toate ca am avut si o mica pata de sange sa nu ovulez.
Pana una alta eu iti zic BAFTA!!
AniS
Ariela spune:
Sunt suparata.
Am venit acum de la dr.si mi-a spus ca am 3 foliculi de 14 mm pe ovarul drept.
Pe stangul nu e nici unul.Din cate stiu eu numai trompa mea stanga e buna.
Asa ca a ramas pe luna urmatoare inseminarea.Credeti ca am vreo sansa pe cale naturala?
Ce sa fac?.Ajutati -ma.Am sa pierd si luna asta aiurea.
Ariela
anis spune:
Ariela,
Off Doamne...Dar de unde stii tu ca doar o trompa e buna? Ai facut HSG? Si daca acolo ai aflat, de ce nu ai facut instilatii sa desfunzi trompa ?
Multe intrebari...astept raspunsurile tale...
Parca instilatiile se fac la fel pana in ziua a 11-a..
Capul sus...
AniS
anis spune:
Fetele,
Maine ma duc la eco si tot maine aflu daca fac sau cand fac inseminarea.Sa-mi tine-ti pumnii!
Am emotii si imi umbla in cap ,numai fraze de genul.."ca n-am foliculi, ca nu se va produce ovulatia..cum am m-ai patit...etc"
Sper sa am noroc luna asta!Imi vine sa rad si sa plang, de cate ori am zis asta!
AniS