Inseminare artificiala [IAS] 2
Raspunsuri - Pagina 6
Ariela spune:
Anis , draga mea , ai ghicit .La Giulesti bintui la dr. Ion.
La acest dr., am ajuns dupa ce am mai coindat si pe la Municipal , pe la Polizu.M-am plimbat nu gluma.Acum sper ca ma voi opri aici si aici sper ca se va naste si bebelusul meu.
Te pup
Ariela
anis spune:
Ariela, sa auda Dumnezeu si poate reusim luna asta cu toatele!
Corina ai facut inseminarea deja???
AniS
cornelia1172 spune:
buna dimineata fetelor
la multi ani Gabi(esti scorpion ca si mine)
eu am luat clostilbegyt 2/zi din ziua 5 si pregnyl in ziua 14 am avut 3 foliculi "buni" sotul "bun de donator"(asa s-a exprimat biologul) si am facut inseminarea sambata 1.11.2003.
mult succes tuturor
Marcelle spune:
Fetelor,
va tin pumnii la toate.
Sa nu credeti ca daca am reusit sa raman o sa scapati de mine.
Va urez mult succes la toate cele care ati facut sau urmeaza sa faceti inseminarea.
Ariela,
procedeul este foarte simplu.
Se fac sau nu injectiile de stimulare, depinde de diagnosticul tau.
Se monitorizeaza folioculii in perioada fertila, dimnensiunea lor trebuind sa ajunga intre 18 si 20 mm, atunci ei fiind maturi. Inainte cu o zi de inseminare ti se da o injectie de declansare a ovulatiei.
In ziua inseminarii i se recolteaza sotului sperma si o trece la tratare,, se selecteaza cei mai buni spermatozoizi, mobili, sanatosi etc. Dupa care cu un cater, acre este ca si un pai foarte subtire, ti se introduce sperma ca la un simplu control ginecoloc. Nu doare, este o procedura foarte simpla.Eu am stat 15 minute pe pat dupa inseminare, pe acelasi pat unde mi-a facut inseminarea.
Apoi am luat utrogestan pentru o eventala sustyinere a sarcinii.
Eu nu am ramas la inseminare, dar dupa o luna, hop am ramas natural folosind doar Maybe Baybe. Nici temperatura nu mi-am mai luat-o.
Mult succes la toate,
Va pup
Marcela
Corina G spune:
Marcela, ti-am scris si pe forumul celalalt. BRAVO!!! Nici nu am stiut ca ai ramas asa natural. Credeam ca tot cu inseminare.
Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!!!
MadalinaM spune:
In perioada fertila se pot face si 2 inseminari, in 2 zile diferite si, bineinteles, fiecare cu plata separat. Va intreb, voua doctorul v-a propus asa ceva? Sau voi ati propus doctorului vostru?
Mie mi se pare o modalitate de a spori sansele si nu inteleg de ce drii nu recurg la aceasta methoda...
anis spune:
Madalina, mie mi se pare f buna metoda, categoric cresc sansele. Poate e vorba de cost, care s-ar dubla, desi..nu ar trebuii ..in fine.O sa-l intreb si pe dr meu joi.
Corina mama ai facaut inseminarea?Ca nu zici nimic....
AniS
Marina spune:
Madalina mie mi-a propus...insa sansele sunt foarte mici si stresul destul de mare..asa ca am preferant varianta inseminarii lunare unice ca sa-i zic asa. Dar daca ai nervi nu vad de ce nu ai face-o!!!!
bafta
MadalinaM spune:
Marina,
de ce zici ca stresul e mult mai mare?
Tocmai pentru ca "nu am nervi" as fi preferat 2 inseminari/luna.
In ziua in care am fost noi, sotul meu nu a fost prea bine (era si prima data) si ma gindesc ca a doua zi ar fi fost mai obisnuit cu ideea, ar fi fost altfel...
De scor-ul de care am povestit eu ca "mi l-a dat doctorul" nu a auzit nimeni?
de la inseminare(7 nov) si pina acum, continuu ma inteapa ovarul sting, cel pe care a fost foliculul...ca e de la frig sau nu, nu stiu ce sa mai zic, dar poate imi spuneti cum a fost la voi, va rooog!