Inseminare artificiala [IAS] 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa readucem in prim plan listuta!

Lista:
-Cornelia
-Gabela
-Madalina(7 nov. fara stimulare, doar pregnyl)Bafta!
-Cali (intre 24-26 noiembrie)
-Anis(intre 13 -15 noiemb. ,nu stiu inca)
-Codri
-Corina (Noiembrie 9 sau 10)Ii tinem pumnii!
-Ariela

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Salutare tuturor

Anis si eu sunt in aceeasi situatie. Maine merg la medic si daca totul este ok, luni sau marti imi face inseminarea. Am emotii. Tot timpul ma gandesc ca s-ar putea sa nu am folicul, desi nu mi s-a mai intamplat asta niciodata. Intotdeauna am avut 1 sau 2.
Deocamdata trebuie sa suport efectele clostilbegytului.Sunt nervoasa imi cade parul si nu ma pot concentra la nimic.Pe langa toate astea temperatura mea este din ziua 5 peste 37.1 si nu stiu de ce. Sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dragele mele,
Va tin pumnii la toate si va urez sa ma urmati.
Tineti minte ca eu am ramas insarcinata dupa inseminare imediat la o luna in mod natural.
Eu va urez sa se intampe acuma, dar daca nu nu disperati, vedeti ca se poate intampla si dupa chiar in mod natural.

Corina si eu am fost exact in situatia ta in luna septembrie, dar mi-a spus doctorita ca exista sanse si asa. Mai mici dar exista, chiar daca a pierdut momentul ovulatiei.
Eu la toate va tin pumnii si ma rog sa ma urmati.

Bafta,
Marcela

Mergi la inceput

Marcelle, draga de tine..ma bucur ca te gandesti la noi. Cum te simti??

Codri in a cata zi esti maine? Eu a 11-a...dar dupa cum il cunosc pe dr, cred ca deja in ziua a 13-a (daca am foliculi etc) imi va si face inseminarea.

Ariela, fii optimista..eu luna trecuta trebuia sa fac inseminarea, si m-am stresat f tare, pt ca mi se gasise gardenela, am tinut repede tratament si..rezultatul..m-am stresat asa de tare ca nici macar ovulatie nu am avut!

Haideti sa nu ne mai plangem si sa avem o stare de spirit care sa-i placa si bebelusui si sa-l convinga sa vina la noi!

Cand ma uit ce scriu, nici mie nu imi vine sa cred ca inca mai am putere...dar am ajuns la concluzia ca, asta e singura solutie!

AniS

Mergi la inceput

Codri, acum am vazut...

Cum e temperatura ta asa de mare??.Ti-o iei la aceeasi ora (pana in 8 dimineata) si in aceeasi zi la fel?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Anis,eu am facut 3 intreruperila cerere acum 6 ani.Ca urmare a lor, s-au blocat trompele,am facut laparoscopie la Polizu si nu au reusit decat sa-mi desfunde trompa stanga.Au spus ca la cea dreapta nu s-a putut ajunge, fiind plasata cam aiurea din nastere. Am fost chiar la directorul spitalului la prof.dr.Banceanu Gabriel daca ai auzit de el.Eu sper si cred ca e unprofesionist.De asta zic eu ca am numai o trompa buna.

Dar ,in luna mai anul asta,cand m-am mutat la Giulesti, la alt medic , la dr.Ion,dansul mi-a dat sa fac o perfuzie sa vada in ce stadiu mai e si trompa stanga. Si surpriza am avut permeabilitate 1.

Deci nu m-a durut nimic, nici pe dreapta , nici pe stanga si a intrat
intreaga solutie.De asta sunt uimita. Daca nu era buna decat tropma stanga,nu ar fi trebuit sa ma doara pe dreapta si sa nu intre toata solutia?

Tu ce parere ai?

Te pup,

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Ariela,
In primul rind ce ti-a zis doctorul?
In a cita zi erai tu azi? nu mai aveau timp acei foliculi sa creasca?
Si daca nu, acum, trebuie sa faci ceva special pentru ca acei foliculi sa nu se transforme in chisturi? Asta ar fi prima mea grija!
E atit de greu! Te cred! Am trait si eu sentimente de deznadejde luna asta, cind, cu citeva zile inainte de a se hotari inseminarea, mi s-a spus ca nu as avea nici un folicul! Nu mi se mai intimplase!
Pina la urma in ziua 11 aveam un folicul 17 mm. Acasa m-am uitat pe niste echo mai vechi(din vara), si stateam mult mai bine: in ziua 11 aveam un folicul de 20mm.
Ce poti sa faci?
Intreaba-l pe dr daca iti mai face o echo in ziua 21 pentru a vedea ce s-a intimplat cu foliculii tai! Apoi, trompa dreapta nu se poate desfunda?
Intre timp incearca sa iti revii! Putere multa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Ariela, si eu am trompa stanga blocata si cea dreapta putin permeabila, asta a fost acum 2 luni la HSG. De atunci am facut 2 seturi de instilatii si la introducerea solutiei am simtit dureri in amblele parti. Pana nu repeti histero nu stii exact ce efect au avut instilatiile.

Pupici si sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Anis maine voi fi in ziua 10. Luna trecuta mi-a facut inseminarea in ziua 15, iar injectia cu Pregnyl in ziua 13 seara,dupa ce mi-a facut eco si mi-a zis ca foliculii sunt destul de maturi. Cred ca si luna asta va proceda la fel, deci va fi in ziua 14 sau 15.
Deja nu mai am rabdare.
Bafta daca-ti faci maine inseminarea. Sa fie cu noroc si sa ne dai vesti bune dupa.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Madalina , astazi cand am facut echo sunt in ziua a 11 - a si foliculii sunt de 14 mm. Dr.cand a vazut ca sunt plasati pe dreapta, a zis clar ca ne vedem luna viitoare fiindca el stie de l amine ca numai stanga e buna.Deci, nu s-a mai pus problema de alta echo luna asta.Mie imi e cam rusine cand sunt fata in fata cu dr.si daca el ma expediaza ma inhib si nu mai stiu ce sa-l intreb.

De aceea m - am saturat de ei,( de doctori )si vreau sa se intample odata minunea pentru ca nu mai pot din punct de vedere psihic mai ales. E un consum foarte mare de energie , e invoire de la servici, se uita chioras la tine si in general am cam obosit.

Poate o sa-i fie mila lui Dumnezeu de mine si o sa ma vada si pe mine. Cred ca doctorii nu au puteri depline.

Te pup,

Ariela

Mergi la inceput