Inseminare artificiala [IAS] 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Gabitu,
din cate stiu cabinetul particular al Dr. Cocei se numeste NORD MEDICA , iar numarul este: 021-2231906.

Spune-mi te rog: la analize, sotului meu i-a iesit spermograma fara forme tipice(oligoastenospermie foarte severa); am inteles ca si voi aveti doar 10 %; voi ati reusit cumva cresterea formelor tipice? Ce tratament i-a sotul tau acu? Ma gandesc ca daca nu reusim data aceasta (FIV cu ICSI) sa insist mai mult pe trat naturiste.

Mult noroc fetelor care au facut sau vor face inseminari zilele acestea si multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

N-am reusit weekend-ul asta sa intru deloc. Mosafiri, botez etc...

Gabita, mersi si sa dea Dumnezeu cum ai zis tu!

Anis, eu luna asta nu mai fac inseminare, poti sa ma tai de pe lista. Sotiorul e plecat in delegatie, exact in perioada propice, nici macar de natural n-am parte . Dar va tin pumnii celor ce faceti luna asta.

Bafta Corina, sa fie bine. Aici se face inseminarea in aceeasi zi in care detectezi 'surge', cel putin la mine la clinica (am facut-o in septembrie). Procedura a durat cinci minute si am mai stat inca 10 intinsa, apoi m-au trimis acasa si juma de ora cat am facut pana acasa am stat in fund in masina, asa ca ...Aaa, sa va zic ceva. Mai intai a incercat sa-mi faca inseminarea cu un instrument subtire si lung, apoi mi-a zis ca trebuie sa schimbe capatul, sa puna in loc de unul drept unul curbat, nu mi-a zis de ce si eu n-am intrebat ca eram toata ...in izmene, credeam ca ma va durea ca la HSG, dar nu m-a durut absolut deloc! N-a fost sa fie, dar mai incerc inca de 2-3 ori, in dec sau ian, depinde cand imi va fi sotul acasa.

Marcelle, probabil n-ai avut acces la Internet, dar maine sper ca ne dai o veste BUNA! (adica azi, pentru voi)

pe toate,

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc mult,Ellena!

Ultima spermograma facuta de sotul meu este de acum 4 ani.Lunea viitoare mergem sa facem spermograma dupa 2 luni de tratament.In Bacau nu stiu sa faca spermograme.Niciodata nu a semanat cu cea de la Bucuresti.
In ultima spermograma avea 15 mil/ml,mobilitate 30 %,forme normale 10 %.
Tratamentul naturist seamana cu cel pe care anis il da sotului ei.Le-am scris amandoua pe subiectul:Tratamente oligospermie de pe acest forum:Asteptand un ingeras...
Saptamana viitoare o sa-ti spun daca tratamentul a avut efect aasupra lui.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna dimineata,

ma inscriu si eu pe lista.. desi inca nu am confirmarea, trebuie sa vorbesc cu dr..
Anis, la cabinetul Nord Medica faci inseminarea???

Lista:
-Cornelia
-Gabela
-Madalina
-Cali (intre 24-26 noiembrie)
-Anis(intre 13 -15 noiemb. ,nu stiu inca)
-Codri
-Corina (Noiembrie 9 sau 10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Buna dimineata va spun si eu,
pina acum nu am auzit de urmatoarele aspecte la inseminare:
care e numarul optim de spermatozoizi pentru inseminare, sau intervalul in care ar trebui sa se incadreze dupa tratarea spermei si "scorul"
Acum va voi spune din proprie experienta:
-sperma sotului meu dupa tratarea ei pentru inseminarea era "proasta" (expresia dr-lui biolog) doar 4mil. cu mentiunea ca astia ar fi "perfecti"
-"scor 12" s-a pronuntat medicul in tmpul inseminarii, ceea ce mie mi s-a explicat ce e o notare a starii colului si a glerei (probabil si alte aspecte...)si ca asta ar fi maxim. Pina acum nu am mai auzit de acest scor si 12 de ce ar fi maxim? ar putea fi 10, 20, 100 sau orice alt numar "rotund", dar 12?
Daca cineva are mai multe informatii, e bine venit!
Lista:
-Cornelia
-Gabela
-Madalina(7 nov. fara stimulare, doar pregnyl)
-Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Si eu sunt programata pentru inseminare saptamana asta.
- 10 - 16 noiembrie 2003.

Am luat Ova - mit ( 1 pastila pe zi )din ziua a 2- pana in a 6 -a a rusilor nenorociti.

Miercuri pe 12.11.2003 ma duc la monitorizare sa vada dr. ce mare branza am produs.

Ma primiti si pe mine in randul vostru?

VA pup

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele..

Inca nici o veste de la Marcelle??dar stiu ca ii place sa ne fiarba intr-un fel....poate apare, si ne potoleste curiozitatea...si sper sa ne si bucuram.

Lista:
-Cornelia
-Gabela
-Madalina(7 nov. fara stimulare, doar pregnyl)
-Codri
-Ariela

Gabi, da Dr Cocei face si inseminari la Nord Medica . Eu cu ea am sa o fac, dar nu stiu unde inca si nici cand.
Gabi, de 4 ani sotul tau ,nu si-a m-ai repetat spermograma?? Mi se pare mult..daca lucrurile s-au indreptat??ce bine ar fi...

AniS

Mergi la inceput

Ariela, tu unde faci inseminarea??

Dupa tratament cred ca esti pacienta unui dr din Giulesti,nu? De cand bantui pe acolo, stiu cam ce da fiecare dr ca tratament.. de n-as mai stii odata!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Anis Marcela a dat raspunsul pe FIV 3. Se pare ca mai avem o mamica printre noi.

Monica

Mergi la inceput

A si creat un subiect,am vazut , am si felicitat-o. Ata imi da incredere ca poate reusesc si eu luna asta.....reusim !

AniS

Mergi la inceput