FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia e f bine cu cei 8 embrionasi. Sa dea Dumnezeu sa fie toti 8 buni iar cel putin 3-4 sa fie vioi si lipiciosi ...Te-ai decis cati pui?
Pup fetita si ne rugam pt tine

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Anastasia BRAVOOOOO!!! Superbine! Sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

uff, am si eu rez la anal de ieri si sunt putin in ceata. prolactina e mare, TSHul mi s-a pravalit. ufff, in loc sa ma repar mai rau ma stric
voi ce ziceti de valorile astea in z3:
Free T3 3.05 (1.71 - 3.71 pg/ml)
Free T4 1.15 (0.70 - 1.48 ng/dl)
TSH 0.1290 (0.35 - 4.94 microUI/ml)
Testosteron 0.39 (0.13 - 1.08 ng/ml)
Prolactina 31.6 (1.2 - 29.93 ng/ml)
Estradiol 128 (Faza foliculara: 21-251 pg/ml)
LH 3.79 (Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml)
FSH 10.15 (Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml)
DHEAS 86.5 (74.8 - 410.2 ug/dl)

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Qiao, ai ovare micropolichistice?

Prolactina iese mare in acesta situatie. si la mine este la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Anastasia - te-ai gandit cati embrionasi introduci acum si cati congelezi?
Pupici si sa fie toti 8 viabili

rammy 23+

D-l dr a spus ca avand in vedere varsta,pana-n 30, ar pune 3, se mai gandea la 4, dar nu garanta. Dar 3 sigur va pune. Cred ca e bine asa, nu stiu ce sa spun. Din partea mea, as sta si in cap 9 luni, numai sa fie bine, dar dc pun 4 si se intampla sa se prinda toti sau chiar 3, nu stiu cum as duce sarcina..Cu Dumnezeu inainte acum, cum o fi, numai sa fie sanatosi ei. Acum, Rammy, cred ca va fi si in functie de calitatea lor, maine voi afla, acum ard, nu stiu cum sa fac sa ajung mai repede maine, ma gandesc la eprubetele sau flacoanele in care stau toti acum...

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Cami, Pestic, pup fetele si va imbratisez
Qiao, eu stiam ca dereglarea hipofizei da in general prolactina mare, e o tulburarae neuroendocrina sigur. Si de aici si chisturile pe ovare...TSH si Prolactina sunt putin deviate, dar celelalte par a fi in ordine..Dc ii trimiti analizele pe mail d-nei Vaduva, i le arata dr. Albu si ti le interpreteaza el clar si corect si asa, ai o certitudine si te si indruma mai departe.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

QiaoBing, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Buna fetelor!Ce ziceti dc mi-a iesit betahcg 64.7,in ziua 10?E ok?Eu am 2 embrioni transferati...oare s-or fi prins amandoi la valoarea asta?Sunt putin dezamagita fiindca ma asteptam la o valoare mai mare,si am si cv emotii pn maine cand repet beta in ziua 12...
Doamne ajuta sa fie bine pt toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

mrg, cum sa fii dezamagita????????????Multumeste i lui DD in fiecare minut ca ti a oferit fericirea asta...Daca esti dezamagita, atunci gandeste-te la mine, care am avut 3 et in 4 luni, toate nereusite. Ce zici? Mai esti dezamagita acum?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrg

Buna fetelor!Ce ziceti dc mi-a iesit betahcg 64.7,in ziua 10?E ok?Eu am 2 embrioni transferati...oare s-or fi prins amandoi la valoarea asta?Sunt putin dezamagita fiindca ma asteptam la o valoare mai mare,si am si cv emotii pn maine cand repet beta in ziua 12...
Doamne ajuta sa fie bine pt toate!

Mrg, eu zic ca cel putin un embrionas lipicios ai sigur, dc in ziua 10 ai valoarea aceasta. Si inseamna ca si nidarea s-a produs foarte repede, dc e vorba de un embrion. Poate chiar amandoi embrionasi sunt bine , depinde doar de tratamentul hormonal din timpul schemei, dc ai eliminat toata substanta din organism. Trebuie sa te bucuri si sa tzopai de fericire ( bine, sa tzopai in gand, ca practic acum inca nu e voie sa nu deranjezi embrionasii). Nicxi vorba de dezamagire.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput