FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor,
ce aglomerat e nenea Albu asta, am sunat azi pt interpretare bitest si ma puneau pe 13-iulie, ma duc maine fara programare si dau eu de el pentru 10 min

maruscha cum te mai simti ca eu iar cam dorm pe mine; tu ai fost pt interpretare la bitest?

oare interpretarea asta e ceva scris de la ei sau se uita Albu pe analize si eco?

felicitari angelica
o mai asteptam si pe maripet; desi dc nu a venit pana acum e de bine
imi pare rau lily_mar
altesa, ai rezolvat cu chestia aia?

anastasia, buna recolta, tot 10 am avut si eu, au iesit 6 embrioni buni, 3 transferti, 3 la gheata; cred ca o sa te sune azi pe la 12-14; treb sa vada putin si cum evolueaza nu numai cati sunt

corry mai ai putin nu? 4-6 sapt asa?
oare babyblue ce mai face, macar sa fi rezolvat cu pietrele ale la rinichi, ca bebe daca iese acum ar treb sa fie bine, avand in vedere ca a trecut de 7 luni

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Ana - Albu va intra in concediu de pe data de 30 iunie pana cam pe 12 iulie, de aceea te-au prg asa de tarziu .
La bitest ti se va da o interpretare scrisa a rezultatelor, dar pe care nu poti sa o vezi pe mail ci trebuie sa mergi personal sa o ridici de la receptie. Si tu vei putea sa vezi clar cum au iesit. Sunt grafice, intepretari, concluzii....sigur te vei descurca .
Pupici si sarcina usoara in continuare.

rammy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ooooo daaa anna am rezolvat problema si ma simt minunat sunt ca noua imi vine sa ceva de bucurie.

sa fi sanatoasa ca tare bine mi-a prins canestenul ala

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Anna, sa-ti spun cum am facut eu, cu bitestul.
am dat telefon la ei, la laborator sa intreb daca este gata.
Mi-au spus ca da, si am rugat-o pe tipa de la telefon sa-mi spuna cum este.
Ii poti spune:va rog, este f cald afara, dr este ff ocupat...sa nu mai bat un drum degeaba pana acolo...bla bla.
Eu asa am reusit.
E, si m-am dus la Albu mai tarziu, adica nu special pentru bitest.
Aaa, si este cum a spus Rammy, iti poti da seama si singura!

Daa, mai am un pic si scap de "chiriasi".De abia astept sa-i vad, sa le rontai cate un piciorus

Babyblue, este mai binisor.
O sa fie bine, deoareece vineri va face 32 saptamani.
De acum, teoretic, bebe poate veni oricand
Problema ei este cu rinichiul acela...
Saracuta, s-au tinut scai ghinioanele de ea.....

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Nu am avut netul pana acum sa va anunt... Sunt 8 embrionasi viabili pana acum, din 10. Maine la 13 ma prezint pt ET.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Corry, pt Babyblue, mititica..sa fie si Iustin puiut si ea bine, dupa sarcina va putea sa aiba grija mai riguros si de rinichi, pt ca acum banuiesc ca nici medicamentatia nu poate fi foarte diversa si eficienta, avand in vedere ca poate medicamentele mai puternice nu i le pot administra fiind bebelusul in burtica...

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

intru si eu scurt pt ca sunt pana peste cap la servici - noroc ca pana la urma mi-a trecut durerea.
Anastasia o sa ai si ce congela ! Felicitari. sa evolueze toti cat mai bine si sa fie lipiciosi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

intru si eu scurt pt ca sunt pana peste cap la servici - noroc ca pana la urma mi-a trecut durerea.
Anastasia o sa ai si ce congela ! Felicitari. sa evolueze toti cat mai bine si sa fie lipiciosi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Da, sa vedem maine, nu s-a pronuntat nici d-na Vaduva ce calitate au, etc, maine vom afla pt ca azi am inteles ca unii pot evolua, altii stagna si asa mai departe... Eu ma rog pentru toti 8, ca toti sunt ai nostri

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

buna fetelor,

maruscha cum te mai simti ca eu iar cam dorm pe mine; tu ai fost pt interpretare la bitest?

oare interpretarea asta e ceva scris de la ei sau se uita Albu pe analize si eco?

12+ cu

anna, eu ma simt bine, mi-e foame si MANANC :). Asa ca am pus deja 3,5 kg, de la 49 am ajuns la 52.5. Trebuie sa ma temperez un pic fiindca nu vreau sa pun prea multe, sa mananc ceva mai sanatos si cat imi trebuie...eh... :)

nu m-am dus nici sa iau rezultatele la bitest nici nu m-am dat peste cap sa ma programez fiindca la mine lucrurile sunt clare. Oricum trec prin amniocenteza si asta e!

astept vacanta si incep sa fac planuri in sensul asta, unde sa ma duc, in avion nu vreau sa ma urc in perioada urmatoare...la soare nu vreau...e complicat :).

in ceea ce priveste somnul, am inceput sa adorm mai greu noaptea, am uneori caderi de tensiune si bag cafea sa-mi revin...cam asta.

vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Anastasia - te-ai gandit cati embrionasi introduci acum si cati congelezi?
Pupici si sa fie toti 8 viabili

rammy 23+

Mergi la inceput