FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 7
angelica28 spune:
Anastasia ,m-am gidit la tine azi toata ziua ,iti tin pumniii strinsiiiiiiiiiiiii ,strinsi ,sa fie toate outele bune ,uite daca eu am reusit,si ai vazut nu prea eram incintata cum am raspuns la tratament ........o sa reusiti si voi toate!TE ZUCCCCCCCCC DE NU TE VEZI!
Maripet sunt convinsa ca vei da si tu o veste buna !Cind faci beta ?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
bccami spune:
Anastasia, bravo scumpa...acum, nu ne mai ramane decat sa continuam sa ne rugam pentru embrionasi si ca transferul sa fie cu .
Pup toate fetele si Maripet - te asteptam si pe tine cu o veste mare
Eu luni pe 27 am programare la dl dr Albu, pt eco de 12 zile. Am facut toate analizele, sotul tb sa repete spermocultura iar dupa ce dl dr va vedea rezultatele va stabili ce urmeaza sa facem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne
Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE
Anastasia_7 spune:
Angelica, sa te auda Dumnezeu!!!! Si la Mariped trebuie sa fie bine,mai ales ca nu mai sunt simptome de ciclu deloc..Poate da Domnul sa ne mangaiem pe burtici pe la ecograf in aceeasi perioada toate!
Mariped, tie imediat dupa ET ti-a spus dr sa reiei Fragmin-ul? Sa fiu pe pozitii, ca acum am ramas cu instinctul Pavlov in mine, dimineata cand ma trezesc,stiu ca am de facut injectii si in astea 3 zile parca am fost in concediu , asa m-am simtit fara ele...
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Te pupic ,Cami, multumesc tare, tare ca esti aici trup si suflet cu noi , toate!
Altesa, draguta, abia azi am primit mail de la dr Uscatescu, acum a vazut, stii tu, cu problema veche cu scrisoarea...mi-a scris ca e in regula si ca se va rezolva probl, dar cred ca a uitat ca s-a rezolvat deja. Ti-am scris aici, nu la PM, ca sa citesti mai devreme postarea. Asa ca, poate mai primesti inca o scrisorica
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
ALTESA spune:
da sa sti ca aici vad mai repede ca va urmaresc pe toate asa cum fac vecinii stiti voi dupa perdea.
felicitari pentru oute sa fie cat mai multi de calitatea 1.
11+
maruscha80 spune:
anastasia, ai mai facut un pas si e bine :)
10 oute reprezinta un rezultat bun, ati ales icsi? oricum, iti urez sa ai embrioni de calitate. Si daca accepti un sfat, ia-o usor dupa embiotransfer, stai cat mai linistita, daca ai un job stresant mai bine ia o pauza, nu zis sa stai in pat nemiscata doamne' fere', insa ia-o usor :)
bafta!
maripet iti tin si tie pumnii
rammy_79 spune:
Anastasia - felicitari pentru "oute", sa de Dumnezeu sa ni te alaturi noua cat mai curand. Eu am sentimentul ca va fii.....
QiaoBing - eu sunt la fel ca tine, sufar de dureri de cap de cand ma stiu. Acum in sarcina le calmez si chiar imi trec cu bengay (ma ung pe frunte de 3, 4 ori pe noapte si mai spre dimineata imi trece de tot) + imi mai pun si cartofi curatati - e mai babeasca metoda dar macar mai scap de dureri - care sunt crunte. Deci te inteleg perfect.
Angelica noi am mai vorbit, dar tin sa te mai felicit inca o data si eu tot sper ca ai si tu gemenasi.
Maripet - fii optimista si stai cat mai linistita, de prins s-a prins...
Pupici la toate fetele
rammy 23+
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 anastasia, ai mai facut un pas si e bine :) 10 oute reprezinta un rezultat bun, ati ales icsi? oricum, iti urez sa ai embrioni de calitate. Si daca accepti un sfat, ia-o usor dupa embiotransfer, stai cat mai linistita, daca ai un job stresant mai bine ia o pauza, nu zis sa stai in pat nemiscata doamne' fere', insa ia-o usor :) bafta! maripet iti tin si tie pumnii |
Maruscha,nu prea am avut noi de ales, fetita, ni s-a spus direct ca trebuie sa facem cu ICSI, ca de', avem mormolocii cam lenesi....abia astept pana mine, nu mai pot de emotii.., parca sunt mult mai mari decat pana au fost pana acum....
Rammy, sa te auda Cel de Sus, tocmai spuneam ca fac pe mine emotii,la propriu, sa ma exprim mai colorat si metaforic...
Parintele Arsenie Boca
pestic spune:
Angelica felicitari si multa sanatate pt tine si puiut!
Maripet te-asteptam si pe tine cu beta mareeeee
Anastasia Bravo!
Lilymarimi pare rau
Va pup pe toate si bafta celor care sunt in focuri!!
MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU
Anastasia_7 spune:
Buna, fetelor! Pe ca cat ar trebui sa primesc telefon pt embrionasi? Stiu ca mi s-a spus ieri, dupa punctie, o ora, dar cum eram foarte ametita, nu am retinut...dupa 10 ar trebui?
Parintele Arsenie Boca