FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Angelica, felicitari!
Iti doresc sarcina uasoara!

Ca sa-ti faci o idee: eu in ziua 13 de la ET am avut beta 555.

Dar Anastasia, ne tine in suspans, nu gluma

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pe mine ma doare capul de ma dau cu el de pereti de azi dim. stie cineva ce pot sa iau, acceptabil si in sarcina ?!? un ceai, o alifie ceva naturist, homeopat ... orice
pana acum cativa ani luam algocalmin, iar in ultima vreme ceda la saridon. paracetamol simplu e apa de ploaie. Albu atat mi-a zis ca pot lua.
am intrebat toti dr si au ridicat din umeri. medicul de familie mi-a zis sa stau linistita ca sarcina e prietenoasa cu migrenosii, aiurea, m-a durut si in sarcina de 2 ori chiar, de am facut incantatii si meditatii toata noaptea. prob e ca durerea e crescendo si acum am ajuns in faza in care abia o mai suport si trebuie sa si conduc spre casa iar eu abia mai stau cu ochii deschisi si imi da niste junghiuri in ceafa de zic ca acum imi pocneste ceva pe acolo.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

QiaoBing, ia de la farmacie un MIGRASTICK SAU MIGRANELLE. Eun stick pe care eu il folosesc cu succes cand am migrene. Fara efecte adverse sau alte prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia a avut 10 ovocite.
E cam obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetele mele! Cate o floricica la toate, multumesc ca v-ati gandit la mine, ma simt asa, ca intr-un de prietene si surori.
Angelica, incep cu tine,felicitari mamicutzo si baga semnatura de acum jos, sa te vedem cu burtica. Poate ai gemenei, ca fetele celelalte!
Mariped, si iti multumesc din suflet pentru astazi
Corry, Rammy, Bccami, Altesa, Pestic, Qiao Bing, Lyly Mar, Aristica
Acum sa va spun si eu: am intrat mai tarziu la punctie, a avut d-l dr o urgenta in spital. S-au recoltat 10 outze, mi-au spus ca a intrat f greu dr cu aparatul respectiv in mine, abia a reusit sa vada complet ovarele...am avut problema asta si la monitorizari si din cauza asta, la ET mi se va face anestezie iar si imi va pune embrionasii sub anestezie. Cred ca mierucri imi va explica d-l dr mai bine ce si cum.
In rest, [punctia in sine nu a durut deloc dupa, decat cateva intepaturi usoare in zona ovarelor si faptul ca am fost bolnava de somn ca niciodata. am dormit bustean pana acum ceva timp. Sangerez putin de atunci, dar am inteles ca e normal. In rest, sunt cam nauca de cap. Dar si asta e normal.
Si ca sa va fac sa radeti, dupa ce mi s-a bagat anesteszia, inainte sa adorm, am spus in gura mare ca imi era dor de d-l dr, ca la ultimele monitorizari fusese d-na dr.si ca mi-a fost f teama ca nu reuseste sa vina la punctie. Stiu ca era imposibil asta, dar cred ca am avut in minte ascuns gandul asta.. Si cred ca ce am avut in subconstient si eu si sotul la ultimele monitorizari, am spus inainte de punctie I-am distrat si pe ei putin.
Dupa punctie, mi-a dat trat.pe care l-ai primit si tu, Mariped, si cred ca toate fetele: doxiciclina, flamexin, utrogestan3/zi
Maine aflu ce embrionasi au facut ochi. Ma prapadesc de nerabdare, dar si de emotie.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

pe mine ma doare capul de ma dau cu el de pereti de azi dim. stie cineva ce pot sa iau, acceptabil si in sarcina ?!? un ceai, o alifie ceva naturist, homeopat ... orice
pana acum cativa ani luam algocalmin, iar in ultima vreme ceda la saridon. paracetamol simplu e apa de ploaie. Albu atat mi-a zis ca pot lua.
am intrebat toti dr si au ridicat din umeri. medicul de familie mi-a zis sa stau linistita ca sarcina e prietenoasa cu migrenosii, aiurea, m-a durut si in sarcina de 2 ori chiar, de am facut incantatii si meditatii toata noaptea. prob e ca durerea e crescendo si acum am ajuns in faza in care abia o mai suport si trebuie sa si conduc spre casa iar eu abia mai stau cu ochii deschisi si imi da niste junghiuri in ceafa de zic ca acum imi pocneste ceva pe acolo.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Copilut, vezi ca tu ai probleme cu tensiunea , ori o ai mica ori mare ori e fluctuanta, dc te doare si in ceafa...cu comprese cu bitter suedez ai incercat? Eu am luat de la Dacia plant, e o sticla mare la 750 ml, are 50 de plante plus Ganoderma si e f bun nu numai pt dureri d ecap, are o lista de afectiuni. Incearca si asa si nu mai lua Algocalmin, iti distrugi in timp ficatul si rinichii. Tatalui meu i-a spus dr sa suporte cat poate durerile de cap, dar in veci sa nu mai puna gura pe Nurofen si ce contine Ibuprofen sau Algacalmin, pt ca analgezicele astea, luate frecvent distrug inima, rinichii si ficatul. Asta-i ordinea.
Nu mai spun ca si noi luam Nurofen raceala si gripa una , doua, cum ne pisca vreo raceala....

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

maripeteu iti urez Bafta multa! si Doamne ajuta!dc vrea DD ,totul e cu putinta....
ca tratament am luat 800 de utrogestan /zi si tratamentul de trombofilie..clexane0,4,Mg-B6,vit C,omega 3,femibion
eu am avut scurgeri maronii,vineri si sambata,vineri mai mult,sambata mai putin...
de ce nu faci un Beta ,maine?ca sa stii cum esti...
eu sper sa vii cu o veste buna si sa ne arati ca exista si miununi

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Angelica, felicitari.
Lily mar, imi pare rau. Abia ma linistisem si eu si incepusem sa sper. Acum iar m-am deprimat.
Tu ce tratament ai facut?
Ai sangerat in toate zilele acestea?

Anastasia, ai ajuns acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Anastasia tie in primul rand un mare buchet de 10 pt fiecare out. Odihneste-te acum si pregateste incubatorul pt puiuti !

Multumesc mult de sfat nikoniko si nasti. O sa le incerc pe toate, poate-poate gasesc un leac fara pastile. Eu am durerile astea de cap de cand aveam 9 ani, m-a dus mama pe la toti dr si am primit explicatii care mai de care mai aiuristice. asa ca am incercat fel de fel. pana in decembrie de cand iau cu pumnul, eu nu am prea luat pastile decat in situatii extreme. iar de rabdat rabd pana plang de durere. durerile de masele le tratez cu indiferenta, dar asta de cap doar de 2 ori (de disperare, in timpul sarcinii) a cedat cu incantatii de genul "nu ma doare, nu ma doare ...". in rest, comprese calde/reci, stat in cap, masaj, fular facut turban, alifie chinezeasca ... in cel mai fericit caz o usoara ameliorare.
mi-a dat o colega acum aproape 1 ora o aspirina naturala de la hofigal parca si ori e efectul placebo ori chiar incepe sa ma lase. ar fi super. incerc sa vad daca pot sa conduc sa plec si eu acasa.
fetele dragi mai noi sau mai vechi ca ma lasati sa ma vait pe umerii vostri

edit: am cautat pe net si migrastick e contraindicat in sarcina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Anastasia tie in primul rand un mare buchet de 10 pt fiecare out. Odihneste-te acum si pregateste incubatorul pt puiuti !

Multumesc mult de sfat nikoniko si nasti. O sa le incerc pe toate, poate-poate gasesc un leac fara pastile. Eu am durerile astea de cap de cand aveam 9 ani, m-a dus mama pe la toti dr si am primit explicatii care mai de care mai aiuristice. asa ca am incercat fel de fel. pana in decembrie de cand iau cu pumnul, eu nu am prea luat pastile decat in situatii extreme. iar de rabdat rabd pana plang de durere. durerile de masele le tratez cu indiferenta, dar asta de cap doar de 2 ori (de disperare, in timpul sarcinii) a cedat cu incantatii de genul "nu ma doare, nu ma doare ...". in rest, comprese calde/reci, stat in cap, masaj, fular facut turban, alifie chinezeasca ... in cel mai fericit caz o usoara ameliorare.
mi-a dat o colega acum aproape 1 ora o aspirina naturala de la hofigal parca si ori e efectul placebo ori chiar incepe sa ma lase. ar fi super. incerc sa vad daca pot sa conduc sa plec si eu acasa.
fetele dragi mai noi sau mai vechi ca ma lasati sa ma vait pe umerii vostri

edit: am cautat pe net si migrastick e contraindicat in sarcina

...pai asa zi, omuletz...Qiao, ti-ai facut vreodata vreo analiza video pt coloana? Daca ai durerile acestea de atatia ani, migrene care vin si pleaca, dar nu dispar detot, inseamna ca ai o vertebra care iti apasa pe vreun nerv ce duce la capusor si de aici si durerile in ceafa si tot...cumnata mea a fost diagnosticata cu asa ceva, lua Aulin cate 2 /zi desi stia ca sunt f periculoase, dar nu mai rezista din cauza durerilor de cap. Si, la fel cum spui tu, isi facuse nu stiu cate investigatii pana atunci. In final, asta era problema, cauza.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Qiao, uite cum procedez eu cand a doare capul si a avut mereu rezultat mai putin cat am luat MENOPUR, dar atunci era clar de la tratament). Pe zona in care vei aplica compresa cu bitter intinzi un strat subtire de unguent de galbenele, simplu, gen alifie. Iti protejezi pielea, fie ca e de pe frunte, tample, ceafa de alcoolul din bitter si apoi poti aplica fara griji compresa si o lasi asa, pana absoarbe pielea toata substanta. Poti sa tii bitterul la frigider inainte sa pui compresa, iti va da o stare de bine inca de la aplicare, de prospetime.
Pup fata si saru'mana pt floricele! Am niste emotii pana maine, Doamne, Doamne....

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput