FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 10

Anastasia_7 spune:
Fetelor, ma gandeam azi, voi, fetele mai vechi pe forum,mai stiti ceva de Rica? E bine?
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

mrg spune:
Multumesc frumos ptr incurajare!Eu ma sperii repede...nu vreau sa ma intelegeti gresit ,dar d-na dr embriolog mi-e spus ca se astepta la mai mult si sa repet maine beta.De aici si sperietura mea!
Va pup si multa bafta!
Niko tin pumnii!

ALTESA spune:
heiii MRG ia exemplul lui mariped ,citeste cu vreo 3 pagini in urma sa vezi ce happy si optimista este cu valoarea ei la beta chiar esti un exemplu pentru noi toate mariped si ma rog sa-ti creasca valarea aia la beta ,sa se faca uriasa.
parerea mea sa stai linistita e o valoare buna pentru ziua a -10.bravooo anastasia ia sa vezi ce bine vor evolua gandestete la ei transmitele telepatic ceva frumos sa se dezvolte toti
11+

samira33 spune:
qiao,in ce zi a CM ti-ai facut analizele alea???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

QiaoBing spune:
ufff, credeti ca daca ii dau pe mail d-nei Vaduva rezultatele imi zice ceva ? eu am facut analizele din proprie initiativa, Albu imi zisese sa nu mai fac nimic si doar sa anunt cand imi vine cm sa imi dea schema. Cum inca nu am bani de FIV, si aman o luna am zis sa profit luna asta ca o sa ovulez pe partea cu trompa si poate fentez natura. numai ca, na, nu merg toate cum am vrea. Cm de 2 luni, dupa IA, il am numai 2 zile si gata. Ovare polichistice nu am, la ultima eco de acum 2 sapt eram ok. Mie mi-e frica sa nu ma fi dereglat de la stimularea de la IA ... si ma apuca groaza ca aia a fost una usoara, iar pt FIV Albu vrea sa imi faca tratamentul la maxim.
Chiar nu stiu ce sa fac. cand am fost ultima data la el i-am zis de cm ca a fost f putin dar nu a comentat nimic ... si daca ar comenta mi-ar zice iar ca sunt baba si sunt la premenopauza, asa ca mai bine ca nu a zis nimic
hai ca v-am innebunit si azi cu ale mele
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

QiaoBing spune:
samira in z3 le-am facut
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

QiaoBing spune:
mrg e de bine, gradivuto !

angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing ufff, credeti ca daca ii dau pe mail d-nei Vaduva rezultatele imi zice ceva ? eu am facut analizele din proprie initiativa, Albu imi zisese sa nu mai fac nimic si doar sa anunt cand imi vine cm sa imi dea schema. Cum inca nu am bani de FIV, si aman o luna am zis sa profit luna asta ca o sa ovulez pe partea cu trompa si poate fentez natura. numai ca, na, nu merg toate cum am vrea. Cm de 2 luni, dupa IA, il am numai 2 zile si gata. Ovare polichistice nu am, la ultima eco de acum 2 sapt eram ok. Mie mi-e frica sa nu ma fi dereglat de la stimularea de la IA ... si ma apuca groaza ca aia a fost una usoara, iar pt FIV Albu vrea sa imi faca tratamentul la maxim. Chiar nu stiu ce sa fac. cand am fost ultima data la el i-am zis de cm ca a fost f putin dar nu a comentat nimic ... si daca ar comenta mi-ar zice iar ca sunt baba si sunt la premenopauza, asa ca mai bine ca nu a zis nimic ![]() hai ca v-am innebunit si azi cu ale mele ![]() --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
IUBITA SCRIEI CU INCREDERE DR USCATESCU PE MAIL EU ASA AM CORESPONDAT PINA ACUM CU EA ,ESTE DREPT IN ULTIML TIMP A RASPUNS MAI GREU LA MAIL DAR NA .........O FI SI EA AGLOMERATA.
ANASTASIA ,OAU PRODUCTIE BUNA NU GLUMA MAMI ,FELICITARI IUBITA TIN PUMNI STRINSI PT MAINE!!

Mie vad ca tot imi mai apar acele scurgeri mai inchise ,l-am sunat pe doctoras si mi-a marit doza de utrogestan :sa iau la 6 ore,...........nu ma panichez ,nu este foarte inchisa la culoare,nu este singe ....doar ca nu mai este alba ca inainte ,DOAMNE AJUTA SA FIE OK!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

adrianaady spune:
Qiao nu au iesit atit de rele incat sa intri asa in panica. raportul fsh/lh arata ca stai putin mai rau cu rezerva ovariana, dar asta cred ca nu te surprinde f tare, e si varsta si bagajul genetic al fiecarei femei.
Prolactina este doar putin peste nivel, deci sigur e ceva de moment. Este o analiza f sensibila la starile de nervozitate, stres, influentata de anumite medicament... asa ca nu dispera. Eu as mai repeta-o peste citeva zile sa ii vedem dinamica, daca e caz sau nu de tratament. Oricum este ceva ce poate fi tinut in frau cu medicamente, si in felul asta nu afecteaza fertilitatea.
Tsh mic intr-adevar, iei vreun tratament pt glanda ceva ( euthirox)? Oricum la fel as face, l-as mai repeta in citeva zile, sa ii vezi dinamica. Daca e tot mic, poti face o ecografia la glanda si mergi la un endocrinolog ( dr magda bajenaru - crocaru ii zice acum este la medlife si este f buna).
Hai capul sus,ca nu e asa de rau

samira33 spune:
qiao,tocmai ti-a spus adriana ce ma pregateam sa-ti spun si eu.
si estradiolul este ceva cam mare...dar corelat cu FSH,LH si raportul lor conduc la aceeasi concluzie scrisa mai sus.
TSH este foarte bun...femeile care fac FIV trebuie sa aibe TSH in valoare de 1...cu cat e mai aproape de 1 cu atat e mai bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna