FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
ah,scuze...am citit 1,0129.
da,asa este mic e adevarat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
balanta_tm spune:
Qiao, TSH il ai foarte mic, sub limita inferioara: 0.1290 (0.35 - 4.94 microUI/ml). Cum ziceau si fetele, repeta analiza asta peste un timp si daca iese tot asa, mergi la un endocrinolog. Eu nu as face nici o procedura FIV sau IA cu un TSH atat de mic.
Si eu zic ca Estradiolul este mare pt Z3 (eu pana acum l-am avut maxim 75 pg/ml si dr meu se uita stramb la valoarea asta, zicand ca maximul pt Z3 ar trebui sa fie 50). Probabil ca valoarea ta, de 128, ascunde un FSH mai mare decat cel de pe hartie, (10.15 mUI/ml) => rezerva ovariana redusa, ceea ce nu este o surpriza, avand oricum un FSH marisor; Estradiolul tau marisor, de asemenea, poate insemna ca ai putea avea vreun chistulet ovarian (stiu, acum 2 sapt la eco erai ok, dar poate fi vorba de un folicul restant de luna trecuta).
Prolactina nu m-ar speria, e doar foarte putin crescuta.
La cate cicluri menstruale dupa inseminare ai facut analizele astea?
QiaoBing spune:
ok, incerc sa ma relaxez.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
acum am citit si ultimele postari, deci nu ma relaxez ![]()
am sunat la Medlife, la dr Corcau abia pe 25 iulie e liber.
nikoniko, merg luni dimineata la dr ta. multumesc mult.
o s ii trimit mail si d-nei vaduva sa vad ce zice si Albu.
TSH il aveam in martie 0.2519 (tot sub limita), dar acum e la jumatate !!
AMH l-am facut anul trecut in sept si aveam 1.3. Albu a zis ca inca stau bine, in sensul ca se poate si mai rau. de aia si vrea sa traga tare cu un FIV la maxim cat inca mai am rezerva.
multumesc mult 

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
balanta eu ultimul estradiol masurat in z3 in martie l-am avut de 87 si credeam ca stau bine 
simonia spune:
QiaoBing, ce ar fi sa te relaxezi? daca albu nu ti-a spus sa faci analizele, inseamna ca nu prezinta importanta la fiv. asa ca stai linistita, tu ramai insarcinata si natural,
pe mine m-ar lasa un pic pe ganduri cm. scurt. ma face sa ma gandesc la sinechie. la sarcina pierduta ai facut chiuretaj? atunci ai fi putut sa faci sinechia.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
samira33 spune:
qiao,nu vrea cineva sa te sperie...sunt convinsa de asta!!!
ne dam si noi cu parerea din experientele noastre.
si medicul meu, PK "stramba" din nas la un estradiol mai mare de 50.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
corry_28 spune:
Anna si Aletsa, care era tratamentul acela minune ptr candidoza?![]()
![]()
![]()
31+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
maruscha80 spune:
quao bafta multa si pe cat posibil nu-ti fa multe griji. stiu: usor de zis greud e facut si e si mai usor sa dai sfaturi, insa ajuta sa gandesti pozitiv! 
anna, am trecut pe la Medlife pentru bitest si acu' ma uit pe foi precum curca'n lemne...ba risc crescut legat de varsta, ba risc scazut pe trisomie, ba risc scazut pe anumite analize pe sindrom down, ba risc scazut tot pe down insa analize combinate...
no...asa cum ma duce capul la ora asta, inteleg ca oricum trebuie sa fac amnio din cauza varstei mele ... in rest nu reiese clar daca e intradevar sau nu cu risc...oricum baga si faza aia cu datele statistice care nu constituie diagnostic...etc...
in fine, am facut-o si pe asta si o pun la dosar :)