FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 12
balanta_tm spune:
Subscriu la ce a zis samira
: nimeni nu vrea sa sperie pe nimeni - ne dam cu parerea in functie de ceea ce mai stim si noi, si nimic mai mult; decizia o ia fiecare pt ea.
Eu cred ca pt asta e sectiunea asta a forumului, sa ne impartasim experientele cu proprii medici, ca asa mai invatam una de la alta si eventual mai completam ce omit uneori medicii nostri sa ne spuna - sunt si ei oameni si mai au scapari.
adrianaady spune:
Normal ca aceste analize conteaza la fiv
nu incepi un protocol cu o prolactina care ar putea pune probleme sau posibile probleme cu glanda. Albu nu i le-a cerut acum probabil pt ca mai e ceva timp pina la fiv . Banuiesc ca de rezerva mai putin buna stie fiind pacienta lui de atita vreme.
Qiao asa cum am zis in mesajul precedent, stai linistita , nu e capat de tara, sunt solutii
Este dna Crocau, si merita asteptarea
mrg spune:
Altesa,Qiaobing va multumesc pt optimismul pe care mi l-ati transmis!O sa revin maine seara fiindca o sa mai repet beta in ziua 12.
Bafta si multa sanatate!
hellen79 spune:
Qiao sunt o burtoasa cu 2 bebelini obtinuti prin FIV la Dracea si bolnava cu tiroida de 18 ani, am avut trecut prin toate fazele de la hiper la hipo, mi-e inhibarea mi-a dat TSH peste cap cand am inceput stimularea il avem 7,8 ffffffffffff mult la o saptamana dupa un doc bun a reusit sa mi-l coboare la 0.68 , acuma ma mentin sub 2 cea ce e ideal in sarcina cu gemeni
asa ca eu zic ca nu e cazul de panica, stresul afecteaza f mult mai ales in caz de hipertiroidie, cauta un endocrinolog de incredere urmeaza-i sfatului si fa un control cu inima sa vezi cum stai cu tensiunea si pulsul
tine cont ca e si perioada verii cand tiroida e mai activa decat in mod normal
cu credinta se poate!
mrg spune:
Hellen,ce surpriza nu te-am mai vz de mult timp pe fiv dracea,dar e bine ca ne intalnim si aici.Ma bucur ca esti ok!Sarcina usoara si la termen!![]()
anna_a spune:
corry, nu stiu dc e tratament minune, dar dureaza doar 3 zile si mie mi-a trecut si altesei la fel, se numeste canesten gyn (e clotrimazol 1% parca), 3 ovule seara cu aplicator, si nu-ti trebuie reteta pt el
maruscha, probabil ai dreptate, n-am citit prea multe de bitest, dar am vazut si eu ca datele/rezultatele sunt statistice si se potivesc pt 95% din cazuri; in fine tu oricum faci amnio deci nu mai conteaza, iar eu voi face triplu test, deci asta cred ca e facut mai mult sa-si mai ia si ei niste bani; dar l-am facut asa ca ma duc si dupa rezultat
am fost la dr de familie sapt trecuta mi-a dat si el de repetat ceva anlize de sange si urina, le fac ca tot sunt gratis si ale mele sunt vechi de 2 ani de cand am inceput cu investigatii si tot asa, merg maine dim sa le fac
si joi dim poate ma duc pe la Filantropia sa incerc sa dau de Haiduc, sper sa am noroc, dc nu voi merge la MedicalCity probabil
12+ cu

QiaoBing spune:
gata, am ajuns si pe acasa.
mi-a raspuns d-na Vaduva, a zis sa ma duc la endocrinolog, ceea ce deja am aranjat.
nu ma sperii eu chiar asa de usor, doar mi se suie cate un piticut pe creier asa ca ma bucur ca imi spuneti din experienta voastra, ma ajuta sa momesc piticutul sa coboare de acolo ![]()
asa va multumesc fff mult 

maripet eu zic ca e de bine !!! cand repeti beta ?
anna, maruscha
burticile si bebeii de la purtator
hellen multumesc mult de incurajare 
maruscha din ce zici tu acolo, eu inteleg ca stai bine cu bi-testul. cam asa a avut si cumnata mea si Marinescu i-a zis sa nu mai faca triplu, ca se streseaza aiurea. ea are 32 asa ca nu a fost cazul de amino.
angelica cand treci la next level, prima eco ?
lilymar 

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maruscha80 spune:
qiao, pai si eu cred ca e de bine. M-am obisnuit si cu ideea de amniocenteza, dealtfel noi suntem viteze, ce mai conteaza inca o intepatura ![]()
anna, mi-ai dat o idee buna cu analizele de sange si urina, mai trebuie sa vizitez si endocrinologul ca ultima oara mi-a zis ca am hipotiroidie si as vrea sa verific acest diagnostic, tot iau proselenium, insa m-am si saturat de el...vreau sa ma asigur ca nu-l iau aiurea.
14+ cu 
QiaoBing spune:
maruscha dar tie nu ti-a dat Albu lista cu analize in sarcina ? mie imi trecuse analizele de urina lunar - in sarcina suntem mai expuse la infectii urinare
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt