FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 13
maruscha80 spune:
analize de sange am mai facut, cu ocazia internarilor in spital pentru perfuzie cu albumina, am mai facut si pentru job la inceputul anului..
am mai facut si toxoplasmoza, pe care o repet la mijl. lui iulie..
analize de urina insa, cred ca am ani buni de cand nu am mai facut... tot ma duc la medicul de familie pentru reteta compensata la clexane si ii spun si de chestia asta.
ma intereseaza mult indicatorii aia pentru tiroida si colesterolul ... desi sunt destul de slaba, colesterolul e marisor...no....
14+ cu 
Anastasia_7 spune:
Qiao, ti-am trimis PM![]()
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
nasti
am raspuns
maruscha mama a avut hepatita C si nu avea voie sa ia medicamente, dar si-a tinut colesterolul in frau mancand mere. daca o lasai rontaia 1 kg pe zi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Qiao,
!
Si va pup pe toate, pe rand
! Va scriu maine, cum ajung acasa, dupa ET, sa va spun ce am facut
.
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
ANASTASIA ITI FAC GALERIE AICI 

Qiao pe 4 sunt programata la eco la dr MUNTEAN SANDA ca ALBU este in concediu!
Am si eu o intrebare .............dupa zilele de dupa inseminare cind am avut unda verde
,eu mi-am pus sotul cu pofta in cui
...........si nu am mai facut nimic de atunci ,oi avea voie acum ......nu stiu mi-e frica ........voi ce ziceti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
angelica28 spune:
AS VREA SA IMI PUN SI EU LA SEMNATURA CA SUNT INSARCINATA
,SA IMI APARA SI SAPTAMINILE ,DAR NU STIU CUM ,MA AJUTATI?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
maripet spune:
Fetelor, eu declar din pacate prima zi de ciclu.
I-am scris Luciei ce trebuie sa fac in continuare, sa vedem.
Asta este. Poate data viitoare.
Anastasia, bafta.
aristica spune:
maripet imi pare foarte rau
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bccami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelica28 AS VREA SA IMI PUN SI EU LA SEMNATURA CA SUNT INSARCINATA ,SA IMI APARA SI SAPTAMINILE ,DAR NU STIU CUM ,MA AJUTATI?![]() |
Ca sa pui la semnatura graviduta cu .. sapt + trebuie sa pui intre paranteze patrate cuvantul gravired, si apoi saptamanile pe care le ai si semnul + (inafara parantezei).
Sper sa te descurci

Mripet -

...cuvintele sunt de prisos, ramane doar sa ne rugam. chiar imi pare fffff rau pt tine- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE