FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

maripet imi pare rau de tot ,offfffffffffff doamne eram asa de increzatoare ca va fi bine..............imi pare rau ,incearca sa fi tare ....nu uita ai pierdut o batalie nu razboiul!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maripet
Iti tragi sufletul, va relaxati si pe urma iei acasa fulgusorii de nea. Ti-am zis, cumnata mea a reusit abia cu congelati, la "cald" nu s-a prins nimic.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

imi pare rau maripet

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DR ce ti-a spus ca dupa valoarea beta dadea semn ca se prinde ceva acolo?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Lucia mi-a zis sa ma duc sa fac torusi beta si daca este negativ abia atunci sa intrerup tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Buna dimineata,

Am fost la dl dr. Albu si mi-a dat o lista cu analize (o parte din ele le aveam facute).
Voi le-ati facut numai la MedLife sau si la alte laboratoare? Dl dr mi-a zis ca pot sa le fac unde vreau. Ma gandesc sa le fac la Synevo.
Ce parere aveti, credeti ca le primeste?

Angelica, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Maripet,multa bafta in continuare si multa sanatate si rabdare ca pana la urma tot reusesti!
Te pupam toate!!!

Mergi la inceput

maripet daca Albu zice ca nu e totul pierdut, e bine !

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

nikoniko ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor,
eu am o durere de ureche de nu mai pot, in sfarsit am gasit flamexinul si am luat unul ca e antiinflamator si asta mi-a zis Albu la inceput ca pot sa iau dupa ET; deci e admis pana in trim III

maripet, imi pare rau, mai incerci cu ET

crisia_buc, le poti face si la Synevo dc ti-a zis ca le poti face si in alta parte, dar costa la fel ca la ML, asa ca mai bine le faci la ML, mai ales cele hormonale si spermograma/spermocultura/testul MAR pt sot, si pe astea ale sotului sa le faci la MMF, nu la receptia normala pt analize, ca le fac mai bine, le face embriologul lor si nu un biochimist

Dc le faci la ML sa-ti faci card de membru si primesti 6% reducere, ai sa vezi ca se aduna
dc vrei cred ca sunt cateva de sange pe care ti le poate da si dr de familie si sunt gratis, dar oricum sunt alea ieftine.
pt HSG histerosapinografie daca ti-a dat, vb cu dr de fam sa-ti dea trimitere si o faci gratis la Giulesti, la ML e cateva mil bune si nu are rost

12+ cu

Mergi la inceput