FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 15
mrg spune:
Crisia,eu una mi-am facut analizele la Synevo!I-am ales pe ei ptr ca stiu ca au cele mai bune si mai dotate laboratoare nu din Rom,ci din S-E Europei.La ei totul este robotizat,iar o analizele legate de col si de secretii(tot ce tine de analizele vaginale)sunt trimise in Germania...te poti interesa chiar tu despre aceste lucruri...
pe toate si bafta!
PS:eu azi am fost sa imi fc beta de ziua 12...sa dea DD sa iasa maaaaaaaaaare,mare!
crisia_buc spune:
anna_a, mrg multumesc pentru informatii 
anna_a, analizele sotului le-am facut la MMF cand am fost la consultatie, a vorbit dl Dr la laborator ca sa le poata face sotul pe loc, sa nu mai facem un drum pana acolo. Analizele hormonale le aveam, am tiroida autoimuna - ultimele sunt chiar de sapt trecuta.
HSG nu mi-a recomandat inca, asteapta rezultatul de la spermograma (sotul are spermograme facute si la Medsana si Synevo dar, ne-a recomandat sa facem si la Medlife. Daca rezultatul nu este bun, ne recomanda FIV, nu mai este nevoie de HSG.
mrg si eu fac analize la Synevo de ceva timp, sunt profesionisti. Medicul endocrinolog este multumit de ei, desi colaboreaza cu Medlife nu mi-a recomandat sa schimb laboratorul.
Trebuie sa merg intre 4-6 iulie pentru ecografie (monitorizare ovulatie), dr Albu este in concediu pana pe 12 iulie, cred ca o sa-mi faca altcineva ecografia. 

QiaoBing spune:
fetelor, eu scot o motata pt Anastasia
Ce o fi facut ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
bccami spune:
Crisia, eu abia am facut analizele date de dl dr Albu si le-am facut pe toate la ML cu exceptia unor analize de la trombofilie pe care le-am facut gratuit la Fundeni (se ridicau in jur la 350 lei). Si cu cardul am avut si reducerea de 6%.
Eu imi facusem un tabel cu preturile analizelor la mai multe laboratoare si cel mai convenabil ieseam la ML.
Asa cum a zis si Anna, pt sot - spermograma, spermocultura si testul MAR, la recomandarea dr, le-am facut la centrul de medicina fetala din ML (la receptia unde te-ai dus cand ai mers la Albu, nu la laboratorul lor). Pt spermograma... trebuie programare.
Acum, tu esti cea care decizi unde mergi.
Succes si tinem legatura
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne 
Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE
bccami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing fetelor, eu scot o motata pt Anastasia Ce o fi facut ?[ |
Dupa postarea ei de aseara cam la ora 13.00 ar fi trebuit sa se intample minunea...acusica, va sta cu picioarele in sus

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE
QiaoBing spune:
ptiu, ce telepatica sunt ![]()
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maripet spune:
Flo Flo daca citesti,intra si spune-mi ce ai facut ca tu ai facut in aceeasi zi cu mine ET.
Eu o sa ma pregatesc pentru asta si as vrea sa stiu mai multe detalii.
QiaoBing spune:
offf maripet imi pare rau. am sperat pana in ultimul moment ca o sa fie bine.