FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

crisia eu am avut trimitere de la medicul de familie, dar nu mi-au oprit-o. pt recoltare te duci la 6.30 - 7.00

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisia_buc

bccami la Fundeni ai fost cu adeverinta de salariat?
Ce program au la recoltari?

Nu a fost nevoie de trimitere.
Am fost dimineata la ora 6.30 fix la dr Uscatescu si i-am spus ca sunt pacienta dl dr Albu si ca am venit sa fac analizele de la trombofilii. aveam la mine un dosar cu alte analize facute si s-a uitat si pe el.
La ora 4 dupa-masa mi-a dat rezultatele la analize.
Te descurci - nu e greu.
Poti sa-i trimiti mail inainte pt siguranta

Mergi la inceput

Qiao, iubita, tu cand crezi ca incepi schema pt FIV?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Am refacut beta. Din pacate a iesit dosr 1,54.
Ne pregatim pentru luna viitoare.

Imi pare rau, maripet, chiar urmaream cu emotie si speranta cazul tau.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

As avea si eu o intrebare: pentru a cumpara Diphereline este obligatorie reteta de la medic ?

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

maripet,speram sa se intample o minune la tine

mie nu mi-a venit inca ciclosu...m-am dereglat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami probabil la cm urmator. tot sper sa strang fondurile necesare si sa mai avem si de supravietuire.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Publicat la - 22/06/2011 : 15:33:17
--------------------------------------------------------------------------------

Nu a fost nevoie de trimitere.
Am fost dimineata la ora 6.30 fix la dr Uscatescu si i-am spus ca sunt pacienta dl dr Albu si ca am venit sa fac analizele de la trombofilii. aveam la mine un dosar cu alte analize facute si s-a uitat si pe el.
La ora 4 dupa-masa mi-a dat rezultatele la analize.
Te descurci - nu e greu.
Poti sa-i trimiti mail inainte pt siguranta

Cum aflu adresa de email?

Mergi la inceput

uscatescu@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

va pup , dragele mele, nu v-am scris ca am intrat iar mai tazriu, am mai stat 2 ore si jumatate acolo cu picioarele in sus..
Mariped, inainte de a incepe cu mine, te pup si te strang tare in brate, sa fii puternica si invingatoare cum te-am simtit eu, face fetita ET luna viitoare si va fi bine.
Acum cu mine, am cam facut pe copilul pe acolo, dar macar nu m-a vazut nimeni ca m-am ascuns...Mi-a venit sa plang in cateva randuri, dar m-am tinut bine pana m-am vazut singura in cabinet..Am ramas cu 4 embrionasi, 1 de calitatea 1 , ceilalti 3 de calitatea 1 spre 2, ceilalti abia maine aflu dc sa ii mai congelam sau nu, dar sunt slabe sanse. Nu au avut o evolutie normala la divizare..Spermograma sotului nu a fost tocmai buna cu tot trat. pe care l-am facut, de aici si probl cu embrionii la dezvoltare. Dl Dr a decis ca e mai bine sa punem pe toti 4 si asa am facut pana la urma, sa fie mai mari sansele de reusita. Pe langa probl cu spermatozoizii, a iesit si endometru de aproape 14, ceea ce inseamna ca e putin grosut si de aceea s-au asezat acolo in burtica toti 4. Acum tb sa stau cuminte si sa ma rog
Fetelor, am o intrebare, dupa ET e normal sa sangeram putin? Ca a curs putin, am vazut cand am ajuns ac..

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput