FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 17
bccami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing bccami probabil la cm urmator. tot sper sa strang fondurile necesare si sa mai avem si de supravietuire. |
La noi, multumesc lui Dumnezeu, acum avem finantele necesare...ce ma gandesc e ca e vara, este f cald, dl dr pleaca in concediu si parca as incepe schema in luna august. Pe de alta parte si maine m-as apuca.
Oricum, luni merg la eco si va vedea dl dr si rezultatele analizelor, si cred ca vom stabili probabil luna exacta pt inceperea procedurii.
te-am pupicit

Ralu_mv spune:
Anastasia, iti doresc test + in doua saptamani si sa ai doi embrionasi lipiciosi !
Ai grija de tine.
(Am mai citit pe aici ca ar fi normal spotting dupa ET, dar sa ti spune fetele cu experienta proprie )
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
angelica28 spune:
Anastasia nu te speria ,si eu dupa inseminare cind am ajuns acasa am vazut o mica pata rosie ,nu este grav ,am cosiderat ca na este normal daca tot a umblat dr pe acolo.
In al doilea rind capul sus fi optimista ti-am mai zis daca eu cu un singur folicul am reusit ,la voi sansele sunt mult mai mari ,nu stiu cred ca depinde mult si de DUMNEZEU ,eu m-am rugat mult de cind am inceput schema citesc incontinu seara de seara 40 de zile ACATISTUL LUI IOACHIM SI ANA ,crede-ma ajuta mult
,eu chiar cred ca la mine DUMNEZEU A VRUT SA FIE ASA ,sa indurat pina la urma si de mine,daca pina acum ma rugam sa se prinda bebe ,acum ma rog in fiecare seara sa ramina bebe acolo ,sa fie sanatos ,asa ca te rog daca vrei citeste si tu ACATISTUL(MIE MI LA DAT SA IL CITESC PREOTUL ACELA BATRIN DE LA MANASTIRAE CARAIMAN ,MI-A ZIS CA AJUTA MULT L-AM CITIT ATUNCI IN IANUARIE 40 DE ZILE IMPREUNA SI CU ACATISTUL MAICI DOMNULUI ,SI ACUM CU INSEMINAREA L-AM RELUAT!)
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
+4
angelica28 spune:
MARIPET imi pare extrem de rau
,o mare imbratisare iti trimit!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
SUNT INSARCINATA!
+4
crisia_buc spune:
| citat din mesajul lui bccami uscatescu@gmail.com |
bccami, multumesc din suflet.
angelica28 spune:
SUNT INSARCINATA!
+4
Va rog cind aveti timp sa mi-o treceti si mie pe prima pagina !MULTUMESC!
SUNT INSARCINATA!
+4
Ralu_mv spune:
Ce frumos ai scris, Angelica, despre acatist si preotul cel batran de la Manastirea Caraiman ! Si eu am fost acolo o singura data, acum mai multi ani, si preotul acela m-a uns pe suflet cum se spune. Imi pare bine ca inca mai e in viata, tare mult as vrea sa mai trec pe acolo. Eu cred ca acest preot a facut o minune pentru mine, atunci cand am fost acolo. Multumesc ca ne-ai impartasit despre acatistul lui Ioachim si Ana !
Sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un copilas sanatos !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
angelica28 spune:
DOAMNE AJUTA RALU LA TOATE SA NE VEDEM VISUL IMPLINIT!
SUNT INSARCINATA!
+4
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui angelica28 Anastasia nu te speria ,si eu dupa inseminare cind am ajuns acasa am vazut o mica pata rosie ,nu este grav ,am cosiderat ca na este normal daca tot a umblat dr pe acolo. In al doilea rind capul sus fi optimista ti-am mai zis daca eu cu un singur folicul am reusit ,la voi sansele sunt mult mai mari ,nu stiu cred ca depinde mult si de DUMNEZEU ,eu m-am rugat mult de cind am inceput schema citesc incontinu seara de seara 40 de zile ACATISTUL LUI IOACHIM SI ANA ,crede-ma ajuta mult ,eu chiar cred ca la mine DUMNEZEU A VRUT SA FIE ASA ,sa indurat pina la urma si de mine,daca pina acum ma rugam sa se prinda bebe ,acum ma rog in fiecare seara sa ramina bebe acolo ,sa fie sanatos ,asa ca te rog daca vrei citeste si tu ACATISTUL(MIE MI LA DAT SA IL CITESC PREOTUL ACELA BATRIN DE LA MANASTIRAE CARAIMAN ,MI-A ZIS CA AJUTA MULT L-AM CITIT ATUNCI IN IANUARIE 40 DE ZILE IMPREUNA SI CU ACATISTUL MAICI DOMNULUI ,SI ACUM CU INSEMINAREA L-AM RELUAT!)Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u SUNT INSARCINATA! +4 |
Da, fetita, te inteleg pt ca si eu am simtit la fe, am avut nevoie de aceasta apropiere, stiu de Acatistul Sf.Parinti Ioachim si Ana, l-am citit si eu des in ultimul timp, impreuna cu Acatistul Sf Spiridon, Acatistul Bunei Vestiri,, Acatistul Sf.Nectarie date si noua pt 40 de zile in in general, cand simtim sa ne rugam,de un Parinte de la Biserica Spiridon Vechi. Am mai fost la Manastirea Sambata de Sus, unde au slujit Parintele Arsenie Boca si Parintele Teofil Paraian, aceleasi acatiste sunt recomandate cuplurilor care isi doresc copilasi. Si pe langa acestea, e adevarat ca rugaciunea particulara, dialogul nostru intim, simplu , dar sincer, din inima , cu Dumnezeu este foarte importanta, mai ales in situatiile prin care trecem noi toate...Angelica, stiu si ma incred ca ce e pentru noi e pus deoparte, cum va fi voia lui Dumnezeu, sanatosi sa fie,ca iubiti...cand vine vorba de iubire simti ca nu exista unitate de masura pe lume cu care sa exprimi sau sa arati iubirea pe care o ai in tine, pregatita sa o impartasesti cu copilul sau copilasii tai. Incerc sa ma incarc numai cu aceste ganduri,ca sa fie bine in saptamanile astea 2 care urmeaza, pt ca oricum sunt pline zilele ce vor urma de emotie si de speranta

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
simonia spune:
imi pare rau maripet
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit