FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Anastasia am stat cu gandul la tine azi. sa fie lipicosi cati vrei tu si sa creasca mari la tine in burtica.
nu am inteles bine, care a fost problema cu endo de 14 ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Anastasia am stat cu gandul la tine azi. sa fie lipicosi cati vrei tu si sa creasca mari la tine in burtica.
nu am inteles bine, care a fost problema cu endo de 14 ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Qiao,.
Pai...decizia dl dr de a pune 4 a fost din 2 cauze:
1) oricum se puneau 3 sigur, 4 s-au pus pt ca nu toti au fost calitate 1, 1-calitate 1, 3, calitate 1 spre 2. De fapt, mi s-a explicat ca nu e mare diferenta intre stadiul 1 si 1 spre 2, doar ca primii sunt mai bine formati. Odata prins in uter, embrionul se dezvolta la fel ca si cel de calitate 1. Si dl dr nu a vrut sa riste, oprirea din evolutie sau faptul ca nu se prind nu tine doar de calitatea embrionului.
2) Ce ma intrebai tu, de endometru, e optim ca endometru sa fie in jur de 12, atunci e "perfect', sa spun asa...mie dupa Pregnyl s-a mai dezvoltat. Cand e mai mare, e mai grosutz si embrionii se prind mai greu de perete uterului. Explicatia e data in termeni nestiintifici,dar asta e ideea.

Mai sunt fete gravidutze acum sau care au nascut si au avut endometru mai mare la ET sau IA?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

acum m-am luminat te-am intrebat pt ca al meu e cam anemic si imi fac griji. tinuta pt zicea ca a avut 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Anastasia multa bafta! Te astept cu beta mare!
Maripet iti doresc multa sanatate si putere sa o iei de la capat!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Bccami, cum ai procedat sa obtii analizele gratuite de trombofilie la Fundeni? Doctorul meu de familie a spus ca nu poate da nici macar trimitere pt consultatie la hematolog daca nu exista o suspiciune de boala. Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

acum m-am luminat te-am intrebat pt ca al meu e cam anemic si imi fac griji. tinuta pt zicea ca a avut 14.

Ideea e ca trebuie sa fie de pe la 7-8 linim pana pe la 12, altfel apar probleme , fie e prea subtire fie e prea gros si nu se poate fixa embrionul. Mi s-a explicat si mie ieri. La ultima monitorizare arata f bine, asa mi-a spus dr andronescu, cred ca dupa pregnyl s-a ingrosat mai mult, nici dl dr nu a gasit cauza.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Neata burtica. Cum te simti? Dau din picioare? Ca la cati sunt poate nu au loc!
Te pup!
Eu abia acumincep sa-mi revin. Am plans mai bine de 10 ore continuu. Am si atipit la un moment dat, dar tot cu sughituri in somn.
Incerc sa ma gandesc ca vine luna viitoare si putem incerca, dar pe de alta parte imi este frica.
Daca la asta unde sansele sunt de 30-35%nu s-au prins, la FET unde am inteles ca nu sunt nici 20% ce-o mai fi?
Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ella2010

Bccami, cum ai procedat sa obtii analizele gratuite de trombofilie la Fundeni? Doctorul meu de familie a spus ca nu poate da nici macar trimitere pt consultatie la hematolog daca nu exista o suspiciune de boala. Multam.

Trimiti un mail dnei dr U de la Fundeni (adresa o gasesti mai sus) si ii povestesti situatia ta si ea te va programa (e posibil sa plece in concediu). Nu tb nici un fel de trimitere de la medicul de familie.
Eu una, i-am scris mail cu povestioara noastra si ca a doua zi merg la analize (am indicat si data). Dimineata la 6.30, am fost acolo, doamna dr era deja, i-am zis de mail, s-a scuzat ca nu a apucat sa-l citeasca si m-a dus direct la analize. Aveam lista de la dl dr Albu si alte analize facute pana atunci (un dosarel), mi-a recoltat, am lasat dosar pt a fi analizat si de ea iar la ora 4 dupa-masa aveam si rezultatele (mie nu mi-a dat un tratament).

Asa ca, nu intra in panica...trimite mail si/sau mergi direct acolo.
Succes - uri

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia, pupa fata pe ochisori
Scumpa, stii cum am vorbit - relaxare totala, indiferenta la alte probleme si cel mai important GANDESTE POZITIV.
In perioada asta trebuie sa radiezi de fericire, de iubire, de optimism si de incredere....understand?!

Vorbim oricum...trebuie sa aflu mai multe detalii (acum sunt un pic stramtorata cu timpul).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anastasia bravo fetita, bravo! stai acolo cumintica, bea lichide sa te hidratezi, mananca multe proteine ca sa aiba vitalitate embrionii sa strapunga endometrul si te mai felicit peste vreo 11 zile

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput