FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eu sunt foarte necajita ca imi va veni ciclosul in weekend si nu-l mai prind pe grizonat sa fac histero, asa ca ma mai lungesc inca o luna...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica sotul cum sta cu tratamentul ? profitati de luna asta, daca l-a terminat, cine stie

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

anastasia bravo fetita, bravo! stai acolo cumintica, bea lichide sa te hidratezi, mananca multe proteine ca sa aiba vitalitate embrionii sa strapunga endometrul si te mai felicit peste vreo 11 zile

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Aristica,puiule, am o intrebare ca, tehnic vorbind, nu inteleg. Consumul de proteine in perioada asta de 2 saptamani ajunge la embrioni? Adica ei nu doar plutesc mititetii pe acolo pana se vor prinde ? Ca daca as sti cum sa ii ajut acolo, sa se descurce, fac orice, mananc si un porc, numai sa le pot da o mana de ajutor.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:

eu sunt foarte necajita ca imi va veni ciclosul in weekend si nu-l mai prind pe grizonat sa fac histero, asa ca ma mai lungesc inca o luna...

Aristica, tu ai sunat cumva la d-na lucia ieri, sa o intrebi de progr. dl dr? Te intreb pt ca ieri, cat statea de vorba cu mine dupa ET si imi explica una alta, a sunat o doamna si ea ii explica ca dl dr pleaca din tara si ca tb sa amane procedura luna viitoare. Ar fi fost culmea sa fi fost chiar tu la celalalt capat al firului

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Anastasia eu am avut inainte de pregnyl endom. de 12 dupa injectie la ET l-am avut de 19, dr Kovacs a spus ca este ok
bulta bafta , tin pumnii sa vi cu beta mareee.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Fetelor, m-a sunat d-na Sandu si aveam un singur embrionas bun din 3, care putea fi congelat, dar nu se poate congela la ei unul singur si l-am pierdut si pe acela..
Imi ramane sa fiu cu tot sufletul pentru cei 4 gagalici. Doamne, daca as sti cum sa ii pot ajuta intr-un fel si din afara, sa se prinda, in afara de a sta cuminte, a pune ovulele si restul...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

Anastasia eu am avut inainte de pregnyl endom. de 12 dupa injectie la ET l-am avut de 19, dr Kovacs a spus ca este ok
bulta bafta , tin pumnii sa vi cu beta mareee.

sper viitoare mamica

Gabriela, mi-ai mai dat un pui de speranta cu ce ai scris. Dar tu esti in timpul schemei FIV acum sau esti tot in asteptare, dupa ET, ca si mine?
Pup fetita si multumesc!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

anastasia bravo fetita, bravo! stai acolo cumintica, bea lichide sa te hidratezi, mananca multe proteine ca sa aiba vitalitate embrionii sa strapunga endometrul si te mai felicit peste vreo 11 zile

Aristica,puiule, am o intrebare ca, tehnic vorbind, nu inteleg. Consumul de proteine in perioada asta de 2 saptamani ajunge la embrioni? Adica ei nu doar plutesc mititetii pe acolo pana se vor prinde ? Ca daca as sti cum sa ii ajut acolo, sa se descurce, fac orice, mananc si un porc, numai sa le pot da o mana de ajutor.

Parintele Arsenie Boca

Anastasia, parerea mea e ca doar consumul de apa mai conteaza acum, ca proteinele au contat la formarea ovocitelor etc, orice mananci tu pana la nidare nu are legatura cu embrionii (doar sa nu faci indigestii si alte prostii, dar pe ei nu mai ai cum sa ii ajuti decat stand linistita). Tu ai perefcta dreptate ca doar plutesc pe acolo.

Imi pare rau ca nu s-a mai putut congela niciun embrion, dar vei reusi cu acestia 4, asa trebuie sa te gandesti !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Azi,beta 205,9!!!!Oare s-or fi prins amandoi???!Acum mai merg in iulie la eco de confirmare,mi s-a zs sa nu mai repet beta!Doamne ajuta sa fie toul bine si de acum inainte!!!
Bafta si reusita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao consortul a terminat, dar prelungeste vitaminele si l-carnitina. de 'profitat' profitaaaaaaam
anastasia nu eram eu la tel., ca eu am intrebat aici, am aflat ca-i in concediu, dar speram sa-mi vina ciclosul asta mai repede ca sa ma incadrez la histero pe 29 sau 30 luna asta...din pacate ciclosul nu-si face simtita prezenta (ieri am avut niste scurgeri rozalii, dar cred c-au fost din cauza unei asistente care mi-a recoltat secretiile din col si m-a durut cand a inceput recoltarea - deci nici urma de ciclos...)

De ce ziceam de proteine: dupa fiv-ul meu cu doctorul grizonat, acesta mi-a zis, imediat dupa et: consumati proteine-lapte, oua, carne, legume, fructe si parca a zis ceva de fibre (pe care eu le interpretasem ca fiind cereale si le asociam cu un iaurt degresat). Apoi in capul meu s-a format o idee cum ca daca eu as consuma proteine din care eu (ca mama) imi iau energia, si embrionii, care "inoata" in uterul meu, ar beneficia de aceeasi energie. deci de aici ideea ca ei, embrionii, ar avea mai multa energie, energie care ii va ajuta la implantare.

Mergi la inceput