FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mrg beta e foarteeeeeeeeeeee frumos. dar in a cata zi de la et l-ai facut? ca sunt sanse de doi puiuti p-acolo. pup. am si o intrebare: tu ai endometrioza?

e vreo gravoduta la Albu cu endometrioza?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, sa inteleg ca ai scapat de candidoza? Cu ce tratament? Ca si eu am si vreau idei de tratament, ca sa o aleg pe cea care mi se pare mai ok; eu am deja recurente...
Dr meu zice sa iau si Fluconazol oral.
Despre proteine si mie mi s-a spus sa mananc cat mai multe dupa ET, sa o las mai moale cu dulciurile si sa beau 3-4 litri/zi apa.
anastasia, sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Aristica,multumesc!Eu am fc beta in ziua 12 de la ET si sper sa fie amandoi acolo bine-sanatosi!
Eu nu am endometrioza.Si inca ceva,nu am facaut fiv la dr Albu ,ci la dr Dracea si este primul fiv pe care l-am fc,si sa dea Dumnezeu,si ultimul!
va si sa dea DD ca toate femeile care incearca sa ramana insarcinate sa le reuseasca,iar cele care sunt deja sa aiba sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Anastasia eu am facut FIV anul trecut, dar din pacate nu a fost sa fie cu reusita , vreau sa incerc la toamna alta procedura.
bafta multa.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia, daca dupa tripleti vei mai vrea gemeni nu e o problema, se va rezolva atunci. Sa fiti voi sanatosi

Mrg, felicitari, mamica de gemenasi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta spre rusinea noastra, a mea si-a sotului, n-am reusit sa tinem tratamentul de 12 zile asa cum ne-a spus doctorul, adica fara contact (decat 3 zile din cele 12), asa ca ne-am vazut de nunta, luna de miere si alte dragalasenii...apoi, auto-critica a pus stapanire pe mine si am folosit 2 pastilute de canesten gyn (desi tratamentul este cu 3 pastile, dar am folosit cu 2 zile inainte de pastile niste crema/unguent canesten - la exterior si cele 2 pastilute la interior) - dupa care am fost sa recoltez secretia. rezultatul il voi primi, cel mai probabil, marti 28 iunie. iti spun daca am scapat de ea cand vad rezultatele. Oricum, la noi e mai greu, ca al meu consort e diabetic, deci face mai usor candidoza, pe care, cum e inimos din cale-afara, mi-o daruieste din toata inima...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, multumesc de raspuns. Deci pastile pe gura nu iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrg

Azi,beta 205,9!!!!Oare s-or fi prins amandoi???!Acum mai merg in iulie la eco de confirmare,mi s-a zs sa nu mai repet beta!Doamne ajuta sa fie toul bine si de acum inainte!!!
Bafta si reusita tuturor!

Ce ma bucur, Mrg!!! Scot fanfara pentru tine! !
Ai acum o comoara in burtica! Doamne, ajuta!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

qiao consortul a terminat, dar prelungeste vitaminele si l-carnitina. de 'profitat' profitaaaaaaam
anastasia nu eram eu la tel., ca eu am intrebat aici, am aflat ca-i in concediu, dar speram sa-mi vina ciclosul asta mai repede ca sa ma incadrez la histero pe 29 sau 30 luna asta...din pacate ciclosul nu-si face simtita prezenta (ieri am avut niste scurgeri rozalii, dar cred c-au fost din cauza unei asistente care mi-a recoltat secretiile din col si m-a durut cand a inceput recoltarea - deci nici urma de ciclos...)

De ce ziceam de proteine: dupa fiv-ul meu cu doctorul grizonat, acesta mi-a zis, imediat dupa et: consumati proteine-lapte, oua, carne, legume, fructe si parca a zis ceva de fibre (pe care eu le interpretasem ca fiind cereale si le asociam cu un iaurt degresat). Apoi in capul meu s-a format o idee cum ca daca eu as consuma proteine din care eu (ca mama) imi iau energia, si embrionii, care "inoata" in uterul meu, ar beneficia de aceeasi energie. deci de aici ideea ca ei, embrionii, ar avea mai multa energie, energie care ii va ajuta la implantare.

Da, fetita, si mie mi-a spus dl dr de fibre, mai ales, ca eu cam sufar de constipatie de felul meu, si in perioada asta nu avem voie deloc sa fim , sa beau multa apa, etc. Acum, de mancat sanatos, eu mananc, ca sa aiba embrionasii din ce se hrani cand se va produce nidarea.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrg

Azi,beta 205,9!!!!Oare s-or fi prins amandoi???!Acum mai merg in iulie la eco de confirmare,mi s-a zs sa nu mai repet beta!Doamne ajuta sa fie toul bine si de acum inainte!!!
Bafta si reusita tuturor!

Eu, in ziua 13 de la ET, am avut 555.
Eu cred ca este unul si bun
Sarcina usoara!

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput