FIV Dr DRAGOS ALBU 34
Raspunsuri - Pagina 21
Anastasia_7 spune:
![]()
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm aristica , sa inteleg ca ai scapat de candidoza? Cu ce tratament? Ca si eu am si vreau idei de tratament, ca sa o aleg pe cea care mi se pare mai ok; eu am deja recurente...Dr meu zice sa iau si Fluconazol oral. Despre proteine si mie mi s-a spus sa mananc cat mai multe dupa ET, sa o las mai moale cu dulciurile si sa beau 3-4 litri/zi apa. anastasia, sa fie cu noroc ![]() |
Balanta_tm, multumesc, fetita!
Gata, imi incui si dulciurile in frigider pana la beta..
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Ralu_mv spune:
Bravo Mrg, la 12 zile si eu cred ca sunt amandoi ! Sa fiti sanatosi cu totii !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui gabrielarusu Anastasia eu am facut FIV anul trecut, dar din pacate nu a fost sa fie cu reusita , vreau sa incerc la toamna alta procedura. bafta multa. ![]() sper viitoare mamica |
Gabriela, mie dr Albu mi-a explicat ca , cu cat este mai gros, mai mare endometru si atat uterul il va elimina mai repede, adica esti mai aproape de ciclu cu cat e mai gros endometru. Adica , grosimea endometrului determina si perioada- in linii mari- in care data venirii ciclului e mai apropae. Iar atunci cand e foarte mare, chiar dc sunt introdusi embrionii, uneori ei nu mai au timp sa se prinda corespunzator pt ca fie incepe "procedura" de evacuare, de ciclu propriu-zis, fie , fiind endometrul prea gros, le e greu sa penetreze zona sa se produca nidarea. E ca o plantuta in pamant...Nu e bine sa fie nici prea subtire, nici prea grosutz.
De asta aveam nevoie sa stiu cazuri de alte fete care au ramas gravide sau care au nascut deja, cu endometru mai mare de 12.
Multumesc
, sa dea DD sa fie bine la toate, sa reusim sa avem bebitzi la piept!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
balanta_tm spune:
mrg, eu am facut ET cu embrioni de Z3, iar in Z12 de la ET am avut betaHCG = 272 si a fost un bebe.
anastasia, cred ca nu inteleg exact ce anume intrebi de endoemtru sau de ce esti ingrijorata si mi-e lene sa citesc din urma
, dar eu in ultima zi de stimulare am avut endo de 14 mm si s-a prins bebe; daca am raspuns pe langa subiect, scuze 
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm mrg, eu am facut ET cu embrioni de Z3, iar in Z12 de la ET am avut betaHCG = 272 si a fost un bebe. anastasia, cred ca nu inteleg exact ce anume intrebi de endoemtru sau de ce esti ingrijorata si mi-e lene sa citesc din urma ![]() |
E foarte potrivit raspunsul tau,balanta_tm

, asta si cautam pe aici, fete care sa fi avut endometrul mai grosut si sa se fi prins bebe. La noi, grosimea endometrului a fost una din cele 2 cauze pt care dl dr a decis ca e mai bine sa punem 4 embrionasi. Si eram curioasa de alte cauzuri.Multumesc!

Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm Cu placere .Dr Albu cat ar fi preferat sa ai endo? |
Dumnealui a spus ca intre 9 si 12 este optim, dar au fost sarcini si cu mai putin de 9, adica 7,...Cand e gros endo si mai sunt si embrionii mai sensibili, adica de calitate intre 1 si 2, reusesc mai greu sa se implanteze.
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
MRG BRAVO MAMI
.............ASA IMI CRESTE INIMA CIND VAD REUSITE .........URAAAAAAAAAAAAAAA.SA PLOUA CU BETA MARE INCONTINUU AICI ....DOAMNE AJUTA!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!
+4
flo.flo spune:
Maripet, in primul rand imi pare tare rau ca nu ai reusit
. Te-am urmarit mereu sa vad ce faci si imi faceam sperante ca pana la urma totul o sa fie bine. Imi pare rau...
Din pacate nici eu nu am reusit. I-am transferat pe toti 5 pe care ii mai aveam si nici unul nu a reusit
Asta este... cumva am reusit sa trec peste, nu stiu, mi-am impus sa fiu tare de data asta, nici macar nu am plans....
Eu i-am transferat la 3 luni de la congelare. Mi-a recomandat o doamna embriolog sa ii transfer cat mai repede ca sunt sanse mai mari... mai repede nu am putut - am avut o candida si pana nu am tratat-o, nu m-am apucat de tratament. Dupa care a mai durat cu anticonceptionalele, cu tratamentul, cu monitorizarile...in total 3 luni. cel mai bine mergi la dr si vezi ce iti spune - cand poti incepe.
daca vrei sa ma mai intrebi ceva, sunt aici. 
mrg spune:
Multumesc ptr urari tuturor fetelor! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa stea lipit/lipiti de mine cele 9 luni de zile si sa fim sanatosi!!!
Va doresc tot binele din lume si multi bebei!

si vreau idei de tratament, ca sa o aleg pe cea care mi se pare mai ok; eu am deja recurente...