FIV Dr DRAGOS ALBU 34

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

FLO IMI PARE RAU ............
M-au sunat de la clinica azi ca d-na MUNTEAN nu este nici ea in clinica pe 4 (dr ALBU oricum era in concediu si mi-a zis sa vin la primul eco la dr MUNTEAN SANDA )si m-au reprogramat pe 7 la dr STERIU MIHAELA ...........ati mai fost vreuna din voi la ea ?
...............,of daca nu imi vine sa ma duc dupa 14 incolo cind vine grizonatul ...nu stiu in el am cea mai mare incredere!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Flo Flo, imi pare rau. Credeam ca macar tu stiind ca ai facut FET si ai reusit sa-mi dai curaj sa merg mai departe.
Probabil o sa incercam cat mai curand, dar imi este teama sa trec iar prin starile prin care trec acum.
La voi care sunt problemele de sanatate?
O sa mai incercati o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna fetele!
Eu obisnuiam sa postez aici anul trecut.....intre timp s-au intamplat multe, m-am sucit, m-am rasucit si m-am reintors la dr. Albu. Eu sunt dupa tratament cu Diphereline, in asteptarea CM-ului, si a unui nou FIV. De data asta am optat pentru FIV pe ciclu natural pentru ca din pacate am AMH 0.1 si endometrioza. Am mare incredere in doctorasul grizonat si vestea ca se poate face FIV pe natural la ML a venit ca o gura de aer proaspat. Asadar, ma alatur voua si sper ca DD sa ne indeplineasca si noua marele vis cat mai curand.
Va pup si va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Flo Flo, imi pare rau. Credeam ca macar tu stiind ca ai facut FET si ai reusit sa-mi dai curaj sa merg mai departe.
Probabil o sa incercam cat mai curand, dar imi este teama sa trec iar prin starile prin care trec acum.
La voi care sunt problemele de sanatate?
O sa mai incercati o data?

Immi pare rau ca nu iti pot dau eu sperante dar sper din tot sufletul ca tu sa reusesti.

Probabil asta este crucea pe care trebuie sa o duc si incerc sa ma resemnez. Ne-am gandit putin la adoptie dar nu ne-am hotarat. ma gandesc ca daca soarta noastra este sa nu avem copii, ar trebui sa ne oprim aici. nu stiu... acum sunt prea dezamagita sa o iau cumva de la capat... stim persoane care nu au avut copii si totusi au avut o viata frumoasa.
problemele mele, sunt ca si la tine trompele (mai am una singura dupa 2 extrauterine) si acum mi s-au descoperit si 3 mutatii din care una homozigota, asa ca sansele mele sunt aproape nule. as avea nevoie de o mare minune sa reusesc pana la urma....

Nu vreau sa vorbesc cu pacat dar parca nici nu mai vreau sa lupt, vreau sa se termine tot si sa imi vad de viata. deja sunt f stresata de chestia asta, nu mai imi vine sa deschid facebook-ul ca este plin numai cu poze de copii, nu mai vreau sa merg in parc sa vad copii, nu mai pot pur si simplu sa ma bucur pentru colegele care imi spun ca sunt gravidutze (majoritatea cu al doilea copil)nu mai vreau sa stiu nimic, vreau sa imi continui viata, atat.

Scuze fetelor care sunt in focuri ca am scris atat dar simt ca m-am descarcat - nu pot spune chestiile astea la nici unul din apropiati, nu vreau sa mai incarc pe nimeni cu amaraciunea mea...

Ai sa vezi ca dupa putin timp, stiind ca ai embrionasii acolo, o sa prinzi iar curaj, o sa reapara speranta ca o sa reusesti, o sa uiti durerea si o sa ai puterea sa o iei de la capat cu orice risc. Iti doresc din tot sufletul sa reusesti si sa nu te lasi doborata, asa ca mine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Flo, te inteleg foarte bine.
Eu nu am facut decat un FIV, dar avem in spate 10 ani de incercari si tratamente si analize carora nici nu le mai stim numarul.
E frustranta neputinta.
Sotul meu spune sa incercam iar chiar luna viitoare, dar inca nu stiu sigur, sper sa-mi revin cat de cat ca sa pot trece iar prin emotii diverse si la sfarsit poate iar depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Hopefull te rog spune-mi si mie in ce consta fiv-ul pe natural la Medlife si cat costa.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Hopefullsi pe mine ma intereseza subiectul cu fIv pe natural ..mi-a zis si albu sa incerc,dar sincer ,chestia cu congelatul si dezghetaul embrionilor...asta nu imi inspira incredere, cati mai raman si de care calitate si nu am auzit pe nimeni care sa reuseascaDaca ai mai multe detalii,te rog
sa le scrii..eu nu ma apucat sa il intreb prea multe pe dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Flo, te inteleg foarte bine.
Eu nu am facut decat un FIV, dar avem in spate 10 ani de incercari si tratamente si analize carora nici nu le mai stim numarul.
E frustranta neputinta.
Sotul meu spune sa incercam iar chiar luna viitoare, dar inca nu stiu sigur, sper sa-mi revin cat de cat ca sa pot trece iar prin emotii diverse si la sfarsit poate iar depresie.

Mariped, , te rog din suflet sa fii intr-atat de puternica incat sa aduni toate sperantele si fortele si sa incerci iar, poate chiar de luna viitoare dc si dl dr aproba si spune ca esti pregatita. Mai ales ca ai embrionasii de calitate 1, obtinuti foarte recent, sunt net mult mai multe sanse de reusita. In rest, cuvintele sunt de prisos, nu pot decat sa-ti fiu alaturi sufleteste,sa ma rog alaturi de tine sa fie bine data viitoare pt ca stiu ca orice as scrie sau spune, stiu prea bine ca nu poate sterge durerea pe moment.Dar trebuie sa fii increzatoare, e mult mai bine ca mai ai embrioni foarte buni si nu trebuie sa iei schema toata de la capat, sa mai bagi iar tone de hormoni in corp. Organismul oricum e mai bine pregatit acum, dupa primul FIV, si da Dumnezeu de data aceasta sa se prinda puii.Te rog, fii puternica

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lyly_mar cumnata mea naste la inceputul lui august in urma unui ET cu congelati. inainte a facut 2 fiv-uri fara succes, pe al 3-lea nu l-a finalizat din cauza unei sinechii si dupa 6 luni de lupa cu ea, a facut transferul. toti cei 3 embrionasi congelati au evoluat bine dupa decongelare si i-au pus pe toti, iar pe cel mai tare dintre ei abia il astept sa ma faca matusa

FIV pe natural e solutia pt femeile cu rezerva ovariana scazuta, se face fara stimulare ovariana.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta nu iau nimic oral - de fapt, nici cand am descoperit candida, nu mi-a dat nimic oral, iar sotul a avut canesten unguent, tot 12 zile.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput