greutatea copiilor
Buna vreau sa va intreb cam cat iau copii vostri in greutate dupa 1 an de ex?
baietelul de 2 ani are 13 kg la 1 an avea ~11
cel de 4 ani jumate are 22 si acu 1 an avea 19 jumate ..e bine cum iau ei in greutate asa putin?adica mai bine un pic de 2 kg intr-un an
Raspunsuri
mariana_alex spune:
a mea mandruta la un 1an avea 10 kg, acum la 1,9 are 10.4 kg...tinema rau la silueta...ea ia foarte greu in greutate si slabeste f repede...sa vedem daca cand o fi adolescenta
oanap85 spune:
multumesc,inseamna ca stau bine cu greutatea ma bucur ..ma miram ca ei sunt mancaciosi dar nu pun pe ei
oana_lex82 spune:
Nu pun prea mult pt ca se inalta si in momentul cand cresc in inaltime nu mai pun :carnita" pe ei..stagneaza greutatea..ia vezi de curiozitate cat cresc in inaltime intr-un an..si ai sa te linistesti
gabriella1 spune:
Numai bebelusul meu e "obez" la 6 luni si jumatate.L-am nascut de 2,850 kg si acum are 8,750
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Numai bebelusul meu e "obez" la 6 luni si jumatate.L-am nascut de 2,850 kg si acum are 8,750 Gabriela mami de Tudor Andrei (29.11.2010) "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
asa era si a mea, o dadeam de-a dura. Acum are 3.6 ani si 15 kg, numai bine
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
oanap85 spune:
si fetita mea ia bine in greutate am nascut-o cu 3200 si acu la 4luni are 7kg,baietii ai dreptate oana s-au inaltat baietii dar nu vreau sa fie slabanogi
oana_lex82 spune:
Pana la o anumita vasrsa sunt slabanogi dupa care se indreapta..au etape, cand cresc in greutate nu cresc in inaltime si invers..deci se compenseaza..Dar eu sunt de parere ca decat unul indesat mai bn unul mai slabut...oricum eu am pitici pe creier ..imi plac oamenii slabi...
grati.ela spune:
Dudu la 3 ani si 5 luni are 13.5kg...la 1 an avea 8.600kg la 2 ani 10.600kg la 3 ani 12.600kg... deci 1 kg la 6 luni!
Fania spune:
Culmea este ca posteaza mamicile de copii normali sau care par a fi prea subtirei insa nu am intalnit postari ale mamicilor de copii supraponderali pe care din pacate ii vad din ce in ce mai des in jurul meu.