greutatea copiilor
Raspunsuri - Pagina 2
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 Buna vreau sa va intreb cam cat iau copii vostri in greutate dupa 1 an de ex? baietelul de 2 ani are 13 kg la 1 an avea ~11 cel de 4 ani jumate are 22 si acu 1 an avea 19 jumate ..e bine cum iau ei in greutate asa putin?adica mai bine un pic de 2 kg intr-un an |
Aoleu, cum sa fie putin, sunt super ok ! Ce sa zic de ai mei,atunci??? Baietelul la un an si 10 luni are 11 kg, iar fetita la 5 ani jumate are doar ... 16 kg Si s-au nascut cu kg ok, el cu 4,100 kg, ea cu 3,200.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
nushulica spune:
baietii mei au asa:cel mare are acum la 2ani si 9 luni 16.5-17kg,la nastere a avut 2.8kg,la 1an 10.3kg,la 2ani 13,8kg
cel mic a avut 3.2kg la nastere si acum la 9 luni are 11.3kg dar, slava domnului, vad ca stagneaza de ceva timp
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
SHOPPING
mihaelagrosan spune:
Fetita mea de aproape 5 ani are 17 kg si mie nu mi se pare deloc slaba desi nici mica de inaltime nu e. Mie mi se pare chiar cam mult 22 kg. Vecinul nostru de 4 ani jumate are tot 17 si e ff bine. Ba chiar pana anul trecut mai avea restrictii la dulciuri ca era putin grasut, dar acum s-a inaltat si e bine.
Fetita mea a fost grasuta cand era mica, pana la 1 an jumate, la 1 an avea 12 kg, asa ca nu i-am dat aproape deloc cereale, dulciuri si si-a revenit.
Cea mica a mea e superfotomodel , are la 1 an si 2 luni 8,5 kg, dar mananca bine.
Si eu ma tot mir ca parintii se streseaza doar cand au copiii slabi, desi cel mai rau e sa fie grasi. Sunt atatia copii grasi in jur si parintii de cele mai multe ori nu au nici o treaba.
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
asa era si a mea, o dadeam de-a dura. Acum are 3.6 ani si 15 kg, numai bine blog asteptandu-l pe Filip (august 2011) The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
al meu junior la 4 luni are 7500gr si 68 cm iar fetita la 3 ani si 8 luni are aprox 18kg dar e si mai inaltuta decat ceilalti copii de varsta ei
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
Roxxy80 spune:
Baietelul meu de 3 ani si jumatate are 16,800 kg iar fetita de 1 an si 10 luni are 12,200 kg.
Mie mi se pare foarte mult 22 de kilograme la 4 ani si jumatate.
lulu77 spune:
Luca(4 ani in august) are aproximativ 17 kg, si 107 cm, nascut cu 3.600 kg.
Eu cred ca baiatul tau cel mare, oana, la 4 ani si jumatate, la cele 22 kg este fff ok, adik nu e cazul sa te sperii ca nu mai ia in greutate, cred ca are si peste media varstei.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
oanap85 spune:
f mult ?22 de kg vi se pare mult?dar nici macar falci nu are.adica nu e slabanog "doua bete infipte.."dar nici nu zici ca ar manca toata ziua ,arata bine zic eu ,dar gras nici deloc ..poate ca are oasele grele al meu?l
la2 ani are 13 kg, cel mic,dar nu e gras deloc ..de ci nu inteleg MIHAELA GROSAN cum la 1an si 2luni 8,5kg si e bine?
la 4ani jumate 17 kg?dar cat avea de era gras?
eu nu inteleg daca copii acestia cu aceasta greutate pareau grasi sau ok!? ce inaltime au -90 cm ,1m?
Anka74 spune:
Pana la 7 ani formula de calcul pentru greutate este : 2x varsta + 9 , iar pentru inaltime : 5x varsta +80
Fimiu are la 6.9 luni 22 de kg, la 1.22 inaltime.
Cum zici tu ca la 4 ani ti se par putine cele 22 de kg ale baiatului tau...nu pot sa imi imaginez.
adinag spune:
SI mie mi se pare destul de mult 22 kg la 4 ani jumate.
Dar cat de inalt este al tau?
Ai mei au baiatul la 3 ani jumate cam 16,5kg iar fata la aproape 8 ani 26,5kg (ceea ce mi se pare destul de mult, insa ea face mult sport si o fi si de la asta).
oanap85 spune:
dar n-am zis ca mi se pare putin[:D eram nedumerita de ce iau asa putin in greutate ,adica 2kg intr-un an
am sa-i masor cand se trezesc chiar de curiozitate sa vad ce inaltime au..insa eu nu inteleg de ce spune-ti voi ca 22 de kg e multt!!!!!!?dar am sa ma lamuresc dupa ce ii masor
imi pare rau ca nu pot sa va arat o poza sa vedeti cum arata ei