Strugurasi de Sept-Oct 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
theea spune:
La Multi ani fericiti Athoshik !!! scuze de intarziere
May aici iti ofera testul cu glucoaza numai daca te suspecteaza ei de ceva sau ai pe cineva in familie cu diabet .La mine e mama si la prima sarcina mi l-au facut de 2 ori ca prima data imi iesise un pic mai mare glucoza dar acu e normal.
Caty daca vrei poti imi dai mie mes cand ai sa nasti.Eu inca mai am nr tau de tel nu stiu daca tu il mai ai pe al meu daca nu zi-mi si ti-l dau.Eu citesc aproape zilnic numai ca nu prea apuc sa scriu.
Fetelor m-ati facut sa dau apa la soricei cu povestile voastre.Eu am trecut printr-o trauma la putin timp dupa ce am nascut fata dar nu vreau sa povestesc ca sa va sperii.Cred ca Dumnezeu ne da doar atat cat putem duce.Probabil ca ni se pare nedrept ce se intampla cateodata dar toate se intampla cu un motiv.Sa ne faca mai puternici ,sa apreciem mai mult lucruri marunte de care nu ne mai bucuram ,nu stiu nici eu.Va doresc la toate multa putere sa putem trece peste toate incercarile vietii.
Am fost ieri la control la moasa si in cele din urma am reusit sa imi vad si botul de aur.Moasa mi-a zis ca am burta prea mare pt cate sapt am ,dar aceeasi poveste a fost si la fata ca am un copil imens si asa mai departe si am nascut o mandrete de fata de 3.700kg.
Moasa mi-a spus cu 10 min inainte de ecograf ca nu e intors ,eu zic ei mai are timp sa se intoarca.Dupa 10 min cand ajung la ecograf aia imi spune la un moment dat bebe intors ,la care eu zic pai acu 10 min moasa mi-a spus ca nu e intors iar luni alta moasa acelasi lucru.Da aia de la ecograf zice pai ce tu te increzi in moase?
Am un baietoi de 1.600Kg cu o sapt mai mare cu lichidul amniotic la limita superioare (asta nu stiu ce inseamna ca mare lucru nu mi-a spus).Tre sa imi fac alta programare in 2 sapt ca de acu o sa ma monitorizeze mai des.A si cand mi-au facut testul de glucoza trebuia sa vada si fierul si alte cele si bineanteles ca desteptele nu mi le-au facut si a trebuit sa imi fac aseara analizele
Apropo la mine dimensiunea la cap arata de 30de sapt si 6 zile si cea de la stomac de 31 si 4 zile o fi normal????????Please vreau si eu un rasp
Am sa incerc sa pun si eu fotografii ca sa nu ma mai aratati cu degetu da
Cam atat ca iar m-am intins sa vede ca doarme mandra si imi fac de cap pupici
A si de azi am intrat in linie dreapta ,am implinit 30 de sapt si noi nu suntem hotarati la nume ,la cine ne boteaza grele decizii
19+ si de Alessia(30.08.09)
theea spune:
Revin am trimis poze dar le aveti la mesaje nu la poze ca acolo nu stiu sa le pun
30+ si de Alessia(30.08.09)
MatzaRebela spune:
buna theea, din pacate nu se pot vedea pozele care le-ai pus la messages(incearca totusi la photos, e destul de simplu: dai click pe photos in dreapta sus ai create album, apoi numesti albumul cu nickul de pe forum (poti da sa poata modifica doar moderatorul si tu personal pozele din album), adaugi poze le dai upload si gata, sper ca n-am sarit vre-un pas, da-mi un mp daca te impotmolesti pe undeva:) pupici
Acum buna seara va doresc:) eu am fost o mare lenevila azi:)))(bine am iesit de 2 ori din casa odata la piata sa-mi iau rosii d ela tarani:)) si bineinteles ca m-am intors cu rosii castraveti cirese pepene , ceapa verde:))))))))))))), apoi acum pe seara ne-am plimbat un pic cu masina (ca ne-a venit ideea sa facem si noi casa pana la urma la anul si o sa o facem la ieftineala(dar ieftineala sa tina si de cald sa fie si solida hahaha(multe vrem nu?:)))) si am trecut pe la terenul nostru hehhe apoi bineinteles ca am profitat de situatie si i-am spus sa ma scoata la mec:)) sa mananc hamburger si cheeseburger hahahah miam miam.
Cea mai tare faza azi cand ma intorceam de la piata:) un mos si-o baba stateau de vb si incepe mosu sa tipe dupa mine ca o sa fac baiat ca asa avea si nevastasa burta si baiat a facut:))))), oricum si eu raman open minded ca am mai auzit de situatii in care pana la nastere a fost fetita si la nastere supriza:)) BAIAT:)))))
mai am cateva zile si schimb prefixu fac 30 sapt hehee:) parca abia astept sa vad comoara din burtica hehe:)care e o miscacioasa de zile mare cand are chef(are orele ei fixe in care trebuie sa stau pe canapea tolonita asa nush cum sa explic sa se miste ea in voie:))) azi am cam uitat iar si am plecat la piata la ora ei de miscare(cu toate ca a fost tare agitata si de dimineata eu credeam ca o sa doarma) si ma lovea numai in col ohh asa naspa se simtea..:)
Va pupic dulce si sa va scriu:)
27+ cu Kate Rina
Lali_mete spune:
Buna dimineatza burtici!!
Ieri nu am reusit sa intru pe forum,am fost plimbareata tare,iar dupa-amiaza am fost la vecinaca i-a luat motul la baiat,si ne-am distrat pana catre dimineata,la ora 3. A sarbatorit si politia cu noi , ca avem un vecin care face urat la petreceri,dar numai la vecinii ne-certareti.A intrat pus pe scandal in apartamentul cu petrecerea,injurand urat , si a iesit,luand cu el si doua suturi,injuraturi si un pumn. Oricum, urat ca in blocul asta daca esti pasnic,si faci o petrecere la un an,intr-o sambata,esti luat de gat si injurat, iar daca esti dintre cei recalcitranti poti asculta muzica la maxim in mijlocul saptamanii si vecinii tac si inghit ca "esti periculos".
Dar,lasand chestia asta la o parte ,a fost o petrecere frumoasa, copilasii s-au jucat si au dansat,fiecare pe ritmul lui,si pe categoria de varsta,dezmotatul a fost la inaltime,a ras si s-a jucat cu toti copilasii, si cand a cazut la datorie,a dormit pana dimineata,cu tot zgomotul din casa. La 23 a cazut si PAul lat, pana la 10 dimineata nici nu s-aintors,si cand s-a trezit voia "pa",i-am deschis usa si urca scarile razand catre vecina,semn ca i-a placut.
Eu va pupic,fac ceva de mancarica azi, cu legume multe si carnita,un soi de ghiveci, si o supa cu galuste. Dupa-amiaza fug la plaja .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
nimeni?
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete nimeni? Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Euuuuuuuu
24+ cu ingerash de
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Hayat_Kh
Euuuuuuuu 24+ cu ingerash de |
E asa liniste in we ca imi vine sa cant ca la reclama la sprite : "sunt singurel... bing... bang " ..
MatzaRebela spune:
si eu pe aici:) am stat cu sotul ca se simte cam rau... aer bacteria helycobacter sau cum ii spune si i-au dat tratament si i fac cam rau pastilutele alea...
ufff sper sa i treaca oricum dupa ce termina tratamentul asta..
El a mai facut analize de multe ori dar mereu ii spuneau ca n-ai nimic domne.. el n-are nik dar e deranjat la stomac zilnic ii este rau zilnic.. si nu are nimic... pfff asta de ani de zile... ma mir ca i-au gasit cv acum...
raportez o matza miscacioasa;))) chiar si acum in timp ce scriu ea da in burtic amea fara nici o jena:))))
off o iubesc atat de muuult deja abia astept sa o intalnesc:):D dar momentan s amai stea la caldurica ca ii este bine acolo
pupici
27+ cu Kate Rina
Lali_mete spune:
Matzo mai e si sot de Camady cu helicoptere, si stiu ca facusera analize si ea si parca si baietelul lor. Ai facut si tu analize sa vezi daca nu ai bacteria asta?
Si burtica mea e miscacioasa,aseara la dezmotatul vecinului se misca de numa,imi facea niste valuri super rochita pe burta.
loredanar spune:
fetelor am intrat doar sa va scriu despre un site misto cu haine pt bebelusi din bumbac de foarte buna calitate. se cheama www.d a n i n a l i n e.ro (scoate-ti voi spatiile). pt cine are rude prin Vaslui au si magazin de desfacere acolo si preturile sunt cam cu 30% mai mici. pupici. pe maine.
Lori 29+ fericita cu Mara