Strugurasi de Sept-Oct 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
didianana spune:
Vai fetelor, m-a apucat o melancolie..e greu cand pierzi pe cineva, dar mai ales pe cineva care nu trebuia sa plece.Eu imi regret mult bunica fiindca ea m-a crescut, si eu nu i-am fost alaturi cum trebuia. Eu consider ca singurele lucruri pe care le putem face e sa nu ii uitam si sa avem grija de cei de langa noi sa nu avem regrete, ca nu se stie ce va fi pana maine.
Asa cald e si as iesi la plimbare, dar nu am putere..
23+ si mamica fericita de 3+ anisori
Iris_K spune:
Salutare, fetelor!
Nu am mai postat de ceva vreme, dar va citesc zilnic.
Adevarul e ca eu nu prea am noutati. La eco' nu am mai fost din sapt 21+, merg abia in sapt 28+, ma simt ok, nu am dureri sau stari de disconfort de niciun fel, Slava Domunului, bebe-le misca desi destul de rarut si finut in continuare si am pus pe mine 10 kg , le invidiez pe cele care au pus mai putin .
Ancaro, am vrut sa te intreb daca ai ceva avantaje/anumite motive datorita faptului ca vrei sa mergi asa de mult la munca.
May, merci pt urarile de bine, la fel iti doresc si eu .
25+
Hayat_Kh spune:
hello !
I'm back!!!
Jade eu o sa fiu prin preajma in week-end, nu plec nicaieri. E prea cald. Si oricum, pentru mine, "la tara" e deja prea departe, din pacate.
Zubi , Zubi , hai sa te imbratisez tare tare . Numai sa putem de burtici
Lali, o plimbare face minuni. Asculta-l pe piticelul Paul. Mergeti "pa". SI eu azi l-am intampinat pe sot cu zambetul pe buze si cu lacrimi de crocodil. Saracul nu stia ce e cu mine. Ma tot pupa pe frunte si ma mangaia si nu mai stia ce sa zica, incepuse sa vorbeasca cu mine in bebeliceasca, de parca eram fiu'so. Pana la urma, de voie de nevoie , a trebuit sa plecam la un eveniment si faptul ca m-am intalnit cu surioarele de la msochee , mi-a facut bine. Azi daca n-am avut pofta de mancare, cand am ajuns acasa acum, eram rupta de foame
24+ cu ingerash de
andreea_t spune:
jade eu sunt aici in weekend, la pat cu picioarele sus.
eu tot am emotii si monitorizez fiecare contractie si fiecare presiune pe care o simt, incerc sa nu intru in panica si sa fiu optimista.
27+ Doamne ajuta!
Lali_mete spune:
'na seara!!
Maaa,ce suuunt!!!
Atoshika la multi ani frumosi mamico, sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume,intelegere in casa si ssanatate. o sarcina usoara in continuare ,un bebe sanatos si mancacios!!
Si sa raspund si eu la subiectul zilei,si anume nuditatea in familie, eu si sotul nu suntem pudici absolut deloc unul fata de celalalt,faceam baie impreuna pe timpurile cand incapeam amandoi in cada,acum doar ne asistam unul pe celalalt si ajutam la nevoie.Dap,mai nou umplu si eu singura cada,nu doar el .
Seidana poate masto-sotul,nu sexi-sotul.Nu stiu daca v-am spus dar are aproximativ 113 kg . Pe timpurile cand aveam eu aproximativ 52-53 kg prietenii ne spuneau ca ma pliaza Vali,de aia eu sunt asa supla.Of,si saracul mananca mai putin decat mine,nu bea acidulate decat rar,e mort dupa dulciuri dar le consuma cu moderatie, cu sanatatea e in limitele normale( ma refer la calciu,fier,glicemie ,colesterol) ,si totusi parca il mentine grasun si aerul ep care il respira. Si totusi cred ca ai dreptate,ca mie tot zexi mi se pare si asa,cu burtica la fel de mare ca a mea ,si nu prea defilam acum dezbracati unul in fata celuilalt ca ne e ciuda. Acum obosesc repede, nu mai merge decat in vre-o doua-trei pozitii ca altfel ba doare,ba incomodeaza,ba se misca burta ca ma inghesuie,si tot asa.Sau mai rau,ma apuca cheful cand e el la munca,sau abea asteptam sa adoarma copilul si ne adoarme el pe noi,si piere si chef si tot.
Pana la urma am fost la plimbare, m-au scos din casa cumnatul si baiatul, ca sot e la munci,tura de noapte. Am mers pana la Real,cam 2 km dus,2 km intors,cu Paul de mana, mi-am limpezit creierii si m-au binedispus PAul si cumnatul. La Real piciulica a fost tare lipicios,ca m-am intalnit cu o fosta colega de liceu,care facea sempling la ceva produse pe acolo,si PAul le-a trimis pupici la toate fetele care faceau sempling sau diferite promotii,ba pe una s-a chinuit pana a facut-o sa se aplece ca sa o pupe. E pupacios el,dar cu noi, ma-sa si ta'csu' ,nu cu toata lumea,deci a avut tipa ceva special.
Aseara am fost si eu la control, din nou data ecografului a coincis cu data UM ,am vorbit despre nastere si despre "reparatia dansei" , mi-a spus ca am o grasunica de 1360 gr ,tot "fugea" din sonda, l-a amuzat pe dr pentru ca ii dadea cu piciorusul in sonda,cand voia sa se uite intre craci .Lichidul in regula,placenta la fel, colul super( cuvintele lui) . A fost tare multumit de faptul ca nu am picioarele umflate,nici mainile,eram chiar cu sandale inalte,platforme,iar la kg cred cale-am gresit, sunt nitel mai multe,sunt 14 luate ,nu 12.Am luat de la 4 mai pana la 16 iunie 5 kg ,plus 9 inainte,se fac 14.
Jade[/b] hai mamicule la surioara mea la tara sau la soacra mea,ca e si mai frumoasas zona. La soacra am si padure aproape,si un lac frumos,campuri multe cu iarba.
Ne-a propus soacra sa ne mutam in Mangalia,la apartamentul pe care il au inchiriat,ca e mai mare decat asta din Constanta( ala e cu 3 camere,asta e cu 2) ,dar noua nu prea ne vine,pentru ca ala e o sursa constanta de venit pentru socri . Ne-ar mai bate gandul sa ne mutam cu socrii , ne-ar ajuta mult pe multe planuri ,dar m-ar si darama psihic,pentru ca Vali nu se intelege cu mama lui, o ia la misto rau de tot,e sarcastic in preajma ei si ma seaca la inima cand ii aud cum isi vorbesc. In plus,soacra mea e foarte "economicoasa" ,sa ma exprim frumos. M-as muta acolo doar daca Vali ar reusi sa plece pe mare,iar eu ori mi-as continua studiile ori sa ma angajez imediat ce pot .Oricum ,numai sa platim noi utilitatile integral ,ca sa nu imi mai inchida televizorul,sa nu mai faca urat ca incarc telefonul sau tin laptopul in priza,sa nu imi faca urat ca fac dus zilnic.
Ah,ce inseamna sa ai un singur neuron,si in concediu,am uitat ce mai voiam sa spun.
Va urez noapte buna,ma bag la somnic.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
lai spune:
Athosik, la multi ani!
Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos, struguraselor!
Eu am emotii, maine am baby shower, o sa fie la noi acasa, organizat de prietenele mele dragi. De obicei e doar intre fete, dar noi am invitat si baietii, si speram sa fie o petrecere pe cinste
Lai 28+ cu
Dbunny spune:
lai petrecere frumoasa!
si vb de baby shower...may a dat vreun semn ieri¿
lali felicitari pt grasunica! un kil jumate acusica
despre pudoare: de obicei ma preumblu in tanga in fata lui Dani, iar baietii fac baie si pipi impreuna. Si totusi Dani e pudic, cand se baga-n baie la caca/pipi inchide usa intotdeuna, oricat de curiase ar fi verisoarele lui. Umbla gol rin casa, dar daca vine cineva se ascunde repede, de unde obiceiul¿ nu stiu. Imi studiaza sanii, chiar azi a si pus gurita sa vada daca iese laptenu-i tai elanul, ca dup´aia va fi invidios pe sora´sa
Eu am luat-o cu rupt-ul, aseara am avut party la o cumnata la gratar cu cheese cake si tort de cioco inclus, azi mergem la un botez de bebe, diseara la o onomastica cu Dani, iar maine am musafiri la gratar in curte de saptamana viitoare sa ma scoateti din lista cu kilele da¿ ca am sa rup cantarul nu de alta.
am visat acu vreo 1o zile pe bunica mea materna, eu n-am cunoascut-o, a murit f tanara. nu stiu ce mi-a venit, ca poate ar trebui sa-i pun numele ei fetitei mele, daca tot suntem nehotarati...o chema Roji Feher, care-n spaniola ar veni Rosa Blanca. Inca n-am hotarat dar maicamea ar plange un rau intreg cand ar afla...nu-i spun nimic pana nu hotaram 1oo%.
weekend placut
22
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
May3 spune:
La multi ani Athoshik!!!!
25 sapt azi si nimic in plus la kg fata de sapt trecuta
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
Dbunny dau acu semne
ieri am mancat zacusca si mi-a fost asa rau ...
O perioada vreau sa mananc mai usor si fara carne.
Am ramas singura careia ii mai e rau?
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
andreea_t spune:
hello burtici,
eu sunt fara sot astazi (e 24 ore la job) si tot la pat cuminte.
daca fimiu asa doreste, asa fac
in mod evident m-am trezit cu socrela la mine, ca sa-mi faca ciorba de cosata de porc si orez sarbesc. sigur a primit ordin de la al meu sa ma pazeasca :D
ca sa nu va mai spun ca vorbeste atat de tare de se aude in strada,cine nu o cunoaste zice ca se cearta cu cineva si taca taca continu cu barfa.
sper sa rezist toata ziua...si sa nu vrea sa ramana peste noapte.
aseara am avut un episod de contractii care m-a speriat tare rau.
asa ca dragele mele, dragi, eu sunt aici
27+ Doamne ajuta!