Strugurasi de Sept-Oct 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Iaca apar si eu de dupa colt, cu indulgenta de la sotul, care pana acum s-a "forumizat" si el pe site-urile lui. Cu greu l-am indepartat de langa lap :))))))))). L-am trimis sa faca un ceai

Pai , Lali, tu n-ai mai plecat la plaja? Sau deja te-ai intors? Asa mi-ai facut o poftaaaa de plaja, mare, soare...... Ma topesc in Bucurestiul asta. Este prima mea vara de Bucuresti si sotul se teme deja ca o sa am probleme, ca o sa lesin sau mai stiu eu ce, nefiind obisnuita.

Matza , imi pare rau pentru sotziorul tau. I-as recomanda pe langa tratamentul pe care il face si care stiu ca e groaznic,este asemanator cu cel de gastrita (pe care au am avut-o in repetate randuri) niste ceai din sunatoare( asta, daca nu sta prea mult prin soare) si galbenele. Ajuta la taierea senzatiei de rau si discomfort. Ca mancare, cred ca i-a dat regim,nu? Trebuie sa aiba grija si sa se tina de tratament, sa nu faca ulcer, daca are bacteria asta. O gastrita se trateaza mai usor, pe cand un ulcer poate duce la cutitas :( Multa sanatate si recuperare rapida.

24+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

pai a avut si ulcer in 2 locuri, la 12 ani a facut gastrita... e veche povestea dar abia acum au descoperit motivul...
plus stari de rau de stomac in fiecare zi.. deranjare in fiecare zi... de ani buni de zile.. unii doctri se uitau si crucis la el cand spunea ca se simte rau.. si spuneau conform analizelor sunteti perfect sanatos... ete pl ca numai sanatos nu se simtea si nu era...

pai presupun ca am si eu bacteria aia.. dar la mine nu e activa ca nu ma simt rau(mai ales ca se transmite prin sarut respiratie impartitu paharului etc.. cica pana si prin haine....)cica 50% din populatie o are am citit pe net...
oricum mare lucru nu as putea face sa o tratez acum insarcinata fiind din cate am inteles din cauza antobioticelor si starilor de rau care ti le transmit...
o sa fac si eu niste analize sa vedem ce si cum ca sa mi iau o paitra e pe inima

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hayat nu am mai plecat la plaja,ca am fost obosita de azi-noapte, si imi era ca devin irascibila doar cu copilul,fara ajutor. Paul nu sta locului pe plaja,alearga sa bage pe toata lumea din preajma in seama,ii place sa se balaceasca in mare iar eu abea il mai pot tine ,si imi era teama ca ma supar pe el ,si ma intorc repede acasa.

Eu va urez noapte buna,ma duc sa ma bag si eu langa sotiorul meu sexi in pat .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza... Va doresc o saptamana buna ..

Noi un weekend plin de bune si rele.. certuri cu socri si oarecum nervi, nu m-am bagat decat de 2 ori in discutie cand soacra a zis sa nu facem botez mare, ca ei vin numai ei , nu cheama pe nimeni din partea lor si sa nu chem nici eu pe nimeni din partea mea ca sa nu am cheltuioeala... degeaba ii explicam ca eu am prieteni pe care tin neaparat sa ii am alaturi , nu financiar ci sufleteste, si fratii mamei si verisoare.. s-a enervat amenintand ca poate nici ei nu vin ca vezi Doamne la cununia civila i-am dus in beci ( intr-un restaurant f bine cotat din cluj traditional .. preturi mari si apreciere , dar ea voia gresie si faianta nu scaune de lemn si costume traditionale).. Evident au fost si alte povesti prin care indirect m-au jignit si pe mine si pe sotu insa al meu a urlat la ea si s-a mai potolit... in fine .. asa e asa moare..

In rest am facut poze la bustul semi gol cu burtocu.... pitik miscacioasa f tare.. si contractii cat incape..

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Fetele a venit al treilea Bebe la iulie august... ne apropiem si noi rapid de scadenta.. Doamne ajuta sa ne vedem bebeii si noi sanatosi in bratele noastre si sa avem parte de lacrimi de fericire cu duiumul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Eu vin dupa un week f. frumos.Am fost la nunta la Ploiesti.M-am simtit f. bine................am stat pana dimineata la tort.Nu m-am simtit deloc obosita, am dansat si cateva hori si dansuri mai lente............a fost f. frumos.
Azi ajung la Cta .Sunt programata la medic.Abia astept sa vad ce-mi mai spune.
Sa aveti o saptamana frumoasa.

28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

neatza si de la noi.

Seidana imi pare rau ca ai avut discutii cu socrii...:( dar lasa ca se rezolva... eu mor pe santajul emotional(mama e adepta santajului emotional si eu am tras niste certuri cu ea inante de nunta ca noi nu vroiam la biserica si nu am vb cu ea cateva luni de zile.

Acuma nu i convine ca nu vreau sa pun numele fetitei cum vor nasii(pai nasii ne-au lasat sa ne chinuim sa gasim un nume ca apoi sa ne spuna ca ei au pretentii la nume si ca sunt dezamagiti ca noi nu ne-am gandit la asta...)... alti nasi asta e ce sa facem.. cu parere de rau...

in rest ce sa mai spunem.. sotul se simte cam la fel nici mai bn nici mai rau.. e la serviciu acuma poate macar isi ia gandu de la starea de rau(sper eu).

Eu sunt bine, cu stari de lene si lipsa de chef de orice lol.. as sta numai si m-as holba la monitorul asta:)))))

pupici

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

Camady.. ce frumos.. asa weekend relaxant...

Matza.. nu trece faza cu soacra, asa e de 10 ani de cand o stiu, din cauza ei ne-am despartit si viata asta a fost in loc frumoasa, urata la un mom dat.. PE mine nu ma santajeaza deloc.. din partea mea sa nu vina nici la botez nici sa ma mai vada vreodata.. insa ma gandesc la al meu ca sufera, nebuna cum e e mama lui...

Mergi la inceput

pai te santajeaza indirect... si il afecteaza pe sot ca nebuna proasta cum o fii e maicasa.. si normal ca el o sa fie indispus daca ea nu ar venii ceea ce te va indispune si pe tine.. asta e cel mai aiurea:(
pupici multi

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, burtici!
Seidana, imi pare rau ca ai avut discutii cu soacra ta, e pacat cand vedem ca oameni trecuti prin viata de la care ne asteptam sa aiba oarece intelepciune si maturitate, dau dovada de orgolii din acestea copilaresti.
eu am avut un weekend foarte frumos desi obositor, sambata l-am botezat pe finut care e un frumos si jumatate( pana la urma l-a tinut sotul in brate toata slujba), a fost un cuminte, nu a plans decat foarte, foarte putin dupa ce l-a scos din cazan, duminica i-am facut baita, acum asteptam pozele
Acum ma pregatesc sa plec la examenul de bac, bine ca am luat macar vacanta de vineri, ma mai duc o data la 2-3 zile la scoala si gata!

25+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput