Tebligia, multumesc pt raspuns. Mai indraznesc cu o intrebare: Dupa cat timp de incercari ati trecut la FIV?
Irip eu am facut cu blastocisti fiv-ul si am recurs la aceasta metoda dupa 7 ani de incercari.
Pup!
Buna fetelor,
a facut cineva Zomacton pe langa tratamentul de stimulare? Este eficient?Eu am facut 3 IA si 2 FIV-ri nereusite , ovocitele nu sunt de calitate si as vrea sa fac FIV 3 la care sa adaug Zomacton.
Sarcina usoara fetelor care au reusit
Ada, si eu am primit Zomacton, dar nu am inceput inca schema. Am citit pe net cateva studii despre el si nu mi se pare care are o eficienta dovedita. Tu la ce medic esti si cati ani ai?
Sunt disperata!
Astazi tb sa incep stimularea cu gonal f si observ cu stupoare ca de vreo 2 zile am o scurgere maronie spre rosiatica,, dr Codreanu este plecata la congres si la clinica ieri nu mi-a raspuns nimeni,,,nu stiu daca sunt normale aceste simptome sau exista vreo problema,,,
Helllppp!! Poate sa imi spuna cineva daca s-a confruntat cu astfel de simptome in timpul tratamentului,,,simt o usoara presiune pe ovare,,,sunt deja in a 11 zi de cm si a 18 de inhibare cu gonapeptyl,,
Astept un raspuns in incercarea de a ma linisti..
va pup
Ah scuze
Acum am vazut ca esti in ziua 11...
Ai incercat sa o suni pe mobil?
Sau sa i dai sms?
crisa daca vrei iti pot da un nr. de telefon de la clinica pentru ugente. o sa-ti raspunda cineva si sigur te va putea ajuta.