FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 8
irip spune:
Tebligia, multumesc pt raspuns. Mai indraznesc cu o intrebare: Dupa cat timp de incercari ati trecut la FIV?
mrg spune:
Irip eu am facut cu blastocisti fiv-ul si am recurs la aceasta metoda dupa 7 ani de incercari.
Pup!
ada_maria spune:
Buna fetelor,
a facut cineva Zomacton pe langa tratamentul de stimulare? Este eficient?Eu am facut 3 IA si 2 FIV-ri nereusite , ovocitele nu sunt de calitate si as vrea sa fac FIV 3 la care sa adaug Zomacton.
Sarcina usoara fetelor care au reusit
Ella2010 spune:
Ada, si eu am primit Zomacton, dar nu am inceput inca schema. Am citit pe net cateva studii despre el si nu mi se pare care are o eficienta dovedita. Tu la ce medic esti si cati ani ai?
CRISA1980 spune:
Sunt disperata!
Astazi tb sa incep stimularea cu gonal f si observ cu stupoare ca de vreo 2 zile am o scurgere maronie spre rosiatica,, dr Codreanu este plecata la congres si la clinica ieri nu mi-a raspuns nimeni,,,nu stiu daca sunt normale aceste simptome sau exista vreo problema,,,
Helllppp!! Poate sa imi spuna cineva daca s-a confruntat cu astfel de simptome in timpul tratamentului,,,simt o usoara presiune pe ovare,,,sunt deja in a 11 zi de cm si a 18 de inhibare cu gonapeptyl,,
Astept un raspuns in incercarea de a ma linisti..
va pup
nikoniko spune:
Ah scuze
Acum am vazut ca esti in ziua 11...
Ai incercat sa o suni pe mobil?
Sau sa i dai sms?
gilona spune:
crisa daca vrei iti pot da un nr. de telefon de la clinica pentru ugente. o sa-ti raspunda cineva si sigur te va putea ajuta.