FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 9
CRISA1980 spune:
M-am linistit!!!
Intr-un final aseara mi-a raspuns la mesaj d-na doctor,,,mi-a spus ca e normala si sangerarea se va opri in 2-4 zile de la injectarea cu gonal f...nu stiu ce sa mai cred,,,este atat de complex organismul nostru incat poate reactiona diferit la tratament,,,in dimineata asta nu era urma de sangerare:),,,Dupa studierea in amanuntit a prospectului mi-am injectat singurica prima doza de 150ui.
Nu prea stiu cum se face urmatoarea doza,,,se lasa pen-ul tot la unitatea 15ui sau se trece la 300 ui ,,,cumva maresc doza daca o schimb la 300??
Gilona, as avea nevoie de nr te tel daca exista un tel pt urgente,,,aseara chiar am avut tendinta de a ma opri,,m-am panicat si nu am stiut ce e de facut,,,nu era nimeni pe forum :(.
Niko, ai avut astfel de simptome in timpul trat pt stimulare?
Din cate postari am citit aseara nu am regasit pe nimeni in situatia mea...
Va pup
mrg spune:
Crisa ma bucur ca te-ai linistit si ca ai reusit sa iei legatura cu dr tau!Organismul difera de la om la om si,ca atare,raspunde diferit la tratament.Eu de ex nu am avut decat o scurgere de 2-3 picaturi maronii la cateva zile dupa ET si atat(sa dea DD nici sa nu am!!!)
In legatura cu nr acela de urgenta,eu stiu ca se da numai dupa ET,nu inainte...si ti-l dau cei de la clinica.
Bafta tuturor si sarcina usoara celor insarcinate!
nikoniko spune:
Crisa, fiecare organism reactioneaza diferit. Eu, in timpul protocolului am avut un cm de vreo 11 zile. Asa ca, nu te speria. Poop.
Ella2010 spune:
Ada, am avut prima intalnire cu Dr. Dracea, dar schema mi-a stabilit-o Dr. Codreanu, pt ca la consultatia FIV nu era Dr. D. in clinica. Schema mea are gonapeptyl si gonal f, plus sau minus Zomacton. Abia vineri incep injectarea pt inhibare. Inca nu stiu daca sa accept Zomactonul. La mine problema e varsta, am 39 de ani. Tu ai inceput tratamentul?
nikoniko spune:
Ella, pt ce e Zomactonul?
Si apropos de varsta, si eu am tot 39, iar la primul fiv am avut 18 ovocite. Asa ca, varsta nu e o problema
Ella2010 spune:
Niko, Zomacton contine hormon de crestere, se da la copii pt nanism. Unele studii sustin ca ar ajuta si la cresterea calitatii ovocitelor, dar nu e ceva concludent. Eu am AMH f mic, sub 1, nu stau bine cu rezerva. La AMH-ul asta nu am vazut productii prea bune. As vrea sa fiu eu exceptia :)
nikoniko spune:
Ella, eu cred ca secretul e calitatea, nu cantitatea. Primul meu fiv a demonstrat asta deja. Cel putin , mie. Eu zic sa fii optimista, si sa se lase cu bb