Sambata dimineata m-am speriat pentru ca iar incepusera scurgerile maronii.Duminica am fost la medic si m-am linistit.Daca lunea trecuta hematomul avea 1,46 cm, ieri avea 0,8 cm iar secretul se pare ca este sa curga mizeria aceea de acolo.Mi-a spus sa mai stau cuminte si saptamana asta in pat si sa nu ma mai sperii de scurgere, pentru ca e de bine.Bebe avea ieri 1,3 cm iar inimioara batea cu 146 batai/min.
aerlilian ma bucur nespus tinem pumnii in continuare eu am pe 4 echo. cand te duci la dracea la echo?
Bafta fetelor la ecografii!Va pup si mai intru si eu din cand in cand fiindca acum sunt plecata in concediu!
Pup!
Totul e ok, asa cum mi s-a spus si ieri, mi-a confirmat si dr Dracea ca scurgerile maronii vor aparea si disparea pana la 12 saptamani, ca hematomul a scazut, ca bebe are 2 cm!!!
Buna fetele! A facut vreuna dintre voi stimulare doar cu Gonal f si aditional Zomacton? Merci
Am si eu o intrebare pentru cele care au facut deja FIV: Ati facut ET cu embrioni de ziua a 3-a sau cu blastocisti? Multumesc frumos
eu am avut doar 3 embrioni si i-am pus in ziua a treia pt k nu rezistau pana in a 5cea