FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Crisa eu iau ca vitamine ELEVIT PRONATALsi,am uitat sa iti mai spun de Omega 3 pe care il iau de vreo 6 luni...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Astazi nu e nimeni pe aici,,,toata lumea s-a retras la umbra,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna crisa
desi eu scriu mai mult la subiectul cu biogenesis, urmaresc toate subiectele de la fiv si am vazut ca ai intrebat de endometrioza
eu am avut si am asa ceva si sunt insarcinata. 2 chisturi am avut, unul a fost scos cu tot cu ovar si trompa acum un an si a mai ramas unul, de vreo 2-3 cm. initial mi s-a zis ca fiv cu chist no way dar am schimbat medicul si am primit o sansa. partea naspa e ca endometrioza reduce si rezerva ovariana si atunci exista riscul sa raspunzi prost chiar si la tratamentul de fiv.
am vazut ca aveai o problema si cu trompele dar dupa cum stii la fiv nu ai treaba cu asta.
eu zic ca se poate cu un tratament adecvat si bineinteles cu ajutorul celui de sus. eu am avut doza maxima la fiv si am avut 4 folicului babani din care au rez 3 embrioni.

Mergi la inceput

Eu suuuuunt! Tocmai beau un ceai f f bun de ceapa cu nuci ptr tusea mea draguta!
Filip sarcina usoara si la termen!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

si eu sunt dar mai mult dorm pe mine:))

Mergi la inceput

Oare ce or mai face fetele care postau destul de des pe fiv Dracea,ca:Maria,Oana,Elena,Rodica,si multe altele....?
Le asteptam sa ne mai povesteasca ce au mai facut,cum se simt...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mrg , esti dornica de noutati iar eu daca asa avea ti le-as da...Mi-am facut analizele acelea la Fundeni, nu mi-a iesit nimic, deci deocamdata, stau bine.Duminica merg sa vad daca dupa inca o saptamana de stat in pat, hematomul s-a mai retras.Sunt nervoasa, irascibila, mi-e tare greu sa stau atata in pat, mai ales ca ma simt foarte bine...Adulmec mirosul teilor pe fereastra dimineata...Sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Aerlilian,ma bucur ca ti-au iesit analizele bine si tin pumnii sa scapi de uratul ala de hematom!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Buna Filipac,
ma bucur pentru sarcina obtinuta,,, imi da sperante ca se poate si cu endometrioza desi mi s-a spus si de la clinica,,,dar mai vroiam sa vb cu cineva care a trecut cu brio de aceasta boala si are acum bebelus,,,Eu am avut endometrioza inghinala,,,nu are nici o legatura cu organele genitale,,,dar studiile spun ca orice endometrioza reduce sansele de a obtine o sarcina,,,ulterior am verificat si trompele si am constatat ca sunt infundate,,,drept urmare sunt in cursul unui trat fiv,,,momentam fac inhibarea.Rezerva ovariana este buna,,28,58 pmol/l.Sarcina usoara si fara evenimente..
Se simte ca e wk, bate vantul pe forum,,,din cad in cand ma mai uit dar nu posteaza nimeni,,,ne auzim de luni cu forte proaspete de munca .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

aerlilian ce ti-a mai zis doctorul de hematom? e totul bine? pupam

Mergi la inceput