FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Tebligia, multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Am lipsit cateva zile si abia astazi am citit vestile fierbinti. Nikoniko, felicitari din toata inima, sarcina usoara, la termen si cu bebe( lusi) sanatosi. 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Doamne, Elena, ce repede a trecut timpul...Ce mari v-ati facut! si sanatate si sarcina usoara in continuare si bb-ici sanatosi si la termen

Mergi la inceput

Tebligia, multumesc pt gandurile bune. BB sanatosi si la termen sa ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Mi-a iesit analiza la AMH: 5,10, indice de referinta pt. ziua 3 fiind 2-6.8, adica ce inseamna asta? Stau bine cu rezerva ovariana?

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Perfect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Niko, ce faci? cum te simti? te-ai programat la eco?

Mergi la inceput

Ella, si multumesc de intrebare
Ma simt "gravida".Ultimele trei zile au fost un cosmar: somnolenta, greturi, dureri de stomac, arsuri. Azi, senin...Ca sa nu mai spun ca deja am facut "burta"Abdomenul meu plat s-a transformat in "burtica". De fapt, si la prima sarcina am avut o burta imensa, iar bb a avut la nastere doar 2,450 kg...
Pt eco, am sa sun pe 1 septembrie cand isi reia clinica activitatea, ca sa ma programez pe 5 septembrie
Ce faci tu? Ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Multa sanatate Niko si cat mai putine neplaceri datorate sarcinii!
Eu deocamdata nu imi fac mari planuri, astept concluziile post fiv si sa vad ce se mai poate face in afara de un alt fiv pe care nu stiu cum l-as putea finanta.
Pana una alta m-as multumi sa ma reglez hormonal, pt ca nu mai simt simptomele specifice ovulatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Sunt revoltata!!!!Am sunat la Sanador pentru o programare la dr H eco morfo de trim 1, am reusit sa obtin programarea mintind ca voi naste la Sanador, la eco ma pune sa semnez un contract,evident ca nu voi ajunge la eco pt ca nici nu stiu cu cine nasc si nici preturile nu le vad afisate pe site la ei, altfel nici o sansa sa ajungi la dr H.
Pe unde v-ati facut morfo de trim 1, a mers cineva la clinica Gynera sa isi faca eco???
Niko, catre ce spital/medic te indrepti?
Mrg, nasti la Sanador,,ma poti ajuta cu niste scoruri???

Mergi la inceput