FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 31
nikoniko spune:
Irip, sa te-auda Dumnezeu! Si sa dea DD sa vezi cat mai curand doua liniute pe pptest
P.S. Singurul regret al meu era ca am un singur copil. Imi doream cel putin doi! Si uite ca DD mi-a ajutat...scuze pt offtopic
tebligia spune:
niko niko felicitari sarcina usoara si fara griji asteptam echo de confirmare 1-2 bebei
pupam
anamariam79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irip Anamariam79, tu ai stabilit intalnirea cu doamna doctor Dracea pe 1 septembrie? |
Da, pe 1 septembrie, de ce?
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
irip spune:
Eu am pe 5 septembrie. Dupa intalnire, venim cu noutati poate mai animam putin subiectul ca am ramas putine fete. Restul sunt deja gravidutze (Mrg, Crisa, Nikoniko, Tebligia,Helen) . Le rugam pe gravidutze sa nu uite de noi si sa ne ajute, in continuare, cu sfaturi, iar pe cele care citesc, din umbra, le rugam sa intervina ca sa schimbam pareri.
tebligia spune:
va tin pumnii la toate sa fie cu beta mare si bebei sanatosi
noi am ajuns in 16 saptamani si azi ne-a zis k este baietel
16+ de
tebligia spune:
irip
medicul meu este dr Ciulcu Alexandru de la spitalul cantacuzino, el m-a trimis sa fac FIV k nu mai imi ramasese decat aceasta operatiune sa avem copii si dupa confirmarea sarcinii la clinica Gynera el m-a monitorizeaza de la 5 sapt si tot cu el voi naste ,
este super
irip spune:
Tebligia, voi ce probleme ati avut? Domnul doctor are si cabinet particular sau poate fi gasit doar la Cantacuzino?
tebligia spune:
irip eu am fost cea cu probleme am trompele infundate cu lichid (hidrosalpinx) o varianta a fost a dnei dr Dracea sa le scot dar am preferat sa le mai las k sunt ale mele:)). Riscul era sa migreze embrionii pe trompe dupa implant dar am avut noroc si s-a prins unde trebuie.
tebligia spune:
de Ciulcu poate fi gasit si la Hiperclinica Medlife Favorit dar iti recomand sa mergi la cantacuzino e mai ieftin si se comporta la fel k la clinica