FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Niko vin si eu din urma cu viteza si recuperez la capitolul felicitari. Uraaaaa!!! Ce ma bucur mami pentru tine! Ieri n-am reusit sa intru sa va citesc, dar aveam in cap data de 19.

Omega 3, Acid Folic si vitamine servesc si eu. Altele nu, sa vedem ce ne recomanda dna. doctor Dracea. Ce voiam sa va intreb, voi ati facut si dozarea de progesteron in ziua 21? Nu e trecuta pe lista de analize obligatorii, dar intreb, ca sa nu pierd o luna degeaba. Si daca am menstruatia de 29-30 de zile, mai fac in ziua 21, sau 23 progesteronul? Mai bine caut analizele de acum 2 ani si vad cum mi-a scris...

Eu intre timp m-am mai lamurit si cu biopsia de vilozitati coriale cum este - adica stiu ce presupune, nu stiam daca in cazul in care as transfera 2 embrioni sanatosi (ma rog, teoretic sanatosi in urma analizei genetice preimplantare), si s-ar prinde amandoi, daca se baga cineva la facut biopsia de vilozitati, sau astept amniocenteza ca sa dorm si eu linistita. Si am resusit dupa multe telefoane alambicate, sa dau de asistenta Dr. Botica sa ma lamureasca ca e posibila si la gemelara, dar ca practic depinde de pozitia placentei la fiecare bebe. Deci pana nu sunt bebeii in burta si vede cum sunt asezati, 100% n-am raspuns, dar teoretic se face, si face dl. doctor. A ramas sa discute cu el, sa-i expuna cazul, si poate isi face 15 minute timp la sfarsit de program sa discut cu el personal ce si cum, pe 1, cand merg la Gynera. Adica sa vin o data pentru ambele probleme.

Acum sa vedem cu FIV-ul si PGD-ul cum e(Diagnostic Genetic Preimplantare), adica exact toate datele problemei, si poate ne apucam de treaba de pe 1, eu asa as vrea, dar depinde de echipa de la Gynera si cum se coordoneaza ei pt. PGD. Din Februarie tot umblu dupa raspunsuri.

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ella, multumesc, si te asteptam si pe tine cu beta pozitiv dupa fet
AnaMaria, era 19 data pt beta dar nu am mai avut rabdare si am facut pptestul pe 18. De fapt, il facusem si pe 17 si iesise pozitiv, dar am vrut sa-l repet ziua urmatoare ca sa fiu sigura.
Iti tin pumnii si cu siguranta vei stii ce ai de facut pt ca de data asta sa fie totul bine si sa ai bb sanatosi

Mergi la inceput

Eu am facut dozarea de progesteron in z21, inainte de fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Nikoniko, ai mai facut si Beta?

Mergi la inceput

Yes!!!
Astept rezultatul pe la ora 18

Mergi la inceput

Beta 163!!! Sunt fericita!!! Va multumesc tuturor pentru sustinere.
Mrg, multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Niko ,,super,,,sanatate multa tie si bebelului

Mergi la inceput

Nikoniko, felicitari!Bucura-te de aceste momente speciale!Doamne, oare cum o fi sa vezi 2 liniute pe test?

Mergi la inceput

Nikoniko, deci tie ti-a iesit pp test in a 7-a zi de la ET si in a 9-a zi ai valorile astea la Beta...Suna a gemeni!!

Mergi la inceput

Anamariam79, tu ai stabilit intalnirea cu doamna doctor Dracea pe 1 septembrie?

Mergi la inceput