FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Felicitari Nikoniko,sarcina usoara si bebe(bebei)la termen.
Eu nu am inceput nici o procedura deocamdata,inca stau in dubii daca sa incerc cateva IUI sau sa trec direct la FIV,si parerile medicilor difera in cazul meu ...asa ca stau in cumpene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Claris, noi am facut 3 IA (nereusite: 2 cu doamna doctor Codreanu si 1 cu doamna doctor Dracea ). Si noua ne-au spus medicii (domnul doctor Albu, doamna doctor Dracea, doamna doctor Codreanu) ca am putea concepe natural si ca oricum nu a trecut mult timp de cand incercam (in ianuarie 2012, am implini 2 ani de incercari).

Ni s-a spus ca mai putem incerca o procedura IA, insa eu si sotul meu am ajuns la concluzia ca aceste IA sunt pierderi de bani. Si noi suntem in dubiu daca sa facem sau nu FIV, insa starea asta de permanenta asteptare ma scoate din sarite.
Nikoniko, ai gasit unde sa faci Beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Niko,,,,felicitari..mai luat prin surprindere,,te asteptam maine cu rezultatul,,,nici nu ma asteptam la un alt rezultat,multi pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Irip,, maine dimineata am sa fac beta la un laborator in Constanta si tot maine voi avea rezultatul
Claris, Crisa, multumesc...Sunt fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Irip imi pare tare rau ca au fost nereusite inseminarile.
Sotul cum sta cu spermograma,tu ce investigatii ai facut ?
Cum ai stat cu foliculii si cu endometrul la IUI ? Daca vrei imi poti raspunde la topicul inseminari,ca sa nu incurcam pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Claris, sotul meu are la spermograma valorile la limita inferioara si totusi, in acesti aproape 2 ani, nu am ramas insarcinata. In ceea ce ma priveste, in afara de acele mutatii, am facut tot. Endometrul a fost cam subtire (8), insa acesta poate fi si ca urmare a stimularii. Am facut stimulare cu clomid vreo 3 luni si apoi cu Gonal. Voi ce investigatii ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crisa, Niko: Felicitari!!!!!! Sa va ajute Dumnezeu sa aveti sarcini fara probleme si la termen!!!!
Fly: Felicitari, mamico!!!!!Ce repede a trecut timpul, deja va tineti copilul in brate!!! Bravo!!
Hellen: Toate vor trece si in final bucuria asteptata atat de mult ne va face sa uitam partea neplacuta!! Fii puternica, mai e putin si incepe numaratoarea inversa!!!
Mrg: Poto sa-mi trimiti un pm cu datele clinicii unde mergi la Herghelegiu? La cat timp te programeaza? O sarcina usoara in continuare!
Noi facem marti 21 saptamani, suntem bine, avem in burtika un baietel si asteptam pe 26 morfofetala pe care o voi face la dr mea, dar parca ma bate gandul sa ajung si la Herghelegiu.....in rest toate bune, mai putin faptul ca deja am inceput sa am secretii la sani din cand in cand si cred ca-i cam devreme.....
Va imbratisez pe toate cu drag!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Maria,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Crisa,Maria pe dr H il puteti gasi numai la sanador,atat.Intr-adevar e mai greu de obtinut o programare la el,fiindca este f solicitat dar puteti intra pe site-ul spitalului si sa sunati sa va programati...poate gaseste un loc in program si va baga...Te poate programa peste 2 sapt,sau peste 2 luni sau la anul...depinde...intaietate la programari au cele care nasc la sanador.
Multumesc,Maria si eu iti doresc o sarcina usoara si frumoasa!
Niko,felicitari!In sfarsit,s-a intamplat minunea!Sa ai sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Felicitari, Niko! Super-veste! Ai reusit! Sarcina fara probleme si bebe sanatos!

Mergi la inceput