FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Claris, tu ai inceput procedura FIV? Esti pacienta doamnei Dracea sau a doamnei Codreanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Irip, ma simt mult mai bine fara tutun. Dar tu ai avut pierderi de sarcina?

Mergi la inceput

Claris, ai pm

Mergi la inceput

Nikoniko, nu am ramas pana acum insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Am fost aseara la dr ptr ecografia de trim I,dar am venit tarziu si nu am mai intrat pe forum.L-am vazut pe bebe,care s-ar putea sa fie o fetita, si care e foarte activ,si mai ales bine si sanatos.Toate masuratorile au fost in limitele normale ptr varsta fatului.
Eu una sunt multumita de dl.dr Herghelegiu chiar dc nu e prea vorbaret,am incredere in dumnealui ca stie ce face si ce vede...nu degeaba se zice ca este cel mai bun din tara pe morfofetale.
Va pup pe toate!
Niko asteptam marea veste si tinem pumnii ptr tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Mrg,,ma buucr sa aud ca toate sunt in limite normale,,,spune-mi te rog la ce spital e dr H sau mergi la clinica,la care dintre?Stiu ca este ff cautat si greu obtii o programare la dumnealui.

Mergi la inceput

Doamnelor, E POZITIV!!!!!!!
Va multumesc tuturor pentru sustinere

Mergi la inceput

Bravooooooooooooo!!!!! Felicitari!!! O veste minunata!

Mergi la inceput

Nikoniko, parca tu ziceai ca ti-au scazut valorile la colesterol. L-ai corectat prin alimentatie sau datorita Omega 3? Eu sunt cu colesterolul la risc maxim.

Mergi la inceput

Irip, colesterolul a scazut la o saptamana dupa ce am inceput tratamentul pe care mi l-a dat dr Uscatescu (vezi raspunsul pt claris)
Eu cred ca doar omega 3 nu are efect pt ca eu luam de multa vreme omega fara rezultat, iar cardiologul mi-a prescris crestor. Dar si crestorul, desi scade valorile colesterolului,pe termen lung, ataca ficatul. Iar cand nu-l mai iei, in 30 de zile, colesterolul e la loc mare si frumos. Si cred ca daca incepi procedura fiv in curand, poti deja sa incepi sa iei ce iau si eu(cu exceptia heparinei). Daca vrei sa vb pe tema asta, da-mi pm

Mergi la inceput