FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ella, eu am facut doua fet-uri, pe ciclu natural, si abia dupa aceea mi-am facut analizele de trombofilie. Si , surpriza! Am descoperit mutatia MTHFR C766 homozigot. Asa ca, inainte de fet, daca-mi permiti un sfat, fa toate investigatiile necesare, ca sa vezi o posibila cauza a neimplantarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

De acord cu tine, Niko, ca trebuie verificat si riscul de trombofilie, mai ales dupa un FIV esuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

elena eu va urmaresc, de scris nu prea scriu ca nu am foarte multe noutati,
eu am inceput sa ma misc din ce in ce mai greu, am ditamai burta m-am ingrasat 5 kg, stau f mult in pat obosesc f usor si is satula de caldura si nu prea pot dormi noaptea
dureri de burta am frecvent le tin sub control cu no spa 2-3 pe zi, si avem si un pic de tahicardie, nimic f grav momentan dar sa vedem cum evoluiaza pe masura ce o sa ma maresc, cu tensiunea stau bine
bebeii sunt tare miscatori toata ziua se foiesc, noaptea stau cumintii
astept sa fac 26 saptamani ca sa incep numaratoarea inversa, cu toate ca am mari emotii cu nasterea, tu ai vb cam cand ar fi data probabila a nasterii, sti unde o sa nasti?ai mei ma bat la cap sa nasc in privat, o groaza de bani, dar cand am fost sa-mi vad finul care s-a nascut unde ar trebui sa nasc am plecat tremurand, nu stiu ce sa fac, eu nu am vb nimic cu doc in privinta nasterii
hainute am cumparat pana la 6 luni sunt aranjata ca am prins reduceri si cand am scapat nu m-am putut opri urmeaza grosul de cumparaturi biberoane, sterilizator, scaunele astea sunt musai acuma, carut cred ca voi cumpara in primavara ca daca nasc la sfarsit de noiembrie nu cred ca ii voi plimba f mult, de scos o sa-i scoatem 10-15 min in brate, dar poate gasesc o oferta buna si il iau si pe asta
la tine ce-ti fac bebeii tot mai maruti, ai mei sunt un pic mai mititei dar cica e normal pt mine care sunt mica de statura si eu si sotul am fost mici la nastere
va pup pe toate si chiar daca nu scriu va citesc mereu
22+si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Fetelor, ce mai faceti? Mrg, Crisa, cum va simtiti? Ce doctori va urmaresc sarcinile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Dragele mele, am ramas datoare cu stirile de ultima ora, pe 1 august s-a nascut prin cezariana fetita noastra, Eva, 3,5kg, scor Apgar 10, o minune de copil! Am invins si trombofilia, am scapat de un mare stres! Am nascut cu anestezie rahi, m-am recuperat destul de usor si acum hranesc bebe mancacios la san!
Amzulica,Camelia,Maria, Hellen, Doina, Niko , sanatate mamicilor si bebeilor, bafta multa gravidutelor si reusite aspirantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Fly, sa-ti traiasca Eva, sa fie sanatoasa MAXIM(am spus!) si sa-ti umple viata de bucurie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Irip,mie imi o sa imi urmareasca sarcina dr Herghelegiu,chiar de azi,fiindca am programare seara asta la el ptr eco de trim.I.
In rest ma simt bine,multumesc.Abia astept sa vad azi cum e si bebe...sa dea Dumnezeu sa fie bine si sanatos!!!Oricum o sa intru cand ajung acasa sa va spun.
Iti mai pot recomanda doctori foarte buni si pe dr Cristescu de la Giulesti,dr Badea care a fost la Caritas si acum e la Bucur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Fly sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Hellen ma bucur sa te mai vad pe aici....iti doresc sarcina usoara!
Ella bafta la FET!Sa fie cu ochisori data viitoare!

+12 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Flyhigher77, felicitari! Sa va bucurati de minunea voastra!
Mrg, te asteptam cu impresii de la intalnirea de astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

fly, santate multa tie si minunii aduse pe lume,,,sa va bucurati de reusita voastra...
Ella,,nu iti pierde speranta,,poate cel de la congelator e puiul mult asteptat,,,fii optimista...
Niko,,nu se mai face odata 19 august,,,voi fiaici sa iti fac galerie
Mrg, multa bafta la prima intalnire cu Herghelegiu, si eu am fost la o eco la el,,,e fff vestit,,ff rezervat,,,nu am scos decat 3 vorbe de la el,,,eu am fost la Sanador dar nu stiu la ce spital profeseaza,,,te astept cu impresii,,,sa inteleg ca eco de trim 1 nu o mai faci la clinica sau oricum nu fac asa ceva?
Irip,,inca nu am ales medicul,,,merg in continuare la clinica,,am discutat cu dna doctor sa imi recomande pe cineva,,,optez intre filantropia-elias-polizu...Legat de medicii pe care ti recomanda Mrg, pe Cristescu nu il cunosc in schimb am rupt usile pe la dnu profesor Marinescu si de dr Badea..am avut o impresie buna pt ca dupa ani buni de cautare el mi-a gasit un nodul afurisit de endometrioza ascuns pe canalul inghinal, dar cand s-a pus problema de infertilitate m-a trimis la unguri direct fara sa imi dea vreo sansa aici,,,m-a cam dezamagit,,,el e un profesionist,mai depinde pt ce il contactezi
Eu ma simt binisor,,mai am dureri de spate si burta dar nu ca la inceput de sarcina,,,poate m-am mai relaxat...
Va pup pe toate

Mergi la inceput