FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 25
CRISA1980 spune:
Niko,,,voi fi prezenta pe 19,,asteptand cu sufletul la gura verdictul final.
In legatura nu vitaminele, nu mi-a prescris nimic,,merg numai pe acid folic, aspenter si ovule-arefam.
Multumesc tututor pentru incurajari, sustineri
Ella2010 spune:
Niko, bafta sa fie bine de data asta! Macar tu sa salvezi onoarea aspirantelor intarziate! Eu ma intreb daca mai apuc sa fac beta
Crissa, felicitari pt samburel!
CRISA1980 spune:
Irip,,,aspenterul nu stiu de ce mi l-a dat si nici nu am intrebat,,,stiu ca este pentru circulatie,,,am mai vazut garvidutze care l-au luat...
nikoniko spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru sustinere
Ella, nici nu vreau sa aud ca esti pesimista! TREBUIE sa reusim!!!
Elena1981 spune:
Crisa, sa iti traiasca si sa iti creasca mare bebelusul ! Nikoniko, sa iti ajute Dumnezeu sa fie un mare succes si sa ai copilul pe care ti - l doresti atat de mult! Hellen, tu ce mai faci? Pe unde ai disparut? Ce fac nazdravanii? 24+
Ella2010 spune:
Niko, la mine e negativ. Tu la FIV-ul precedent ti-ai verificat si Progesteronul cand ai facut beta? Se pare ca nu am asimilat deloc Utrogestanul, doar 3,5 ng/ml.
Sper sa vii cu vesti bune
nikoniko spune:
Offff, Ella stiu ce simti, eu am trecut de trei ori prin asta si imi pare rau pt tine. Dar nu cumva e cam devreme pt rezultat?
Cat despre progesteron, eu nu l am mai testat deloc...Ce planuri ai? Vei continua? La Gynera?
Ella2010 spune:
A fost z9 de la ET si a iesit 1,2...Din pacate alt FIV nu imi pot permite si asa a fost un efort colosal pt situatia noastra.
Mai am pui la gheata, daca e voinicel si rezista o sa il transfer.
Cat de repede se poate face FET? Tu ai facut pe ciclu natural?