FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 24
nikoniko spune:
Ella. ai sa vezi ca va fii bine si nu trebuie sa te stresezi ci sa fii pozitiva
.
Crisa, te asteptam cu vesti de la eco
Si eu am vrut sa fac et de ziua a treia, dar dna dr Codreanu si dna dr Coricovac au considerat ca, avand 10 embrioni , e mai intelept sa asteptam faza de blasto. Sa speram ca va fii bine![]()
toate fetele si ne "revedem" dupa et
anamariam79 spune:
Imi tot vine sa va salut cu: buna mamici/burtici, ca la odiseea cu floricele de liliac unde scriam.
O asteptam pe Crisa de le echo sa vedem puiutii

. Hai cu bebeiii!!!
Noi pana una alta ne-am apucat de treaba, adica am facut luni niste analize genetice, si azi cele de ziua 2-4, moi, si husbandul alea obligatorii la el. Mai trebuie sa trag de el cu spermograma/spermocultura. Sunt cu 5 fiole de sange mai usoara, si era sa ma culeg de sub birou azi. Care aveti, trimiteti niste soare, ca e mohorat rau pe aici. Pupici!
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
CRISA1980 spune:
Am revenit,,,un/o bebita avem la purtator care are deja 2,8 mm...avem 6 saptamani,,,trebuie sa ma invatati sa ma semnez...suntem bine,,,sa dea dzeu sa fie bine in continuare.
Va pup pe toate cu/fara burta sau cu bebici
nikoniko spune:
Eu am revenit cu trei bebici la purtator si m am autoprogramat sa fiu optimista si sa nu las pe nimeni si nimic sa ma supere.
toate fetele
tebligia spune:
felicitari crisa acum fara stres fara efort sustinut si DD o sa te ajute sa va faceti mari si sanatosi
niko niko tinem pumnii pt beta mare
irip spune:
Bravo fetelor! Ne place optimismul vostru, ne dati si noua incredere! Crisa, doamna doctor ti-a recomandat vitamine? Nikoniko te asteptam cu beta mare!
mrg spune:
Crisa,felicitari!!!!!!!!!MA bucur enorm ptr tine!Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine toate cele 9 luni!
Niko,tinem pumnii si sa ne uimesti cu un beta maaaaaaaaaaaaaaare!
anamariam79 spune:
Crisa felicitaaaaaari maaaaaami 

Nikoniko cand faci testul? Si cum de a pus 3 dna. doctor? Parca mai rar face asta. Sau a fost alegerea voastra? 
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
nikoniko spune:
AnaMaria, teoretic pe 19 fac beta. Practic, mai vedem...
A pus trei, pt ca trei au ramas(din 10), si pt ca la primul fiv am avut trei embriotransferuri, toate negative. Sa speram ca va fii bine. Si mai e un motiv pt care a pus 3. Varsta mea- 39