FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ella. ai sa vezi ca va fii bine si nu trebuie sa te stresezi ci sa fii pozitiva.
Crisa, te asteptam cu vesti de la eco
Si eu am vrut sa fac et de ziua a treia, dar dna dr Codreanu si dna dr Coricovac au considerat ca, avand 10 embrioni , e mai intelept sa asteptam faza de blasto. Sa speram ca va fii bine
toate fetele si ne "revedem" dupa et

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Imi tot vine sa va salut cu: buna mamici/burtici, ca la odiseea cu floricele de liliac unde scriam.

O asteptam pe Crisa de le echo sa vedem puiutii . Hai cu bebeiii!!!

Noi pana una alta ne-am apucat de treaba, adica am facut luni niste analize genetice, si azi cele de ziua 2-4, moi, si husbandul alea obligatorii la el. Mai trebuie sa trag de el cu spermograma/spermocultura. Sunt cu 5 fiole de sange mai usoara, si era sa ma culeg de sub birou azi. Care aveti, trimiteti niste soare, ca e mohorat rau pe aici. Pupici!

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Am revenit,,,un/o bebita avem la purtator care are deja 2,8 mm...avem 6 saptamani,,,trebuie sa ma invatati sa ma semnez...suntem bine,,,sa dea dzeu sa fie bine in continuare.

Va pup pe toate cu/fara burta sau cu bebici

Mergi la inceput

Felicitari,Crisa,si sa dea DD sa fie bine pana la capat

Mergi la inceput

Eu am revenit cu trei bebici la purtator si m am autoprogramat sa fiu optimista si sa nu las pe nimeni si nimic sa ma supere.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari crisa acum fara stres fara efort sustinut si DD o sa te ajute sa va faceti mari si sanatosi
niko niko tinem pumnii pt beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Bravo fetelor! Ne place optimismul vostru, ne dati si noua incredere! Crisa, doamna doctor ti-a recomandat vitamine? Nikoniko te asteptam cu beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Crisa,felicitari!!!!!!!!!MA bucur enorm ptr tine!Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine toate cele 9 luni!
Niko,tinem pumnii si sa ne uimesti cu un beta maaaaaaaaaaaaaaare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Crisa felicitaaaaaari maaaaaami

Nikoniko cand faci testul? Si cum de a pus 3 dna. doctor? Parca mai rar face asta. Sau a fost alegerea voastra?

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

AnaMaria, teoretic pe 19 fac beta. Practic, mai vedem...A pus trei, pt ca trei au ramas(din 10), si pt ca la primul fiv am avut trei embriotransferuri, toate negative. Sa speram ca va fii bine. Si mai e un motiv pt care a pus 3. Varsta mea- 39

Mergi la inceput