FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Fetelor ce mai faceti? Crisa, ai emotii pentru ziua de maine cand mergi la ecografie? Te rugam sa ne anunti si pe noi cati puiuti ai. Oare flyhigher77 ce o face? Probabil, este ocupata cu bebelina.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

irip,,sunt coplesita de emotii....numai maine nu este astazi,,,dar o sa treaca si ziua de maine,,,pana la orele 17 o sa ma lungesc de asteptare,,,o sa va dau de veste.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Crisa multa bafta maine!Tinem pumnii si asteptam cu nerabdare rezultatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Niko, ce faci? Eu am intrat intr-o perioada de nebunie spre final de tratament care s-a si prelungit putin, in speranta ca vor fi cativa foliculi in plus. Am avut putintei si am stat mereu cu frica in san ca nu o sa am ce transfera. Dupa, am pastrat distanta de calculator, dar acum trebuie sa ma intorc la treaba.
Eu sunt in ziua 5 de dupa transfer si de cateva zile am simptome de sindrom premenstrual , cu dureri de burta si de spate. Sunt destul de pleostita, dar incerc sa imi pastrez lacrimile pentru final.

Multa sanatate tuturor fetelor si spor la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ella, ma bucur sa te "revad"
Eu am et maine dimineata, stimularea la mine s a oprit mai devreme cu o zi, am raspuns bine la tratament dpdv al nr de ovo. Maine o sa aflu cati blasto sunt si sunt hotarata sa transfer 3. Ma rog sa fie bine de data asta si rezultatul sa fie... Tu? Cati ai transferat? Ai transferat blastocisti? Ai ramas si cu bb la gheatza?
Te pup si nu te mai stresa. Stresul este cel mai mare dusman al bb-icilor din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Niko, multa bafta sa fie lipiciosi! Nu suntem la mare diferenta una de alta!
Eu am facut ET de z3, nu am avut curaj sa ii las mai mult ca erau doar 4 in evolutie. Am pus 3, iar pe al patrulea, care a fost considerat un pic ciudatel pt ca se diviza prea repede, l-am lasat sa se faca blasto si a reusit, nu AA, dar AB. Acela e la crio.
Poate era bine sa il pun si pe acela, dar acum faptul e consumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor, stie cineva ceva de Fly, a nascut, cand? E ok?
Hai Fly da un semn de viata ca am chef de nashit

Mergi la inceput

Ella,,simptomele care le ai acum le-am avut si eu,,,dureri de burta si spate ingrozitoare,,incepusem sa disper,,eram sigura ca vin rusii peste mine,,,numai ca SURPRIZA..mi-a iesit un bhcg de 440,,recunosc ca m-am dus cu o intarziere de 3 zile fata de data programata pt analiza,,,astazi mergem sa vedem cati sunt, cum sunt...asa ca nu te speria,,,sunt semne de bebici..
Niko,, bafta multa astazi,,si te astept cu rezultatul dorit...

Va pup

Mergi la inceput

Mrg,,,mersi mult de incurajare,,,astept cu nerabdare sa se scurga ziua de azi,,desi vremea asta mohorata nu o sa ma ajute,,,la 18.30-19.00 cel tarziu imi fac aparitia cu vesti bune..
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

crisa te astept cu vesti bune de la echo!
bafta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput