FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 22
irip spune:
Mrg, nu am noutati, doar ca m-am programat la d-na dr. Dracea pe 5 septembrie pt a discuta ce urmeaza sa facem in cazul nostru. Nu m-am grabit cu stabilirea unei intalnirii mai din timp in speranta ca minunea se va intampla natural (visez, sper, imi doresc).
Crisa, tu cum te mai simti? Mai ai dureri?
CRISA1980 spune:
Irip, dureri sunt..poate nu asa intense,,probabil m-am obisnuit sau isi face efectul nospa...seara si peste noapte ma mai fac ghem dar ma lasa repede...iti tin pumnii la intrevederea cu dna doctor
am lipsit 2 zile si bate vantul pe aici
irip spune:
Buna dimineata fetelor,
Da, bate vantul pe aici. Probabil se datoreaza concediilor.
Mrg, am citit ca tu ai luat Omega 3 chiar dinainte de a te apuca de treaba. Aveai ceva probleme cu colesterolul sau...De exemplu, eu am colesterolul mare si m-am gandit sa fac o cura de Omega si ma interesa daca la tine a avut vreun efect.
mrg spune:
Irip,nu iau Omega 3 fiindca am probleme cu acel colesterol,ci fiindca ajuta organismul,mai ales inima,circulatia sanguina si contine si vit E care este recomandata inainte si in timpul sarcinii.
Sotul meu,in schimb,ia pentru colesterol aceste suplimente,pentru ca intr-adevar avea colesterolul marit...acum,le ia doar de intretinere fiindca i-au iesit bine analizele,deci,inseamna ca isi fac efectul(suplimentele sunt de la Doppel Hertz,ca sa nu iei orice in cazul in care vrei sa cumeri).
Multa sanatate,iti doresc!
irip spune:
Mrg, multumesc pentru raspuns. Da, pe cele de la Doppel Herz le iau. Contin si acid folic si B6 si B12.
Crisa, Mrg, voi analizele pentru trombofilie le-ati facut?
CRISA1980 spune:
IRIP..le-am facut preventiv inainte de a incepe protocolul,Mrg,,,ti-a recomandat ceva vitamine dupa prima eco??
Elena1981 spune:
Nici eu nu am facut analizele de trombofilie. Am facut doar analizele recomandate de dr. Crisa, pana in luna a 4-a, am luat doar acid folic si dupa luna a 4-a am inceput sa iau vitamine Elevit si fier. Sarcina usoara, mamicilor!
CRISA1980 spune:
Incep sa numar orele pana la prima ecografie 10 august...sa vedem cati puiuti sunt.
Probleme daca ar fi fost tb sa imi dau seama,,,imaginatia mea e bogata si ma las macinata de ganduri negre.
Atata timp cat nu a fost nicio sangerare sa inteleg ca nu au fost probleme!!!Ma insel??
mrg spune:
Crisa eu am luat vitamine inainte de a ramane insarcinata,cum am mai spus cu alte ocazii,din proprie initiativa.La prima eco doar am intrebat-o pe d-na dr daca pot continua cu ele si mi-a zis ca da,adica iau:Omega 3,Elevit,Aspenter,Acis folic si Magne B6.
Acum,tu o poti intreba cand vei merge la eco ce iti recomanda...
Bafta, lasa gandurile negre si bucura-te de sarcina!Lasa-i sa se prinda bine si sa stea linistiti!