FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Felicitari, Crisa! Mai mult ca sigur ca sunt gemenuti! Eu am avut beta la fel in aceasi zi ca si tine! Sarcina usoara si bebei sanatosi! Mrg, Tebligia, ma bucur ca sunteti bine! Nikoniko, bafta multa! . 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Felicitari, Crisa! Sa ai o sarcina usoara! Cam ce simptome ai avut pana sa afli rezultatul beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

crisa felicitari!!!
super valoare! poate ai gemeni
anamariam merci mult
povestea ta m a tulburat! D zeu sa te ajute ! sa ti daruiasca un copilas frumos si sanatos! putere si curaj !

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Elena,multumim!Sa dea Dumnezeu sa fim bine in continuare,toate,ca sa putem realiza ce ne-am propus de atata timp!Nu-mi vine sa cred ca esti deja in sapt 22...ce a zburat timpul!!!
Crisa in legatura cu acea constipatie,sa stii ca si eu m-am lovit de ea si cred ca toate fetele care sunt acum insarcinate.Eu am reusit sa o inving band multa apa si mancand in fiecare zi lactate si fructe(mai ales fructe care incept cu litera P)...
pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Multumesc tuturor mamicilor, viitoarelor si aspirantelor,,,sa dea D-zeu sa fie bine pana la final.
Mrg,,,cu prune am citit si eu ca scapi de probleme,,,apa din pacate nu prea pot sa beau,,,o sa ma straduiesc,
Elena, beta am facut-o in ziua 15 de la ET, am banuit ca e val mare, fiind facuta mai tarziu sa se fi dublat...oare sa fie gemeni???
Irip, simptomele mele au fost fff ciudate, nemaifiind insarcinata niciodata nu am stiut ce ar tb sa simt,,,numai ca am avut crampe abdominale si dureri de spate de ma faceam covrig in pat,,,i-am scris dnei doctor sa am dureri si i-am dat de inteles ca tb sa vina CM nicidecum un beta pozitiv,,,,am fost obsesata 1 sapt, ma duceam la baie fff des numai sa controlez dc au venit musafirii, durerile se amplificau, tin sa precizez ca am ff mari dureri de spate si burta la CM,,,erau exact aceleasi simptome...
Niko,,,te asteptam msa treci bariera,,mai e putin.

Sunt usor panicata,,,durerile de care vb inca persista atat pe zi cat si pe noapte,,,normale nu cred ca sunt,,,probabil vor sa se instaleze mai bine,,,v-ati lovit de crampe abdominale, v-a recomandat ceva medicul??
Abia astept sa ma sune azi de la clinica sa ma programez la prima eco..

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Crisa, de ce nu incerci sa iei no spa? Am tot citit pe net ca este unul dintre medicamentele cel mai des utilizate pt durerile din timpul sarcinii..Poate fetele deja insarcinate iti pot spune ce au luat ele pt durere.
Mrg, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Crisa, felicitari mami, cred ca-s 2 dupa valoare, yohooo! Pentru dureri, poti lua no-spa fara probleme, poti ajunge si la 6 pe zi. Asa am avut si eu dureri de burta si de spate, de ziceam ca scap ceva din mine, si doar in pat am stat vreo 2 zile, de frica, banuiam ca s-a prins, dar nu eram sigura. Si apoi luna de luna, cum scmhimbam luna, aceleasi dureri le aveam, 2-3 zile, cand a fost sarcina pe la 5 luni au incetat.

Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

anamariam, nu ma speria,,,sper sa nu imi dea de banuit durerile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ella, unde ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Irip sunt bine multumesc lui Dumnezeu!Daca dorm si mananc atunci cand simt nevoia totul este in regula. Imi vad in continuare de activitatile zilnice,de serviciu,doar ca am grija sa nu fc efort mare...dimineata fac putina gimnastica usoara...
Tu?Ce mai zici?
Pup!

Mergi la inceput