FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 20
nikoniko spune:
Anamariam, sa-ti dea DD puterea sa depasesti suferinta asta, si sa ti dea intelepciune ca sa alegi cea mai buna solutie pt voi.
Ella, eu sunt in a 4-a zi de stimulare, deja incep sa ma umflu ca un balon, sa-mi iasa "purcei" pe fatza, si nu prea mai am loc sa fac in fiecare seara cate 5 injectii. Vineri merg la prima monitorizare. Doamne ajuta sa fie bine si suferinta asta fizica sa nu fie in zadar(ca sa nu mai vb de efortul financiar costul tratamentului este pana acum peste 80 de milioane). Tu? Cati foliculi ai? Cand ai punctia?
Crisa, fa un pp test
CRISA1980 spune:
Sunt in ziua 12, mi-a trimis sms dna doctor si mi-a zis in ziua 14-15 testul de sarcina poate fi relevant,,,am sunat la cateva clinici din Sibiu si oricum nu fac in regim de urgenta bhcg,,,asa ca pana sambata la intoarcere o sa ma topesc de asteptare,,
Mr, ce face bebele,,?
Niko,te astept cu cati mai multi foliculi dar si o calitate a lor pe masura,,,eu am fost cam dezamagita de productie, ori nu am raspuns la tratament ori a fost cam slab pentru mine, totusi varsta si amh indicau o productie sanatoasa,,,ramane de vazut ce imi rezerva viitorul,,,esti consegventa in privinta medicului?
nikoniko spune:
Crisa, eu am ramas in continuare pe mana dr. Codreanu. Sper ca de data asta, ca am descoperit si mutatiile de trombofilie, si le tratez, sa fie cu final fericit
fetele
anamariam79 spune:
Bruni, vrem si noi virusul. Felicitari mami si bebe sanatos!
Ana cu bebe Miruna-Andreea
pozici cu Miruna
CRISA1980 spune:
Astazi am facut analiza de sange,,,si acum 30 min am aflat ca sunt posesoarea unui beta de 440 ,,,sa curga sampania,,,nu pot sa descriu in cuvinte emotiile care le-am trait si durerile care m-au convins ca se apropie menstra dar de fapt cred ca se instalau mai bine cocolosii mei,
Va pup pe toate,,aveti incredere pt ca cea mai pesimista a reusit,,,
acum cu D-zeu inainte
mrg spune:
Bravo,felicitari Pesimista(Crisa)!Tare mult ma bucur ptr tine....si cand te gandesti cate probleme iti faceai!Sa ai sarcina usoara!
Eu si bebe suntem bine!Mananc si dorm din plin!Acum sunt in saptamana a 9-a si abia astept sa merg pe 16 august la prima morfofetala de trim 1!
Bafta tuturor!
CRISA1980 spune:
Mrg, Tebligia multumesc mult pentru suport si tuturor fetelor care mi-au sustinut moralul,,,
Tebligia, ai fost de prea multe ori in gandul meu,,,am avut constiinta incarcata cand m-am decis sa fac transfer cu 3 embrioni,,,teama de a-i pierde pana ajungeau la blasto ma macina pe zi ce trecea dar ma gandeam la tine si asa cum ai reusit TB sa o fac si eu...
Au fost 2 saptamani incarcate emotional,nopti inundate cu lacrimi,framantari si totusi cineva a avuzt grija si de sufletelul meu...
Eu tb sa fac betahcg pe 27 dar cum nu eram am facut azi,,sa inteleg ca valoarea de 440 e mai mare pt ca s-a dublat intre timp,,,sau e semn de mai multi puiuti???
Tot caut sa combat constipatia, nu am avut probleme niciodata dar de putin timp si-a facut aparitia????
Va imbratisez pe toate