FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Crisa,cred ca le-a /i-a placut in concediu,fiindca pe parcursul celor 11 zile m-au lasat sa mananc,sa dorm,sa stau la plaja(sub umbrela si fara intrat in apa)si sa ma plimb.
Ma simt bine,multumesc de intrebare,doar ca sunt mai somnoroasa ca inainte si daca nu mananc la timp mie cam rau.
Luni,pe 11 am prima ecografie...abia asteptam sa vedem cati sunt si daca sunt bine si ei,si eu!
In legatura cu punctia ta,o sa stai aprox 5 ore in clinica si ar fii bine sa iti iei toata ziua liber,fiindca s-ar putea sa dormi pe tine dupa anestezie(eu asa am patit).Oricum va cheama mai devreme fiindca trebuie sa recolteze mai intai sperma sotului si sa o pregateasca,dupa care vin sa iti bage o branula ptr anestezie,urmeaza procedura care nu dureaza m mult de 30 min cu tot cu anestezie si pe urma mai stai in rezerva cat simti nevoia.Stai linistita ca nu-i mare scofala punctia asta.Totul se amplifica,de emotii,in capul nostru....o sa razi pe urma ,dupa ce o sa treaca...
Pup si multa bafta,sa aveti recolta bogata si de calitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

toate fetele!
CRISA repet ce-am tot spus si eu si fetele vetarane, mamici deja...
NU cantitatea conteaza, ci calitatea. Eu am avut 20 de ovocite, din care doar 5 viabile, dar toate 5 au ajuns la stadiul de blastocisti de ziua 5, 2 transferati si 2 implantati cu succes.
Asa ca bafta multa, incearca sa te relaxezi, e important pentru succesul operatiunii!
Pup toate fetele vechi si noi!
Noi ne apropiem cu repeziciune de termen, abia astept sa-mi vad fetita
camelia, amzulica

36+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

fly ce putin mai ai, unde nasti in Iasi sau Bacau ?
sa-ti traiasca leoaica care a a fost o luptatoare de la inceput.
fetele cu bebei sunt ocupate cu nazdravanii
noi suntem bine crestem si jucam box cu ficatul si stomacul lui mami, si nu ne place mancarea care ne-a spus sa o mancam doamna doctor carene oua si branza nu avem voi sa ne ingrasam decat max 15 kg si deja am pus vreo 3 kg
17+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

hellen multumesc! Nasc la Iasi cu dr. G.
Incearca sa echilibrezi consumul de fainoase. Eu de ex. mananc doar dimineata cereale intermediare in lapte si la mese, maxim 2 felii de paine integrala sau neagra, sau orez brun. Inainte de sarcina nu prea mancam paine, dar am simtit nevoia s-o introduc in meniu, sa aiba bebelina tot ce-i trebuie. Nu am simtit nevoia sa mananc dulciuri, nu eram mare amatoare nici inainte. Dar nu sar branza, iaurtul, carnea si ouale. Mananc cam 5 mese mici pe zi, daca mananc prea mult fac niste arsuri fantastice. Si o tona de fructe si legume pe care mi le prepar sub forma de suc, mai bag si sfecla rosie, ca e un antidot excelent contra anemiei. Si 3 l de apa pe zi si treaba merge struna. M-am ingrasat cam 10 kg si bebelina creste corect, e in grafic. Si partea buna e ca nu retin apa. Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!

36+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mrg ce ai facut la echo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Astazi am fost la clinica pentru ultima monitorizare,,,miercuri va fi punctia,,,asa cum mi-ati spus, constietizez ca nu cantitatea ci calitatea e esentiala, dar ma tot gandesc ca fiind mai multe poate avea de unde alege.Se pare ca sunt numai 8 la dimensiuni intre 16,5-20 mm,,,am fost asa zapacita ca am si uitat sa intreb care ar fi dimensiunea normala, matura,nici nu stiu cum sa ii spun.
Sa nu mai stau pe jar imi puteti spune care ar fi dimensiunile optime pt punctie ???Calitatea de care tot vorbiti se vede la data punctiei, o stabileste embriologul in functie de care parametrii, de dimeniune,etc??? Incep sa ma macine intrebarile,,oricum in noaptea asta nu dorm, tb sa ma intep cu ovitrelle peste noapte,,,,voi pazi rezerva foliculara
Mrg,,cum a fost la eco?Tu erai mamica fericita cu acel buchet imenssss de trandafiri ?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Crisa, 16 mm este media considerata ok pt un folicul ovarian bun de recoltare.
Mai multe informatii gasesti despre asta si despre punctie la:
http://pcos.about.com/od/infertility/f/eggrtv.htm

Multa bafta si sa se lase cu bebe! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Am fost seara asta la clinica ptr eco.Avem un singur pui din cei doi embrioni transferati! Are 1 cm lungime si are si activitate cardiaca,s-a vazut si vezica vitelina...D-na dr a spus ca e foarte bine.In schimb eu cred ca trebuie sa fac un sumar de urina ca s-ar putea sa am vreo infectie urinara...
Acum important este sa fiu sanatoasa si bebe la fel,si sa stea 9 luni lipit bine de mami a lui!
Crisa,nu eram eu cea cu buchetul mare de trandafiri.Eu cand am venit nu am vazut pe nimeni cu flori in mana si am ajuns la 17.30,nu stiu daca mai erai tu cand am venit...eu eram intr-o rochie lunga portocalie cu model pe ea si cu parul saten inchis lung...
Pup toate fetele si bafta multa!!!

7+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari mrg sa fie cu noroc si 9 luni de fericire pupam
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Mrg, felicitari pt bebe, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara!
Tebligia, de asemenea!

Mergi la inceput