FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 14
mrg spune:
Tebligia,Ella multumesc frumos!Sa de a Dumnezeu sa fie bine pentru noi,toate si sa ne vedem cu bebeii in brate!!!
Fly bafta multa si sanatate!Mai ai putin si tii pe bebe in brate!
CAMELIA28 spune:
Buna fetelor,
noi ne-am retras la curte la mama ca era cuptor la noi in apartament, bebeii sunt bine, unul e f obraznic, sta numai in brate, nu doarme si nu mananca decat cu pauze in care urla, asa ca nu ma descurc singura, am tot timpul pe cineva.
Hellen, felicitari pt pereche, eu la 20 saptamani aveam deja 10 kg in plus, pana la urma am luat 25 si acum am ramas doar cu 5 kg , nici nu se cunoaste ca am fost gravida, unii se intreaba daca sunt ai mei ..ha, ha, ha
Fly, nastere usoara, estai linistita , esti pe maini buna!
Tuturor fetelor multi pupici !
CRISA1980 spune:
13 iulie,,,sper sa fie o zi cu noroc,,,astazi avem punctia,,,si am mari emotii in privinta productiei,,as adori sa imi spuneti care este dimensiunea normala a folicului la punctie si ce parametrii dau calitate ovocitului,,,
va pup
mrg spune:
Crisa,aceste lucruri le stie embriologul.Sincera sa fiu eu nu am avut curiozitatea sa intreb lucruruile acestea.Mai bine relaxeaza-te pt azi si lasa amanunntele astea pe seama embriologului,ca oricum nu ai cum sa intervii in vreun fel asupra lor.
Bafta azi si recolta bogata si de calitate!
mrg spune:
Fetelor voi unde a-ti nascut(sau o sa...)?Va inteb fiindca dr Dracea mi-a spus sa imi caut un dr care sa imi urmareasca sarcina si spitalulul in care vreau sa nasc si sunt putin derutata,fiindca nu stiu incotro "sa o apuc".Am auzit tot felul de nume de dr...unii spun sa merg la spital de stat,altii la privat,etc.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat,v-as multumi.
7+ cu
tebligia spune:
mrg eu sunt in evidenta la cantacuzino si acolo voi naste cu dr Ciulcu Alexandru care imi este medic curant de ceva timp .
CRISA1980 spune:
Mrg,,sunt constienta ca nu pot schimba cu nimic cursul procedurii dar sunt intrebari care ne macina pe toate,,,Am vazut la semnatura 7+, deduc ca sunt 7 saptamani de sarcina,,nu pot sa cred ce repede a trecut timpul,,,parca ieri ne anuntai de test hcg.
Sanatate multa si te asteptam sa ne postezi 2-3 poze cu domnisoara/domnisorul care va umple inimile de bucurie...
In legatura cu spitalul si medicul care te va lua in evidenta te pot ajuta fetele care au nascut in Bucuresti,,am auzit ca Municipalul este fff bun,,,de medici sunt multi,,nu iti poate recomanda dr Dracea pe cineva?
Va pup
CRISA1980 spune:
Niko,,,sa dea D-zeu,,te dadusem disparuta, nu te-am mai vazut de cateva zile,,,sper ca esti bine si trombofilia nu iti da dureri de cap...
nikoniko spune:
Dureri de cap?????????? Nuuuuuuuu...Dureri pe la portofel
Luni am fost la Fundeni, si dr. U a decis sa repete analizele pe care le facusem deja la Synevo. Ieri dupa amiaza, am revenit la Uschi pt rezultate si schema de tratament. Asistenta ei e o dulceatza de fata, iar ea e de a dreptul bestiala. Schema de tratament e innohep 0,35 ml zilnic in burtica, aspenter,ac folic,femibion1,magneb6,q10,vitaminaC, asta incepand de azi, prima zi de inhibare. Pe 20, revin la control pt ajustare la innohep. Si deja am o saptamana de cand m am lasat de fumat!!!
In rest, toate bune, ceea ce va doresc fetelor si voua.Poop si te asteptam Crisa cu vesti bune