FIV Dr. Laura Dracea (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ella, te ai hotarat cu Zomactonul?
Mi l a dat dr Codreanu si mie, si o sa l fac. Sunt hotarata. Fac orice trebuie ca sa am macar inca un copil. E drept ca e fffffffffff scump, dar poate ca de data asta va fii bine.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, fetelor!!
Sper ca nu ati uitat o "veterana" in lupta pentru bb....
Si noi suntem bine, bb are deja 15 saptamani, multumesc Bunului Dumnezeu ca nu am avut nici un fel de probleme pana acum!!!
Mrg: Felicitari pentru reusita!!!!
Fetelor care discutau despre trombofilie vreau sa le spun si eu ceva: dupa 3 FIV-uri si 2 FET-uri nereusite ( in conditiile unor blastocisti de calitate) bineinteles ca am considerat necesar sa fac analizele pentru trombofilie; am ales sa le fac la Unisyn ( m-a sfatuit o fata draga mie de la cest subiect) deoarece probele sunt interpretate in Germania; mi-a iesit mutatia genei MTHFR C677T heterozigota si ceva numar crescut de celule NK. Am ales sa merg la un alt dr. hematolog decat Uscatescu ( despre care se spune sa se cam grabeste cu diagnosticele si tratamentele) si mi s-a explicat ca: foarte multe persoane au diverite mutatii, mutatii care nu toate sunt "patologice" in eventualitatea unei sarcini; pentru mutatia heterozigota a genei MTHFR iau 10 zile/luna medyn si verific nivelul homocisteinei lunar( daca vreti sa discutam despre asta astept pm).
Trebuie sa credeti ca lucrurile se intampla asa cum vrea Dumnezeu si cand vrea El; eu sunt un exemplu clar: nimeni nu se gandea ca ar mai fi sanse sa raman natural dupa apropae 7 ani de investigatii si proceduri, unde te mai gandesti ca aveam si trompele obturate ( asa arata HSG).
Va imbratisez pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Maria, normal ca nu te-am uitat, ma bucur ca esti bine si bebe in parametri, in curand ne vei spune si sexul, sanatos sa fie

Pupici!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Niko, nu stiu daca o sa fac Zomactonul. Balanta inclina tot mai mult spre nu, dupa ce m-am mai documentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Maria ne bucuram ca esti bine.

Ne spui si noua numele hematologului unde ai fost, daca nu e cu suparare?

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Multumesc pt sfaturi!
Maria ne bucuram ca ai revenit si mai ales ptr ca esti bine si tu si bebe.In legatura cu trombofilia asta,am mai vb cu dr Dracea cand am fost la eco si mi-a spus ca daca am analizele bune si nu-i nimic modificat nu are rost sa imi fc aceste analize...in legatura cu dr pe care sa il aleg pt urmarire sarcina si nastere mi-a spus mai intai sa ma hotarasc la ce spital vreau si in fct de asta imi recomnada si dr,fiindca stie o gramada buni...
Bafta la bebei!!!

7+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Buna, dragutzelor! Stiu ca am lipsit o vesnicie si vreau sa intru mai des pe site... Ma bucur ca reusesc tot mai multe fete. Eu am acum 19s si ma simt bine in general. Ma supara doar durerile de spate si mainile si picioarele care se cam umfla. Am inceput sa cam iau proportii- am luat deja 7 kg si vad ca, de cand iau Elevit am o pofta de mancare uriasa. Burtica e deja destul de mare, evaluata de cei din jur ca fiind de 6-7 luni, dar nu mai conteaza nimic, cat timp copiii sunt sanatosi si se dezvolta armonios( sunt cu 1 s mai mari ecografic). Va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

, 6 am extras ieri,,,sper sa fie si numarul norocos,,,nu ma asteptam la o asa prodcutie slaba,,,amh bun, varsta buna..ceva pana cum nu a functionat,,,astazi stau pe araci,,sunt ff agitata in asteptarea tel de la clinica in speranta ca se fecundeaza cativa,,se vor diviza si voi avea ceva pt ET..

Va pup ,
Niko sa inteleg ca incep inhibarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

crisa eu am avut 3 la recoltare si s-au fecundat toti 3 si i-am pus in ziua a 3 a
si sunt fericita viitoare mamica de un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Elena, eu eram la fel, am luat Elevit la 2- 3 zile, seara inainte de culcare si mancam bine dimineata, eram toata numai o burta, iar spatele abia acum ma doare de la leganat bebeii in brate

Bafta!!

Mami fericita de taurasi gemenasi

Mergi la inceput