FIV Dr. Laura Dracea (12)
Raspunsuri - Pagina 12
ada_maria spune:
5 flacoane mi-a dat si mie de Zomacton si mi-a zis ca ajuta, creste sansele cu 10-15. Nu stiu daca shema de stimulare a fost cea mai potrivita probabil am eu probleme si nu produc prea multi foliculi si nici calitatea nu este prea grozava.In martie am facut 3 fiole de menopur si am avut tot 6 folicili din care au rezultat 5 ovocite pe care le-am lasat la blastocist iar in ziua 5 am transferat numai o morula.Eu am facut dipherilin si prima si a doua oara.
Mult succes sper sa ne dai vesti bune.
Ella2010 spune:
Ada, ce o insemna 5 flacoane in numar de injectii? tot 5, sau se fractioneaza? ai idee? Mult succes si tie, sa se lase cu bebe de aceasta data!
Mrg, stiu, asa sunt eu panicoasa, imi fac griji din orice, vad probleme acolo unde nu sunt...
CRISA1980 spune:
Se simte ca e perioada de concedii(odihna, crestere copil), nu mai e nimeni pe aici.
Azi am fost la monitorizare si in ziua a 7 a de stimulare avem o productie cam slaba,, 6 foliculi dreapta dimensiuni 11-13 mm si stangul are 5 folicului dimensiuni 9-11mm,,mai sunt sanse sa creasca sau sa mai apare alti micuti?
Va pup.
Ella cum a fost azi la clinica?
mrg spune:
Crisa stai linistita ca e bine.Foliculii oricum vor mai creste si este posibil sa apara si altii mai mici.La mine asa a fost.Si eu pe la inceput am avut vreo 11-12,dupa care inainte de punctie aveam 18,din care vreo 12 erau intre 17-19 mm.Important este sa stai linistita!!!
ada_maria spune:
Ella 5 flacoane inseamna 5 injectii.Cel putin eu asa am inteles de la d-na doctor.
Crisa stai linistita .Dr Dracea mi-a zis ca la varsta de 30 ani media este undeva la 8-10 foliculi.Deci la tine este foarte bine.
Ella2010 spune:
Crisa, nu stai chiar rau, foliculii cresc in mod normal cu cca 2 mm pe zi, poate chiar mai mult cu tratament de stimulare.
Am fost si eu azi la clinica, nu stiu daca ne-am intersectat. Dupa prima injectie mi s-a facut rau din cauza emotiei. Eu asa patesc si cand mi se recolteaza sange. Nu stiu cum o sa fac fata la zecile care urmeaza.
Fetele care au la activ mai multe FIV-uri sunt cu adevarat niste eroine.
mrg spune:
Ella tuturor ni se poate intampla sa mai lesinam de la recoltat sange,dar chiar sa lesini si de la o injectie facuta intracutanat...daca nu iti tii nervii in frau si emotiile ,si daca nu te detasezi,nu stiu ce o sa faci pana la sfarsitul procedurii(procedura foarte simpla de altfel).Perioada aceasta cu injectiile este chiar cea mai usoara!
Poti lua niste magne B6 sa te mai relaxezi si sa fii mai calma,si mai poti bea ceaiuri de tei...pe mn m-au ajutat f mult sa imi pastrez calmul si sa fiu detasata pe timpul fiv-ului si chiar si acum.
Ella2010 spune:
Ada, ar fi bine doar 5 inj., o sa ma mai interesez si eu.
Mrg, multam pt sfaturi, m-am mai obisnuit cu inj, sper sa ma "tabacesc" pe parcurs. Eu am tensiunea mica, cam 9 cu 6, si in conditii de stres imi scade la 6 sau 7, de aici si problema. :)
CRISA1980 spune:
Mrg,i-a placut micutei/micutului in concediu?Tu cum te mai simti?Observ ca tii moralul in frau noilor candidate dar spune-ne cum esti.
Se pare ca sapt viitoare se lasa cu punctie la mine, spune-mi te rog cam cate ore petreci in clinica si daca mai pot merge la birou dupa interventie avand in vedere ca e si anestezie generala,,,cam greu cu zilele de oncediu:((.Am atatea intrebari dar incerc sa mi le controlez...