FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor, am citit undeva pe forum despre analiza de tiroida si ceva valoare minima pe care o cere PK inainte de FIV ... Mie mi-a iesit TSH-ul 3,41 #956;UI/mL, iar limita superioara de pe analize era 4,2. Credeti ca e prea mare? Ar fi bine sa fac un tratament inainte de intalnirea preliminara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cris, daca ti-a iesit 3,41 si limita superioara e 4,2 inseamna ca e bine, nu? Sau n-am inteles eu ceva?

Rubia, noi am avut 2 embrioni congelati. Mi-a explicat PK ca unele celule se 'strica' in timpul congelarii si decongelarii, dar ele se regenereaza si nu exista niciun risc sa aiba copilul probleme. Embrionul pe care mi l-a transferat a avut doar cateva celule 'stricate' (mi se pare ca suna ciudat stricate, de-aia pun in ghilimele, dar nu-mi vine alt cuvant acum), asa ca are sanse bune de implantare, pe cand celalalt avea doar cateva celule bune, motiv pentru care nu l-au transferat. Deci practic singurul risc e sa nu se implanteze, dar nu exista risc sa fie probleme cu bebe (nu mai mult decat in orice sarcina). Sotului tau de ce ii e frica de FET?

Eu ma simt ok, cam balonata, dar parca asa am fost si data trecuta. Ma mai doare burta din cand in cand si ma mai sperii, mai ales ca nu pot sa nu fac efort, chiar daca nu efort major, dar tot il ridic pe Nicholas si ma mai lupt cu el cand il schimb si cu alte ocazii Ziua testului ar fi 29, adica miercurea viitoare, dar fix atunci plecam acasa, asa ca s-ar putea sa-l fac mai devreme, poate chiar luni. O sa va anunt. Sper sa-mi fie bine. Eu deja vorbesc cu bebe, chiar de la transfer si ii spun Rachel I-am zis si lui Kovacs ca numele ei e Rachel Sofia ca eu stiu deja ca e fata O fi zis ca am luat-o razna

Motzisor e bine, s-a mutat la casa noua.

Fetelor care mergeti la Kovacs in viitorul apropiat - va uitati la el in birou, pe pereti, sa vedeti daca a pus poza pe care i-am dat-o? :D E o poza A4 intr-o rama frumoasa argintie si pe poza scrie 'You made this possible. God bless you!' deci e usor de depistat. Ne spuneti si noua daca o are in birou? Merci!

Va pup pe toate! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna dimineata fetelor, celor care sunt in focuri va tin pumnii, sa veniti numai cu teste pozitive !!!
Eu sunt la capitolul buget, si am alocat cam 3500 E (FIV-ICSI, analize si tratament) insa nu stiu cat ne-ar duce cazarea pentru 3 saptamani, eu banuiesc ca undeva la 1000 E, dar as vrea daca se poate sa-mi confirme cineva. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

bobom, sa fie cuminte sofia si sa se lipeasca de mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

As avea o intrebare pt fetele care au fost deja la dr.Zadori. Se tine cont de programari sau intri cand da Domnu'???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BoboMom

Eu deja vorbesc cu bebe, chiar de la transfer si ii spun Rachel I-am zis si lui Kovacs ca numele ei e Rachel Sofia ca eu stiu deja ca e fata O fi zis ca am luat-o razna

Bine faci! Gandirea pozitiva face mult!
Cine vorbeste!!! O sa iau exemplu de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

As avea o intrebare pt fetele care au fost deja la dr.Zadori. Se tine cont de programari sau intri cand da Domnu'???

Monilaza, eu prima oara am asteptat aprox. 30 min iar a doua oara am stat doar cand mi-a luat sange, dar mai erau si altii care faceau analizele, nu am stat mult, si am si intarziat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Citat:

Monilaza, eu prima oara am asteptat aprox. 30 min iar a doua oara am stat doar cand mi-a luat sange, dar mai erau si altii care faceau analizele, nu am stat mult, si am si intarziat.

Ce analize se mai fac acolo daca merg cu toate analizele facute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui loretta76

Citat:

Ce analize se mai fac acolo daca merg cu toate analizele facute?

Eu trebuia sa refac prolactina ca mi-a iesit un pic cam mare la analizele facute aici in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ruxandrica, cred ca ti-ai calculat bine cazarea. Eu am stat la Helios la studio de 2 persoane, cu chicineta si a fost 45 euro pe noapte, cu rezervarea facuta prin booking.com (cel mai ieftin cel putin pt Helios).

Mergi la inceput