FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Fetelor, care stiti cam cat costa sa-ti congelezi embrionii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Moni eu ar fi trebuit sa platesc in Germania in jur de 170 E daca as fi avut si de "rezerva", deci presupun ca in jur de 200 E, iar apoi un fel de "abonament" anual pt gazduire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Fetelor, care stiti cam cat costa sa-ti congelezi embrionii?

la budapesta, 20.000 huf/an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia_1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Fetelor, am citit undeva pe forum despre analiza de tiroida si ceva valoare minima pe care o cere PK inainte de FIV ... Mie mi-a iesit TSH-ul 3,41 #956;UI/mL, iar limita superioara de pe analize era 4,2. Credeti ca e prea mare? Ar fi bine sa fac un tratament inainte de intalnirea preliminara?
Cris_25, mie mi-a iesit TSH-ul 4.5, Dr. P.K a spus ca este peste limita, si am hipotiroidism, pentru a incepe FIV-ul trebuie sa scada TSH-ul la 2-3 pentru ca altfel va fi problema implantarea embrionului, si dezvoltarea lui daca se prinde sarcina. Mi-a dat tratament L-thiroxine de 50mc si sa repet TSH-ul peste 4-5 saptamani de la inceperea tratamentului. Eu nu iti recomand sa faci nici un tratament pentru tiroida fara a consulta, intreba un Dr. Poti si scrii lu KP inainte de intalnire pleriminara si sa-l intrebi, probabil va intreba si de restul analizelor hormonale si endocrine, daca le ai. Multa bafta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

BoboMoon, dar a mai facut fiv? a reusit?
Rubia, cand te gandesti sa faci fet?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,TSH-ul tau este prea mare pentru FIV...valoarea ideala pentru femeile care fac FIV este in jur de 1...consulta un medic endocrinolog si vei face tratament cu care ai sa scazi valoarea TSH.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Servus fetele!
Vin si eu vesti nu foarte bune.
Azi am avut , dar nu a reusit sa scoata decat doua ovocite. Per total am avut 7 foliculi,dar se pare ca unii dintre ei s-au spart mai repede decat a anticipat PK. Sau cel putin asa am inteles eu din ce mi-a zis.
Maine pana i8n pranz a zis ca ne suna sa ne spuna cum s-au fertilizat.
Sunt varza de suparata , de abia reusesc sa scriu si frazele astea, dar cum o vrea doamne, doamne.
Va pup si felicitari fetelor care au reusit si bafta multa celor care sunt in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

georgiana,important este sa fie puternice cele 2 ovo si sa rezulte 2 embrioni frumosi din ele.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Samira . Si eu sper sa fie asa.
Dar toata noaptea m-am gandit oare de ce Pk mi-a dat sa iau atatea medicamente, chiar pana la testul de sarcina? oare o fi vreun semn bun?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Georgiana, ai incredere in sansa ta, speram ca va fi bine pana la urma. Au fost sarcini si cu un singur embrion.
Dar cat de multe medicamente trebuie sa iei?

Mergi la inceput